Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ježíši, já se těším! Zaklínač je mi proti tomu úplně někde!
  • Masa-san
    Jen škoda, že si s tim takle nepohráli už tenkrát, když to bylo funglovkou na Xboxu, teď, no nechci byt skeptik, ale moc popularity tomu nedávám na PC scéně. Je to trochu až urážka PC hráčů. "jéé no tady brečíte už pár let, tak jako zrovna nemáme co dělat tak vám zkopčíme Fable z konzolky a né že budete sobci a nebude se vám to libít !" *1*

Ale třeba hra kde se na konzoly nedá umřít , bude PC hráče bavit na chvilku *2*
  • nevim proč každý hned srovnává se Zaklínačem 2.. je to pokaždé u článku o Fable 3 pro PC.. Fable je uplně něco jinýho a taky trochu zaměřené na uplně jiné publikum, Fable je pohádka hladká jako prdelka, Zaklínač je fantasy drsný krví potřísněný svět.. to že to vychazí ve stejnou dobu automaticky neznamená, že Fable 3 dopadne kvuli Zaklínači špatně.. nebo, že špatné je.. já miluju Zaklínače, ale co jsem se nahrál taky Fable.. takže bych trojku nezastínoval hned, na první pohled, úžasným Zaklínačem... protože Fable nabizí doopravdy uplně jinou atmosféru a zážitek z hraní...
    • Jenže to je ten problém. Oni vydají Fable - jedno z mála opravdu zajímavých RPG - pár dnů po Zaklínači - druhém opravdu zajímavém RPG - a jestli se jim nebude moc prodávat, tak se nemohou divit! Sám píšeš, že máš rád obě hry, a to je ten problém, protože rozhodně nejsi sám.
      • přsně tak a když se to nebude prodávat tak to nesvedou na to že to nasadili proti zaklínači ale samozřejmě na nejsnažší terč: piráty a pak zavrhnou PC platformu
        • ucho
          fable 3 i zaklínač se budou prodávat velmi dobře, toho se nebojím. i když si Češi nekoupí obě hry hned, v zahraničí to lidem problémy dělat nebude... i já se například víc těším na Fable :)
          důležité je, že obě hry budou patrně stát za to, pro hráče značka ideál :)
    • Mas pravdu a lidi ho tady se Zaklinacem 2 nesrovnavaj. Jen proste lidi, kteri nebudou kupovat obe hry(jako ja) daji prednost Zaklinaci 2!
  • Patřím k lidem, kteří se těší na obě hry. Pořádných, lehce temných RPG není nikdy dost, proto se Zaklínač 2 stala jedna z mála her, které objednávám bez recenzí. A Fable 3 se mi zamlouvá zase právě pro svou pohádkovost, která mi u dnešních her (krom adventur) docela chybí. Takový Deathspank jsem hrál právě pro jeho krásné kreslené prostředí a originální humor, který si u jiných hack´n´slash jen tak neužiji. Doufám, že se port Fable opravdu vydaří a že se budu bavit alespoň tak jako u prvního dílu.
    • jeste Torchlight *3*
  • Mno ja osobe si poridim obe hry, Co se tyce Zaklinace 2 jsem jeden z tech co se tesi na ty scenky se sexem =D
  • 20.5 Fable, 17.5 The Witcher. Kdo driv prije..... *1* *2*
    • ...na zuby nehleď.
  • Whisp
    Fable 1 a 2 boli náhodou podarené RPG hry, ale recenzie na konzolovú Fable 3 ma nenadchli, uvidíme ako dopadne PC verzia.

Tomu spoločnému dátumu vydania príliš neverím, jeden z nich to určite nestihne a dátum vydania posunie.
  • Zaklínač 2 all the way..
  • Co ti na tom přijde příjemnější? Prdění do obličejů, gay svatby, nesmrtelnost a dětský humor? Zaklínač 2 bude MNOHEM lepší...
    • Príjemnejší mi príde odlahčený rozprávkový štýl. Prdení a gay svatby? že si si spomenul práve na to... Jo a proti zaklínačovi nič nemám, neteším sa naňho o nič menej ako na Fable. Ale rád uvítam "detskejšie poňatú" zmenu.
  • Tohohle bude škoda - vypadá to na poctivou PC konverzi jenm škoda marketingu Microsoftu to hodit přímo proti Zaklínačovi 2. Jsem si téměř jist že to propadne. Děsím se článků s Molyneuxovo prohlášením že za špatný PC prodeje můžou piráti a že s PC končí, který určitě přijdou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit