Přejít na výpis diskuzí
Největší změna v historii Hearthstone přinese rotaci edic
3.2.2016 | Aleš Smutný
68 příspěvků
-
V Magic The Gathering rotace edic funguje už dvacet let a nikomu to nepřijde zvláštní. Naopak, přináší to prostor pro vyvíjení nových strategií. Osobně mi ale stejně nejzábavnější přijde formát Arena, který se nejvíce blíží mému oblíbenému draftění v MtG. Určitě by stálo za to Arénu trochu poladit, aby nebyla tolik o náhodě.
-
Mě to přijde jako dobrý krok, s tim že bych zavedl to zpětný vydávání klíčových karet a později i více formátů s primárním Standardem. Prostě bych se nechal inspirovat Magic The Gathering. Systém jim funguje a člověk si může zahrát turnaj od Vintage (Wild) po Standard. Pokud je dost hráčů, tak by v tom přeci neměl být problém. A karetní hry budou vždy částečně P2W, dokud si karty člověk musí kupovat.
-
-
na tomhle se mi prave libili ze to neni jak MTG. Neni nic horsiho nez ze prestanou platit starsi karty to je proste HNUSARNA jen pro dojeni PENEZ
-
-
Stejně tak naopak v MTG ti všechny karty neodejdou a plno z nich je recopy v nové edici. To tu nebudeš mít a tady ti odejdou všechny. Aspoň zatim
-
jenže pokud hraješ MTG nebo jsi ho hrál, tak víš, že ve Vintage (neboli, kde se může hrát většina karet) se hry ukončujou v prvních 3 kolech nebo i dřív. To bys v Hearthstone vážně nechtěl.
-
-
-
Na steamu vyšel vesmírný ekvivalent hearthstone: star crusade pro zájemce.
-
-
Rozjel sem hned vcera :) par lidi, vse na zacatku, a totalni kopie HS = prijemne :) A par new napadu potesilo...
-
-
Ja jsem nadmiru spokojen,vyzdycky jsem kupoval standardni balicky,na rozsireni jsem si netroufl pac bych mel par karet ktery by bylo samy o sobe k prdu,takze mam temer kompletní standard a tim padem jsem za vodou:)) a vsechno jsem koupil za goldy samozrejme,pro me rozhodne vyhra,pac hra bude o dost lip vybalancovana a na obcasne silenosti a uchylarny mame prece Tavernu no ni??
-
Čau gameři,
chtěl bych vás požádat o vyplnění mega krátkého dotazníku o hraní počítačových her. Je to max na minutku a půl. Díky moc!
Najdete ho tady: https://kvalikvant.cz/jdi/d84490c248 -
Tak do nekonecna bylo asi neudrzitelne, aby se dalo hrat uplne se vsema kartama. To by nikdo nevybalancoval. Jak uz je tu zmineno, bohuzel to povede i k vetsi rotaci penez. Tezko to ale jde brat Blizzardu za zle. Nedelaji to pro zabavu, ale pro prachy.
-
-
ja som hlavne zvedavý ako vybalancujú toto kde vypadnú tie tématické balíčky rozšírení mechov a deathratle a neskôr dragon karty
-