Přejít na výpis diskuzí
Nelineární Strike Force mise Black Ops 2 neprodlouží
26.6.2012 | Aleš Smutný
39 příspěvků
-
Ale ta veta ze „Na Black Ops 2 stále pracujeme, takže nevíme, jak přesně bude hra dlouhá. Myslím ale, že můžu bezpečně říct, že bude délka hry podobná té, jíž si mohli fanoušci Call of Duty užívat v předchozích hrách.“ Byla asi taky spis na srandu, protoze je fakt ze COD serie si od MW2 drzi standartni delku kterou s MW3 jeste zredukovali na 5h 40minut nerbo kolik na stredni obtiznost, kdyz uz ti hry sou dneska ktratke 6-8hodin, tak by jich chtel vic, protoze kratka hra dost ztraci na svoji atraktivite a u serie cod to plati myslim dvojnasob.Ano zaparim ale ta kratkost no pak vetsinou ty konce to je uplne scestne zcela.Dejte to na 12hodin a negatinich reakci ubyde stejne jako nespokojenych hracu, MP uz zaclo byt od dob MW2 onicem bohuzel sem si to koupil, zezacatku fajn ale jakse rozsirily ty Wallhacky Aimboti a vseljaka verbez ztratilo to svoji stavu, no a vysledek byl podtrzen tim dementnim Systemem Steamu vyhledavani serveru.
-
-
Já bych řekl že oni nejsou schopní udělat delší příběh ... mají na hru docela dost málo času a ten příběh začíná být čím dál tím víc předvídatelný.
A co se MP týče tak COD MP je od vydání BF3 totálně obsoletní ... to už může hrát jenom někdo komu PC neutáhne BF3. Já teď semtam hrávám ten nový datadisk (Close quaters) a ty malé mapy sou pěkný doplněk k těm velkým. A cheaterů sem tam taky moc zatím nepotkal a když tam nějaký je tak celkem brzo má ban ze serveru. -
-
To by mohla byt pravda kdyby uz BF3 KONECNE opravili.
-
To co jsi napsal, je naprostý blábol. Mě BF3 omrzel po měsíci hraní, a jak jsem se vesele vrátil k COD:MW3, potažmo BO a MW2...
-
-
To co si napsal je naprostý blábol ... já BF3 pořád ještě hraju.
Už od dob BF1942
-
-
-
-
Kdyby mi bylo 12 a mělo to Ačkovej příběh, tak bych se na ten 4 hodiny dlouhej film možná dívat vydržel. Tyhle paskvily, který vypouští Activision od prvního MW mi nestojí ani za stažení z netu. Ale je to CoD takže čim víc "WOW" momentů tim víc milionů prodaných kopií.
-
-
Ale tak zase já si to rád zahraju .... nainstaluju za odpoledne dohraju a víc se na to nepodívám .... kromě hoto SP ta hra už dávno nemá co nabídnout. Na MP tu je Battlefield 3 který je v každém ohledu lepší .. jak grafikou tak gameplayem.
-
-
neverim tomu ze si to za plnou cenu koupis a pak az to za 4hodin dohrajes tak to odinstalujes a schovas si placku pro pristi generace *1*
-
-
Já sem nic o kupování neříkal ...
Nechápu proč tu SP část nevypustí jako F2P a platilo by se za MP ... protože pochybuju že je někdo kdo si to koupí kvůli SP -
-
Nebo by mohli SP prodavat za 300 korun ... coz je asi tak realna cena kdyz vemu pomer cena/kvalita ...
Ty tri stovky jim za klidne dam :) -
-
Jo to bych jim za 4h hru taky dal.
-
-
-
-
-
Osobně me MW I bavila a to z toho důvodu, že to bylo něco jiného. A mise v Pripjati bylo dost luxusní, ale pak už víme kam to směřovalo.
-
-
Přesně tak, navíc tam byl výborný MP. Poslední CoD, které mělo cenu hrát.
-
-
-
me takovehle kratke hry vyhovují, ani nepamatuju kolik her jsem v živote dohrál do konce ale moc jich nebylo. Treba zaklinač 40 nebo 60 hodin wtf kdo by u toho tolik vydržel.
tyhle strike force mise mohou vypadat treba tak že pujdete po mape a narazite na treba skupinu rusu bojujici proti mexicanum a hra vam da na vyber ktere frakci pomoct a podle toho se bude menit asi geopoliticka situace. -
-
Tak co Cody, jak ti sypou ty aukce v Diablo III?:-D
P.S: Tudíž Tě baví jednodušší hry, u kterých nemusíš přemýšlet a všechno za tebe udělá pc:) -
-
v diablu mam ban po tom co jsme z kamošem chteli predat epickej predmet jen trochu upravenej, ted hraju cod tam nikdo nejaky ten drobny chet nekontroluje ne jako hloupej blizzard:((
-
-
Lol *1* *15* ...
-
Ano Cody, určitě věřím. A ID toho nicku, co ti zabanovali?:)
Pokud cheat používáš v SP je to tvoje věc, ale v MP bych dával doživotní bany.
