Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Ale tak zase já si to rád zahraju .... nainstaluju za odpoledne dohraju a víc se na to nepodívám .... kromě hoto SP ta hra už dávno nemá co nabídnout. Na MP tu je Battlefield 3 který je v každém ohledu lepší .. jak grafikou tak gameplayem.
  • morokura
    Přesně tak, navíc tam byl výborný MP. Poslední CoD, které mělo cenu hrát.
  • "its about being able to choose, not the choices"
  • Veskoslav
    Osobně me MW I bavila a to z toho důvodu, že to bylo něco jiného. A mise v Pripjati bylo dost luxusní, ale pak už víme kam to směřovalo.
  • Veskoslav
    Ano Cody, určitě věřím. A ID toho nicku, co ti zabanovali?:)

Pokud cheat používáš v SP je to tvoje věc, ale v MP bych dával doživotní bany.
  • v diablu mam ban po tom co jsme z kamošem chteli predat epickej predmet jen trochu upravenej, ted hraju cod tam nikdo nejaky ten drobny chet nekontroluje ne jako hloupej blizzard:((
  • morokura
    Kdyby mi bylo 12 a mělo to Ačkovej příběh, tak bych se na ten 4 hodiny dlouhej film možná dívat vydržel. Tyhle paskvily, který vypouští Activision od prvního MW mi nestojí ani za stažení z netu. Ale je to CoD takže čim víc "WOW" momentů tim víc milionů prodaných kopií.
  • Veskoslav
    Tak co Cody, jak ti sypou ty aukce v Diablo III?:-D

P.S: Tudíž Tě baví jednodušší hry, u kterých nemusíš přemýšlet a všechno za tebe udělá pc:)
  • me takovehle kratke hry vyhovují, ani nepamatuju kolik her jsem v živote dohrál do konce ale moc jich nebylo. Treba zaklinač 40 nebo 60 hodin wtf kdo by u toho tolik vydržel.
    tyhle strike force mise mohou vypadat treba tak že pujdete po mape a narazite na treba skupinu rusu bojujici proti mexicanum a hra vam da na vyber ktere frakci pomoct a podle toho se bude menit asi geopoliticka situace.
  • Veskoslav
    Takže 3-4 hodiny:-D
  • Hairy_Ass
    To je z toho DLC?
  • Veskoslav
    Cože? Herní doba u ME 3 je okolo 25 hodin, mise nejsou stejné, nepřátelé mají nejlepší možné vybavení (a je jedno o co se jedná). Rozhodování je mnohme ve větší míře (ano konec to naprosto zabil, ale během hry člověk skutečně ovlivňuje chod věcí). AI docela uvažuje, když se navzájem kryjí, když přebíhají, či neběží před těžkým strojem, ale za ním a využívají jeho krytu. A v CoD? Nepřátelé běží před tankem (tvé AI za tankem), zbraně používají naprosto tragické (příkladem budiž RPG například), a jejich styl krytí je 7 trpaslíků za sebo a postřílej nás v řadě.
  • http://www.youtube.com/watch?v=PThzItSAT5c
  • U Mass Effectu 3 ti nic z toho nevadí, ale tady si stěžuješ?
  • Hairy_Ass
    „Na Black Ops 2 stále pracujeme, takže nevíme, jak přesně bude hra dlouhá. Myslím ale, že můžu bezpečně říct, že bude délka hry podobná té, jíž si mohli fanoušci Call of Duty užívat v předchozích hrách.“

Pán je asi komik. *1*
  • K té délce CoD- jak by mohla být ta hra ještě kratší? To už by museli useknout závěrečné titulky :D
  • Veskoslav
    To bude takové rozhodnutí: Jít vpravo, jít v levo a potkat se o 300 metrů dál na křižovatce:)Ať udělají delší a těžší mise, zlepší AI nepřátel a nepřátelům hlavně pořídí lepší zbraňové systémy. Příběh vyprávění není špatný u série CoD, problém je délka a stupidita nepřátel. Ona by ani nevadila ta linearita, kdyby to člověk neproletěl za 4 hodiny a nepřátelé nechodili v řadě zase sebou jak prasata na porážku. Doufám, že tento díl se od toho odprostí, vím bláhové, ale i sny a naděje se někdy stanou skutečností.
  • XorxoxTalarius
    Takze dalsi COD titul co pujde mimo mne :D Na Xboxu jsem na stredni obtiznost dohral MW2 za dve a pul hodiny (ne nepouzivam auto aim ani aim assist) a hral jsem ho jen kvuli tomu ze jsem si ho mohl zadarmo pujcit :D Treba takove MW3 a BO jsem uz pak nechtel ani zadarmo :D
  • V medal of Honor airborne byla hratelnost 4 hodiny, v té době to byl obrovský problém a nepřijatelné, teď nikomu nevadí, že COD jde zahrát za 4 až 5 hodin a jestli si myslí, že prodlouží hratelnost koncem, kde máte na výběr mrakodrap odpálit nebo ne, to si tedy věří, hlavně že divák (ne hráč) bude otvírat pusinu s wow slovem každých 5 minut

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit