Přejít na výpis diskuzí
Nekrolog studia EA Bright Light, které vyrobilo Harryho Pottera
6.1.2012 | levis
15 příspěvků
-
Souhlas. Málokdy o hře řeknu, že je prostě špatná a myslím to zcela vážně, ale poslední HArry Potteři si to zaslouží... dál mě napadá už jen Rogue Warrior, ten byl taky peklo.
-
Pokud jsou to týpci, co dělali poslední dvě HP hry, tedy Deathly Hollows Part 1 a Part 2, tak je jejich rozpuštění jen přínosem.
-
uz aby sla ea do.prdele
-
V článku už je to opravený...
-
Co to placas...
-
Radujme se!!!
-
"vydání solidních tří posledních her s tématikou Harryho Pottera" ....solidni??? Nic horsiho jsem za posledni roky nehral, takhle to zprasit to snad ani nejde.. Kdo dohral Deathly Hallows ma u me fakt respekt, protoze to se proste nedalo... Zaplat panbuh ze se rozpadli!.. a tem co tam delali bych navzdy zakazal pristup k vyvoji her...
-
Obvykle nejsem grammar nazi, ale rozšířený používání nesmyslů jako "protěžovat" mě dost rozčiluje...
-
koukejte jak machruje :)
-
Mě nepřestává udivovat, proč si tito lidé ubírají čas ze svého života psaním takhle zbytečných komentářů (myslím ten první). Buď doufají v to, že gramaticky poučí běžného uživatele internetu ( *1* ) anebo prudí a ještě si u toho přijdou zajímaví. Chápu, že člověk opraví někoho, kdo píše jako prase, ale tohle je už fakt spíš trolling *4*
-
Co vznikla stránka http://goo.gl/UVEYR, množí se na českém internetu grammar nazis. A to je dobře *5*
-
pouze historicky
-
náhodou, zase jsem chytřejší, díky :)
-
Výborne. Ľudia sú vždy strašne radi, keď ich niekto opravuje *3*
-
Správně je "protežovat", nikoli "protěžovat".