-
-
-
-
„Na Black Ops 2 stále pracujeme, takže nevíme, jak přesně bude hra dlouhá. Myslím ale, že můžu bezpečně říct, že bude délka hry podobná té, jíž si mohli fanoušci Call of Duty užívat v předchozích hrách.“
Pán je asi komik. *1* -
-
Takže 3-4 hodiny:-D
-
-
Tak to přidej hochu ... 4-5 hodin minimálně ... možná i 5 a půl.
-
-
Který díl za poslední roky má gameplay 5,5 hodiny na normal?
-
-
No měl to být spíš vtip.
Imho každá hra co má pod 20hod SP je k smíchu. -
-
Takže 99% všech dnešních her? Ale prosím tě, ty jsi mi komik...
-
HL2 byla jedna z posledních dobrých FPS ... To se parádně hrálo, nebyl tam ten paskvil v podobě autohealu a čas mě vyhovuje pokud hraju HL2 -> EP1 -> EP2.
Těch 20 hodin pro mě je minimum abych byl ochotný za to dát prachy ... takže kdybych hrál COD MP tak to koupím, protože u MP vydržím mnohem dýl, ale za hru která se dohraje za 3-4h s tím že nebudu hrát MP to může koupit jenom magor.
Jinak pokud Blackops 2 bude mít zase stejnou grafiku jako MW3 tak nevidím pro tu hru moc budoucnost. Sem zapnul MW3 a myslel sem že to jede na na nějaké nenativní rozlyšení jak to bylo hnusně rozmarané, zubaté a celkově low res. -
No jak u které. U RTS či RPG to chápu, ale u FPS bych se už třeba po 15ti hodinách nudil, pokud by to skutečně nemělo zásadní děj, zpracování a kdo ví co ještě. U akční FPS očekávám herní dobu okolo 10-15 hodin maximálně, u her typu HL 2 mi dlouhá herní doba nevadila, tam mi pořád něco přibývalo a "nutilo" mě to jít dál.
-
-
-
-
-
-
K té délce CoD- jak by mohla být ta hra ještě kratší? To už by museli useknout závěrečné titulky :D
-
To bude takové rozhodnutí: Jít vpravo, jít v levo a potkat se o 300 metrů dál na křižovatce:)Ať udělají delší a těžší mise, zlepší AI nepřátel a nepřátelům hlavně pořídí lepší zbraňové systémy. Příběh vyprávění není špatný u série CoD, problém je délka a stupidita nepřátel. Ona by ani nevadila ta linearita, kdyby to člověk neproletěl za 4 hodiny a nepřátelé nechodili v řadě zase sebou jak prasata na porážku. Doufám, že tento díl se od toho odprostí, vím bláhové, ale i sny a naděje se někdy stanou skutečností.
-
-
U Mass Effectu 3 ti nic z toho nevadí, ale tady si stěžuješ?
-
-
Cože? Herní doba u ME 3 je okolo 25 hodin, mise nejsou stejné, nepřátelé mají nejlepší možné vybavení (a je jedno o co se jedná). Rozhodování je mnohme ve větší míře (ano konec to naprosto zabil, ale během hry člověk skutečně ovlivňuje chod věcí). AI docela uvažuje, když se navzájem kryjí, když přebíhají, či neběží před těžkým strojem, ale za ním a využívají jeho krytu. A v CoD? Nepřátelé běží před tankem (tvé AI za tankem), zbraně používají naprosto tragické (příkladem budiž RPG například), a jejich styl krytí je 7 trpaslíků za sebo a postřílej nás v řadě.
-
http://www.youtube.com/watch?v=PThzItSAT5c
-
-
To je z toho DLC?
-
-
"its about being able to choose, not the choices"
-
-
-
-
-
Takze dalsi COD titul co pujde mimo mne :D Na Xboxu jsem na stredni obtiznost dohral MW2 za dve a pul hodiny (ne nepouzivam auto aim ani aim assist) a hral jsem ho jen kvuli tomu ze jsem si ho mohl zadarmo pujcit :D Treba takove MW3 a BO jsem uz pak nechtel ani zadarmo :D
-
-
a teď tu o karkulce
-
-
Žila jedna malá holčička, Karkulka ji říkali.
-
Jsi skutecny lojza, pouzivam Xboxovy kontroler i na PC a dokazu na nem hrat obstojne vetsinu FPS, hra je proste kratka a holt neda se stim nic delat :)
MW1 jsem na PC dohral taky za dve hodky neco ... nevim co ti na tom prijde divne? Mne zase prijde divne kdyz mi nekdo rekne ze to hraje 4 a vice hodin. -
*15*
-
-
-
V medal of Honor airborne byla hratelnost 4 hodiny, v té době to byl obrovský problém a nepřijatelné, teď nikomu nevadí, že COD jde zahrát za 4 až 5 hodin a jestli si myslí, že prodlouží hratelnost koncem, kde máte na výběr mrakodrap odpálit nebo ne, to si tedy věří, hlavně že divák (ne hráč) bude otvírat pusinu s wow slovem každých 5 minut