Přejít na výpis diskuzí
Nenechte ležet ladem 15 minutové video z The Last of Us
5.9.2012 | Petr Poláček
149 příspěvků
-
jo, presne tohle je moje krevni skupina. presne takovejhle pohled *14* budu mit pri koupi a pri hrani trojnasob.
-
No to mě poser, atmo že mi to trhá koule. Dofám že mě to nedonutí koupit si konzoli. Rád bych se ale u týhle hry taky trošku zamyslel aby se navodila ta správná beznadějnost. Podle videa to vypadá na projdutí na první dobu. Zajímalo by mě jak fungují scény typu "našla jsi něco?". To se na tu holku hráč musí podívat, nebo je to celý skript. Vsadím boty že po minutovém "bloudění" přijde věta typu "hele tady je postel".
-
njn jenze porad je mi tam ta mala holka jak pest na oko, protoze mluvi a chova se jako holka nejmene o 4-5 let starsi.
-
Vzdyt tohle video uz jsem videl na E3
-
-
Je to zcela kompletní ukázka jinak rozkouskovaných gameplay videí, které se před E3 a během E3, objevily. Je tam rozhodně vidět několik nových momentů, plus gameplay se liší - evidentní je to při soubojích v místnostech, kde je zase ukázaná možnost situaci vyřešit jinak. Takže, rozhodně 15 minut tohoto videa v pořádku.
-
-
To bude mazec kéž by někdy udělali port na Pc
-
-
to je jedina vec ktorú ti u Last of Us možem garantovať že sa nestane:)
-
-
Ale je to škoda, je opravdu majitelům PS3 co závidět. Naughty Dog umí rozhodně zaujmout a odvádět slušnou práci. :)
-
-