Nemáte peníze na Switch 2? Užijte si Maria jinde, doporučuje šéf Nintenda
-
Vzhľadom k tomu ako dobre sa Switch 2 predáva, tak Nintendo si môže búchať šampanské. Táto konzola naozaj nieje o dotovanom HW ako pri Sony alebo MS. Nintendo ma drahu konzolu aj hry.
Ľudia aj tak kupujú, takže očakávam že nové generácie konzoly od Sony a MS taktiež porastu na cene, veď doba dotovania konzoly je už preč.
-
To je teda pekny blabol. Chtel jsem detem predstavit Maria, ale Switch rozhodne do baraku nechci, taky bych potreboval 3 kusy. Na telefony/tablety zadne poradne hry nejsou, na jiny platformy taky ne. Tak jsem koupil aspon retro Game&Watch ale neni to ono. Takze to, ze si muzeme zajit do Japonska do zabavniho parku je tak mozna pro japonce ne pro nas. Jeste ze medzicasem udelali film, ale to je asi tak vse. Jeste existujou spatne Lego stavebnice s Mariem a nebo ted hracky v Kindervejci. Kdyby udelali hezkou multiplatformi hru s Mariem mohli by to dostat ke stovkam milionu dalsich deti, ale oni maji jinou strategii a jeste blby kecy ;-(
-
Ach tieto PR tanecky.... ved co ma povedat, ze cena je nastavena tak, aby sme co najviac na vas zarobili, a vyzera ze ste ochotni platit, takze problem neexistuje?
A nie je na tom nic zle, lebo ved je na tom postaveny cely spolocensky system, len ludstvo si zvyklo na falosny pseudohumanizmus v kazdej oblasti a dnes sa uz nic nemoze povedat napriamo tak, ako to je😂
-
to si mozem prihodit 50 euro a kupit si Steam Deck Oled.
-
-
To můžeš, ale porovnáváš neporovnatelné.
-
-
Pokud ti jde čistě nebo aspoň primárně o hry na SWITCH 2, tak ano - porovnává se neporovnatelné. Ale pokud si vystačím se SWITCH 1 a zajímají mě i jiné platformy, tak je Steam Deck lepší volba snad kompletně ve všech směrech.
-
-
"tak je Steam Deck lepší volba snad kompletně ve všech směrech."
😀
Tak mrkej:
-
-
Jop, výkonově a s odladěností systému a samotných her je na tom SD určitě hůř. Ale překvapilo mě, že má rychlejší probouzení/usínání (i když se mi jednou nebo dvakrát stalo, že se neprobudil korektně a shodil hru - KC:D) a taky kratší nahrávací časy, které mi na něm připadají vlastně docela dlouhé. S KC:D jsem ale měl ještě kratší výdrž na baterku, než ukazovali u Cyberpunku (kolem hodiny). Asi proto, že ukázka byla v klidu, nějaká dynamická akce ji vycucne rychleji.
Ale především alternativou k dražšímu Switchi 2 není Steam Deck (taky relativně drahý a hlavně dost odlišný), ani muzeum v Japonsku, ale mnohem levnější první Switch, na kterém zatím jede většina exkluzivit.
-
-
Co když na tom bude chtít hrát ve dvou u televize? To se Steam Deckem samozřejmě jde taky, ale připrav se na další výdaje za dockinu a dva ovladače. Dobře, možná máš dock k notebooku a nějaké starší ovladače v zásobě, ale to nemá každý. Switch 2 je taky výkonnější, hry na něj odladěnější, má větší displej, je lehčí, má větší výdrž na baterku (SD mi vydrží sotva hodinu, pokud hraju náročnou hru). Pro mě je nevýhodou Switche uzavřený systém (nemůžu si tam zahrát starou hru z GoGu nebo abandonware) a drahé hry, proto jsem šel do SD. Ale nemám problém uznat, že Switch 2 je v mnohém lepší.
-
-
-