Přejít na výpis diskuzí
Nelineární Strike Force mise Black Ops 2 neprodlouží
26.6.2012 | Aleš Smutný
39 příspěvků
-
To by mohla byt pravda kdyby uz BF3 KONECNE opravili.
-
To co si napsal je naprostý blábol ... já BF3 pořád ještě hraju.
Už od dob BF1942 -
Takže 99% všech dnešních her? Ale prosím tě, ty jsi mi komik...
-
To co jsi napsal, je naprostý blábol. Mě BF3 omrzel po měsíci hraní, a jak jsem se vesele vrátil k COD:MW3, potažmo BO a MW2...
-
Žila jedna malá holčička, Karkulka ji říkali.
-
Já bych řekl že oni nejsou schopní udělat delší příběh ... mají na hru docela dost málo času a ten příběh začíná být čím dál tím víc předvídatelný.
A co se MP týče tak COD MP je od vydání BF3 totálně obsoletní ... to už může hrát jenom někdo komu PC neutáhne BF3. Já teď semtam hrávám ten nový datadisk (Close quaters) a ty malé mapy sou pěkný doplněk k těm velkým. A cheaterů sem tam taky moc zatím nepotkal a když tam nějaký je tak celkem brzo má ban ze serveru. -
Ale ta veta ze „Na Black Ops 2 stále pracujeme, takže nevíme, jak přesně bude hra dlouhá. Myslím ale, že můžu bezpečně říct, že bude délka hry podobná té, jíž si mohli fanoušci Call of Duty užívat v předchozích hrách.“ Byla asi taky spis na srandu, protoze je fakt ze COD serie si od MW2 drzi standartni delku kterou s MW3 jeste zredukovali na 5h 40minut nerbo kolik na stredni obtiznost, kdyz uz ti hry sou dneska ktratke 6-8hodin, tak by jich chtel vic, protoze kratka hra dost ztraci na svoji atraktivite a u serie cod to plati myslim dvojnasob.Ano zaparim ale ta kratkost no pak vetsinou ty konce to je uplne scestne zcela.Dejte to na 12hodin a negatinich reakci ubyde stejne jako nespokojenych hracu, MP uz zaclo byt od dob MW2 onicem bohuzel sem si to koupil, zezacatku fajn ale jakse rozsirily ty Wallhacky Aimboti a vseljaka verbez ztratilo to svoji stavu, no a vysledek byl podtrzen tim dementnim Systemem Steamu vyhledavani serveru.
-
Jo to bych jim za 4h hru taky dal.
-
Nebo by mohli SP prodavat za 300 korun ... coz je asi tak realna cena kdyz vemu pomer cena/kvalita ...
Ty tri stovky jim za klidne dam :) -
Já sem nic o kupování neříkal ...
Nechápu proč tu SP část nevypustí jako F2P a platilo by se za MP ... protože pochybuju že je někdo kdo si to koupí kvůli SP -
Jsi skutecny lojza, pouzivam Xboxovy kontroler i na PC a dokazu na nem hrat obstojne vetsinu FPS, hra je proste kratka a holt neda se stim nic delat :)
MW1 jsem na PC dohral taky za dve hodky neco ... nevim co ti na tom prijde divne? Mne zase prijde divne kdyz mi nekdo rekne ze to hraje 4 a vice hodin. -
HL2 byla jedna z posledních dobrých FPS ... To se parádně hrálo, nebyl tam ten paskvil v podobě autohealu a čas mě vyhovuje pokud hraju HL2 -> EP1 -> EP2.
Těch 20 hodin pro mě je minimum abych byl ochotný za to dát prachy ... takže kdybych hrál COD MP tak to koupím, protože u MP vydržím mnohem dýl, ale za hru která se dohraje za 3-4h s tím že nebudu hrát MP to může koupit jenom magor.
Jinak pokud Blackops 2 bude mít zase stejnou grafiku jako MW3 tak nevidím pro tu hru moc budoucnost. Sem zapnul MW3 a myslel sem že to jede na na nějaké nenativní rozlyšení jak to bylo hnusně rozmarané, zubaté a celkově low res. -
*15*
-
neverim tomu ze si to za plnou cenu koupis a pak az to za 4hodin dohrajes tak to odinstalujes a schovas si placku pro pristi generace *1*
-
No jak u které. U RTS či RPG to chápu, ale u FPS bych se už třeba po 15ti hodinách nudil, pokud by to skutečně nemělo zásadní děj, zpracování a kdo ví co ještě. U akční FPS očekávám herní dobu okolo 10-15 hodin maximálně, u her typu HL 2 mi dlouhá herní doba nevadila, tam mi pořád něco přibývalo a "nutilo" mě to jít dál.
-
No měl to být spíš vtip.
Imho každá hra co má pod 20hod SP je k smíchu. -
Který díl za poslední roky má gameplay 5,5 hodiny na normal?
-
a teď tu o karkulce
-
Lol *1* *15* ...
-
Tak to přidej hochu ... 4-5 hodin minimálně ... možná i 5 a půl.