Přejít na výpis diskuzí
Několik aut, které v Need for Speed: The Run budou jen na PS3
14.11.2011 | levis
28 příspěvků
-
"špičkovou grafiku ... špičkové závody" ... špičkové keci
-
-
Mužu říct, že když sem to četl tak sem se od srdce zasmál :D
-
kec bez kecu jako hrad bez hradu *12* *12* *12*
-
-
*1* *1* *1*
-
No SH*!T Sherlock
-
-
napsal špičkový češtinář... *1*
-
-
Pokud mě paměť neklame, tak bych řekl, že je to Slovák. A pokud narážíš na slovo "keci", tak pro něj jako pro hovorovej výraz nejsou vymezena konkrétní pravidla - čili se můžeš řídit jak vzorem hrad, tak pravidlem měkkých souhlásek ži ši či ři ci ji di ti ni *3*
-
-
tak to zase nemas pravdu.. (nenarazim na to, zdali je nebo neni slovakem :D)
Kecy a tacy jsou jedina 2 slova, pro ktera plati vyjimka tvrdeho y po c, takze kecy se pisi jedine s y, nikoliv (pouze po poziti nektereho typu drog) s i, at uz se to budes snazit okecat jakkoliv. Btw jsou to spisovny vyrazy ;) ..
P.S. hovorovy vyrazy jsou jen spisovne vyrazy uzivane v hovorove cestine -> dekuju, muzu,..
chtel si spis mluvit o vyrazech z obecny cestiny :)..
Ha, dost cestiny pro zbytek dne! -
-
Když už chceme být pořádní grammar-nazi... nejde o žádnou výjimku, u koncovky má vždycky vzor přednost před měkkou/tvrdou souhláskou. Takže nejen tácy a kecy, ale taky třeba cancy, hecy...
-
-
a kedze je to slovak, tak to po slovensky napisal spravne, pretoze v slovencine (ak ma pamet neklame) je bicykel jedina vynimka, kde sa po c pise y. inak sa vzdy po c pise i. *2*
-
-
Tak menší oprava, protože jsem to sám pomotal. Je to už delší doba, co jsem se snažil zjistit, jak se to píše a mám pravdu v tom, že jsou kecy slovo nespisovný. Alespoň podle ústavu pro ČJ. Nicméně se skutečně píší s "y" *4*
-
-
no ja vedel, ze je to urcite s y :D.. to, ze je to spisovnej vyraz, jsem vyvodil jen z toho, ze si napsal, ze to je hovorovy (tzn. spisovny x obecny), za coz se omlouvam :D..
-
-
-
-
-
-
EA by mela prestat delat hry a zacit s necim co jim pujde lip, treba verejne prospesny prace
-
Me by celkem zajimalo kdo by si kvuli teto uz mrtve serii koupil temer jeste navic konzoli kvuli par autum navic...
-
At si to strci klidne cele do pr.... i s pridavky ;-)
-
Neni v podminkach microsoftu, ze verze na XBox musi obsahovat minimalne to same co jine verze?
-
-
Třeba se tiše dohodli, že následující DLC budou pouze pro XBOX, kdo ví.
-
-
NFS uzasna atmosfera: Na tachometru vám blikají čísla mezi 150 a 200 km/h (budiž) a v tom se zezadu přiřítí souprava metra a nekompromisně vás sešrotuje *1* , ale vsadím se, že konzoloidní cílovce to ani divné nepřijde *1* *1* *1*
-
-
nejvetsi blbost nfs kdyz jedu treba 300 tak me predjete policejni auto ktere neni zadny sportak a ma nesmylsne zrychleni.
-
-
podle prvních recenzí má hra cca 4 hod played a stoho pulka casu jsou videa a predscriptované nevyhnutelné bouracky GJ
-
-
OS kdy se u zavodnich her udava hraci doba? To mi hlava nebere, prece dokud te to bude bavit, tak se budes honit na ruznych tratichPikruzich s ostatnimi auty...
-
-
je tím myšleno dohrání příběhové lainy, jak dlouho tě pak bude bavit jezdit znovu a znovu bezvíznamě stejné tratě to je na tobě
-
-
Nejak nechapu, chces zavodni hru nebo film?Zavody vzdycky byli o tom tvym "bezvyznamnym" jezdeni.Doted mam nainstalovany hot pursuit a sem tam se prozenu s Porshe po hornich silnickach ackoliv mam "pribeh" dohrany.Bezvyznamne, ale krasne a relaxacni.
-
-
samozdrejmě, já mám tohle s MW a doted bych zradostí nainstaloval Undeground 2, jen chci poukázat na to ze ta hra si chce hrát na film a nepovede se jí to, MW, ani Undeground 2 si rozhodně neměl na 100% po 4 hodinách, o to mi jde, ze NFS jde dokytek, kdby sem si chtěl kvalitně zajezdit tak jdu rozhodně na dirt 3 a ne na nake NFS u kterých uz stracim prehled jak se jmenujou ty nove a nove díly
-
-
-
-
-
hlavně že mě na PC neošidí o žádnou Japonskou káru....jinak je už někde uveřejněný seznam všech vozidel....hledal jsem ale nenašel
-
-
http://www.needforspeed.com/therun/cars seznam vozidel
-
Pokud vím, tak LFA je Japonská. Osobně ji považuji za novou inkarnaci supry. Ale pokud jde o mainstreamovky tak ty vypadají, že tam jsou .
-
-
Ano to máš pravdu Lexus je Luxusni odnož Toyoty ...ja to myslel spíš na typycke Jap. vozidla typu Nissa faitlady Z atd....jo a děkuju Lucky Lukovy za link
-
-