Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus

    Skvělá zpráva! Hra bude vizuálně sjednocena s dechberoucí kvalitou dvojky, což je fantastické, protože příroda a jednotlivé biomy jsou minimálně o 2 řády bohatší a detailnější. I když jednička vypadá pořád dobře. Navíc upgrade za 230 korun? Perte to domě. Absolutně nechápu to rozčilování se nad remasterem. TAK TO KU*VA NEKUPUJ. Kup si 3 píva a nech to ležet. Nikdo nikoho nenutí, aby do upgradu za těch pár korun šel. Já si tu bohatost nádherných lokací doslova rád a znovu vychutnám. Je škoda, že i přes snahu českého zastoupení, SONY nevydá hru s oficiální českou lokalizací... Byla příležitost tohle vydání pro náš trh povýšit a sladit s dvojkou, která měla českou lokalizaci v základu. Nevadí, na PC to vyřeší překladatelská komunita. Už ať je 3 . října kdy startuje předprodej.

    • twicer

      Mám na to stejný názor, každopádně detailnější prostředí o dva řády jsem ve dvojce nepozoroval, ikdyž sem oboje pařil na pc. Na profilu mám poměrně bohatou sbírku záběrů, na kterých si to můžeš porovnat. 

      Dokonce bych řekl, že tím jak měla jednička menší měřítko v podstatě ve všech aspektech, tak se kladlo větší důraz na lepší lícování objektů, rozlišení textur a různých částicových efektů, které člověk často při běžném hraní ani nezaregistruje.

      No, už aby tu byla trojka.

    • Veskoslav

      Bože....Witcher měl Next Gen zdarma jako update. Tady se vlastně ještě děkuje, že je to "jenom" za 230 Kč. 

      Dělat remaster na 7 let starou hru je prostě debilita a je vidět, že Sony bohužel neví, co si má s PS5 generací počít. Nemá na ni totiž hry. Exkluzivních titulů jenom pro PS5 je, po 4 letech životnosti konzole, v přípravě nebo už vydáno závratných 22. 22 her, které si už nikdo nezahraje na PS4. Vlastně jo, je tam i TLOU II Remaster. Další zbytečnost. Pak ještě dva remake v podobě Demon soul a Neptunia ReVerse. A další dvě jsou VR hry. 

      A to ještě některé hry v seznamu jsou vlastně exkluzívní jenom v rámci PS5, ale vyšly i jinde viz Project Wingman.

      Takže ano, hýkat nad tím, že "jenom" za 230 Kč dostanu první díl Horizon je asi to jediné, co vlastníkům PS5 zbývá, protože nic moc jim jinak nevyšlo....

      • Presne toto, keby mali nejaku chrbtovu kost, tak to aspon daju zdarma ako update.  Alebo spravia remaster na hry o ktore hraci ziadaju uz roky(ehm bloodborne). Toto je len ubohe dojenie popularnej znacky a pokus ako zakryt zdaleka najslabsiu generaciu konzol. No a sony fanboyovia im este veselo dakuju. Buduci rok ocakavam remaster na god of war reboot a druhy horizon.

    • Čekal jsem tedy daleko horší cenovku 😁
      Už aby to tady bylo :)

  • Gulivera84

    To je asi jak Remaster LoU 2, moc nechápu, teď ještě vylepšení pro PS Pro, to bude teprve hokej v těch označeních 😯

  • nejhorší na tom je že todle je prostě neoškubaná verze  kde jednoduše zapnou grafické funkce a dají tam vetší nativní rozlišení který nebude tak šilene upscalovany  asi jako když si na pc upravujete  nastevení grafiky tymdle stylem tu upravej a daji  na to cenovku , sony jde full on apple mode  a BB na 60 fps se prostě nedočkame

  • frank.horigan

    No o tomhle "remasteru" jsem slyšel a opravdu se mlátil do čela jestli to je trolling, nebo to myslí vážně.

    Řekl bych ok, asi je třeba vydojit ještě nějaké drobné, ale dost rezantně to dehonestuje slovo "remaster"... 

    To si raději do Zero Dawn stáhnu nějaký MOD a budu na tom možná ještě lépe..   (na tu hru se tak nějak chystám) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit