Přejít na výpis diskuzí
Nejzkušenější hráči War of the Vikings budou mít největší vousy
19.8.2013 | Aleš Smutný
31 příspěvků
-
Pokud to nekdy budu hrat, tak me poznate celkem snadno - budu behat hladce oholen *1*
-
-
a já budu zarostlej až na zem, vousy budou moje nejnebezpečnější zbraň *1*
-
-
Jako z parodie na Pána Prstenů : " Jen ať přídou, ukážu jim, jak se škrtí knírem" :D
-
1)jedině za předpokladu, že půjde hrát s botama
2)jedině za předpokladu, že budou cheaty
3)jedině za předpokladu, že nebudu přítomen na serveru
*15* -
-
4) Tvůj komentář schvaluju jenom proto že se začal vytahovat 1.
-
-
Tak to by sis měl dávat pozor, abys o tu zbraň na bojišti nezakopl.
-
-
Tvář ti bude zářit tak, že bude oslňovat nepřítele, takže by to mohla na prosluněných mapách být i výhoda. *1*
-
jj, ja bych to videl i na brazilsky vosk.
-
-
Alespoň lehce poznáme cheatery. Budou mít vousy až na zem.
-
a největší podělávka bude, když si nějakej elitář založí novou postavu, začne tam s tím holátkem běhat a rozdávat jednu rakev za druhou... to se zz-topáci nebudou stačit divit *1*
-
a Vávra nafasuje lvl 80 :D
-
Pořádného chlapa člověk nepozná podle vousu na tváří, nýbrž na hrudi!
-
-
kdepak na prdeli *1*
-
A co na zádech? *15*
-
-
*1* *1* *1* *1* *1* *1* tak tomu říkám HRA. nejzkušenější hráč bude mít nejdelší chlupy na zádech.. to bych si snad zahrál...
-
-
Taková evoluce nazpátek do šimpanze... *15*
-
-
-
-
Tak pokud to nepřevezme bojový systém na blízko z War of the Roses tak proč ne... Trochu poupravit model ať tam chlap v 30 kilovém brnění nepobíhá jak olympijský běžec na 400 metrů (já osobně bych byl sakra vděčný za velkou inspiraci u Chivalry, nebo za ještě větší u Mount and Blade) já bych jim snad na to aj přispěl.
-
-
WoTR má super soubojovej systém, ale chápu, někomu stačí prostě zmačknout na myši jen pravý pro blok, jako tomu je v Chivalry... víc by bylo moc těžké :D
-
-
Hráls vůbec Chivalry?
-
-
Warbandem se podle jejich slov inspirovali u WotR a víme jak to dopadlo.
-
-
A co teprve vlasy. Už vidím setkání dvaceti namakaných borců, kterým bude severský vítr dobře sekundovat.
-
co porad ta srovnavani s Warband? Kdyz uz tak srovnavat s Chivalry. Prastary Warband nechte uz odpocivat v pokoji.
-
-
Až se objeví hra která warband překoná tak možná :) ale do té doby je to nepřekonatelná hra :)
-
Ten prastarý Warband s přehledem stále nakopává zadky jako War of the Roses tak i Chivalry. To je docela smutné. Vypadá to, že budeme muset počkat zase na Mount and Blade 2, aby ho sesadil z trůnu "středověkých akčních her".
-
-
Pravda, warband hraju už nějak moc dlouho :D noo ale třeba nás se soubojovým systémem překvapí Danovo "Žižkovina". Ale taky to teda spíš vidim až na další M&B.. :)
-
-
Navíc nebude mít multiplayer. jestli jsem četl dobře.
-
podle té kraťoučké ukázky mi ten systém přišel jako v Chivalry... Pokud to bude pravda, tak ta ,,žižkovina" nebude stát za moc *7*
-
-
-
jestli to bude stejny nebo podobny jako War of The Roses tak to ani zdaleka Warband nepřekoná.
-
-
Začne to prodlužováním vousů a skončí to prodlužováním pe........... no kdoví čeho úchyláčci.
-
-
Per na klobouku u War of the Pirates? Proč ne :) Jen enchápu co je na tom úchylného. o.O
-
-
CHlupatej bych chtěl bejt jak spravnej knurla culík i z chlupů na zádech...a pak sem se probudil podíval do zrcadla a zabrečel ooo jaký jsem to bezvousý gay :D to jen taková vsuvka .... BTw jisi se to bude hrát aspon o trochu lépe jak War of the Roses tak si tu hru s radostí koupím.