Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejlepší zpráva z letošního Gamescomu je určitě to, že na PC vyjde MGS V
    • Jako jo. Jen mě stejně pořád zajímá, kolik lidí to na tuhle platformu vlastně ocení. Hlavně finančně.
      • Femto
        Pravda. MGS je příběhové nejlepší herní série, herně je to taky top, takže jsem zvědav na prodeje PC-verze oproti konzolovým, tady mají PC-hráčí šanci ukázát, že si zaslouží i ty nejlepší hry
        • Lol. To zní jako by ty nejlepší hry byly na konzolích, což je minimálně úsměvné. Tohle tvrdit chce fakt slušnou dávku fanboyismu a omezeného rozhledu.
          • To se zase vyjádřil deb*l...
            • Souhlas --> ^^^
    • TheGGG
      Pravda, po oznámení GTA V na PC, největší šok a znechucení.
  • @TAJNY - hele ja to reknu na rovinu, proste uz mam v zivote jiny priority a nemam penize na to abych si koupil konzoli kvuli jedny hre :( Mam proste rad PC a na oboje platformy nemam penize :)

GTA si samozrejme koupim, kdyz uz neco piratim tak jen to co jsem si predtim koupil pac to ma otravne DMR.
    • Velice rozumná odpověď.
  • Proc vas stve vydani GTA na PC? Chapu ze oba mate asi console(GGG urcite) ale jak vas omezi kdyz se konecne dockaji i ostatni?

Ja consoli nemam, hraju ciste jen na PC ale rozhodne bych nebrecel kdyz portnou PC hru na console.

Krmim trolla?
    • Samozřejmě, že krmíš. Žádnýmu rozumnýmu člověku to přeci vadit nemůže, pokud předtím vydavatel neříkal nic o exkluzivitě.
  • "next gen" je reklamni slogan zamereny na takovy ty lidi co maj gate u kolen, ksiltofku s rovnym ksiltem, hrajou COD a NFL a rikaj si HC gamer.

Neznam jedinyho consolistu ktery by tohle bral vazne :D

Nicmene jakozto pure PC user se opravdu tesim na Heroes 7, sem zvedav jak se s tim poperou pac M&M legacy rozhodne nedelal starsim kolegum ostudu!
    • TheGGG
      no ještě že to není pro ten typ lidí z vodnatou pokožkou, obrovskými brílemi, mastnými vlasy, co se hrbí před komplem a hraje omalovánky.
  • Pro mně jednoznačně Alienation. To bude rozmlácenejch ovladačů *1* Jinak doufám, že Normana Reeduse využijí v plné hře Silent Hills. Sedí tam totiž jako p.del na hrnec. *3*
    • nightborne
      Doporucuji v ramci cekani a pripravy znovu rozehrat Expendable =).
  • no evidentně my s PC budem na "next gen" čekat dokud nevyjde PS5 a Xbox nevimco... Všechny ty hry co maj vyjít vypadaj uplne tuctove, nic extra... rozhodne zadnej skok o generaci nehrozí, todle na PC máme uz X let a X let mit este z 95% budem...
    • Tady máš skutečnej next gen na PC. *5*

https://www.youtube.com/watch?v=zG-82TakEqk&list=UUTeLqJq1mXUX5WWoNXLmOIA
    • zalezi jake hry hrajes...ja si v klidu pockam na zaklinace, star citizen nebo treba i to vavrovo kralovstvi...
    • TheGGG
      To myslíš tu PC MASTER RACE, co na steamu píše, že jim stačí 30 FPS a low detaily, hlavně když se to rozjede?
    • Krescz
      zadny next gen neexistuje *7*
  • fallanga
    "... a po povedeném dungeonu M&M X Legacy..." povedený bych ho teda nenazval.
    Jinak jediné co mne zaujalo je nový Heroes. Těšil jsem se co se vyklube z Shadow Realms, ale co-op tohoto stylu moc nemám v lásce.
    • nightborne
      Co te iritovalo na M&M Legacy? Jasne, svy mouchy to melo, ale napriklad ja, i kdyz za opravdu skalniho fanouska se oznacit nemuzu - zacal jsem hrat az M&M6 - jsem si ho se slzou nostalgie v koutku opravdu uzil. Jediny, co me napada, byly neuveritelne otravne se opakujici radoby vtipne hlasky hrdinu, ale to bych rozhodne nepovazoval za duvod k oznaceni hry za nepovedenou =).
      • fallanga
        Také nejsem žádný skalní fanoušek. Hrál jsem pouze MM1 (neprošel jsem) a MM6 (prošel jsem), ale MM10 byl hrozný zážitek. A nelíbí se mi na ní nic (kromě grafiky). Když se řeklo, že to bude mít pohyb po čtvercích, tak jsem jásal, ale výsledek byl hrozný. V dungeonech se k tobě nepřátelé dostanou přibližně po dvou kolech, samotná kouzla jsou dosti nepovedená a většina se ani nevyužije. Systém levelování mne také nezaujal. Příběh to má možná dobrý, ale nedonutil jsem se dohrát ani druhý akt, takže o tom nic moc neřeknu. Plus má to být open world, ale jaksi se nemůžu dostat do spousty lokací aniž bych dokončil úkoly.
        • nightborne
          Pravda, utikat a kropit pri tom nepratele sprskami sipu sice neslo, a nemoznost odstoupit od nepratel jakmile se dostanou na vedlejsi ctverec byla ponekud kuriozni, ovsem s kouzly treba souhlasit uplne nemuzu - vyuzival jsem velkou vetsinu tech, ktere jsem mel k dispozici, buffy, debuffy, plochy, single utoky.

Pravda, jak vypadalo levelovani si momentalne nevzpomenu, takze pravdepodobne nicim zvlastni nebylo, ovsem nedostupnost lokaci (ktera, pokud si pamatuju, byla resena onim elementalnim "nabijenim" a naslednou schopnosti vyskakovat na utesy apod.) bych uplne nehanil, byli v tom verni klasikam, pokud se nepletu (oprav me, jesti zvastam nesmysly) i ve starych mightech ses nekam mohl dostat pouze letanim, ktere nebylo dostupne az do urcite faze hry, nebo plavanim, ktere ses rovnez naucil az za nejaky pokrocilejsi pribehovy quest.
          • fallanga
            Ke kouzlům: Mě stačily všeho všudy odolnosti, nebeská zbroj, regenerace a občas nějaké to útočné.
            Nedostupností lokací jsem myslel jak ty elementální požehnání, tak nepříklad barikáda, kterou jsem musel obletět na griffovi. V původních to tak také bylo, ale těch lokací nebylo moc, zatímco zde je toho spousta. Chápu, že někomu se ta hra líbí, všechny ty změny a novinky se někomu mohou zamlouvat, ale mě ta hra znechutila.
            • fallanga
              Jo, bylo to v háji. Po chvíli jsem se na to vždy vysral a vystačil si s základní magií.
            • nightborne
              Tak on armageddon na mesto byla nejrychlejsi a nejjistejsi cesta k dabelsky reputaci, ktera byla potreba na velmistra cerny magie... dostat a hlavne udrzet si tu svatou, kvuli velmistrovi bily magie, to bylo jiny kafe... si pamatuju jak sem se jednou omylem misto na zelenem pazitu vyspal v hospode a reputace byla v prdeli =D.
            • fallanga
              Já pravidelně házel armagedon na města. Poté samozřejmě následoval load nejbližší pozice, ale ten pocit byl k nezaplacení.
            • nightborne
              Tak presne tyhle jsem jednou zkusil zabit armageddonem. Ze jsem s sebou pri tom vzal i tu vesnici opodal, to uz bylo vedlejsi... kdyz se kaci les... =D
            • fallanga
              No, v případě té spousty mágů u jezera občas ani ta zbroj nepomáhala. Naběhnout doprostřed a střílet po všem co se hýbe se mi moc nevyplatilo.
            • nightborne
              Opilost nevadila, co te vinou zpomalenych reflexu trefilo, to vykryla ta strasne draha platova zbroj =D.
            • fallanga
              To se pak jelo. Peníze, jídlo, zbraně, jen ta opilost v boji moc nepomáhala *1*
            • nightborne
              Tak hlavne tam slo vyrabovat i ten sutr, pod kterym byl poklad z obelisku, kdyz jsi vedel, kterej to je...sem si vzdycky na zacatku namastil kapsy a pak to v sorpigalsky taverne poradne roztocil =D.
            • fallanga
              Myslíš, jak se tam daly najít bedny se zbraněmi a jídlem? Tam jsem vždycky chodil na začátku hry a když jsem to přežil, tak jsem potom kropil gobliny o sto šest. To byly časy.
            • nightborne
              Hmm, malo detailni mozna, maly urcite, to musim souhlasit, z jednoho konce mapy na druhy slo prokrokovat za tri minuty, to me taky ponekud vadilo. Zvlast, kdyz si clovek vzpomene treba na podhradi ironfist, ktery prochazel deset minut z jednoho rohu mapy lokace na druhy =).

mimochodem, vzpominas si na teleport do dracich pisku ve vezi kostela noveho sorpigalu? to bylo teprv spravny dobrodruzstvi =)).
            • fallanga
              No, ale právě ta volnost, kdy jsi mohl na prvním lvl jít zabíjet titány byla skvělá. Nebylo to k ničemu, ale dělalo to dojem naprosto otevřeného světa. Zatímco v Legacy, to dělá s kombinací pohybu po čtvercích dojem, že Ashan je malý a málo detailní.
            • nightborne
              Me osobne postupne odhalovani a zpristupnovani mapy nikterak zvlast nevadilo, bylo to vcelku prijemne nacasovane, takze se nove lokace stavaly dostupnymi zhruba v case, kdy bys do nich stejne sel. Chapu, ze tu chybi ta moznost tam jit driv, ale na druhou stranu - k cemu by byla? Treba zrovna v tech mightech 6, ktere jsme oba prosli, jsi sice mohl vytahnout z noveho sorpigalu a rovnou si zajit treba do kriegspire, ale stejne si tam dostal od prvniho minotaura ranu, co te zarazila dvacet metru do zeme.

Takhle, nerikam, ze M&M Legacy byly vrchol vsech dungeonu a dechberouci hra, slo to udelat lip, ale slo to taky udelat mnohem, mnohem hur. A ja osobne se bavil =).
  • Ale na to přece s*re pejsek...
    • Pro kolegu hmmm
  • jackI947
    homam se mi libi i kdyz nevime jake to bude
    • kennyB
      Když už chceš vypadat jako někdo, kdo je tu už registrovanej, dej si alespoň avatar podle doby ve tvém nicku. Tento muž už v tom roce neexistoval *3*
  • Na GGG bych opravdu nereagoval, ano species krmíš trolla :D

GGG je presne ten člověk kterého si popsal, takže se asi urazil :(

Bohužel je to zároveň i dost inteligentní člověk na to že se naučil psat na forum misto urážení cizích matek na xbox-live.

Ovšem nutno říct že vetšina jemu podobných je v neděli na návštěvě u babičky s rodičema takže nemůže psát na forum.

A GGG vůbec na mě nereaguj, nemam na ten tvuj bieberovskej xicht vubec nervy :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit