Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohohle bude škoda - vypadá to na poctivou PC konverzi jenm škoda marketingu Microsoftu to hodit přímo proti Zaklínačovi 2. Jsem si téměř jist že to propadne. Děsím se článků s Molyneuxovo prohlášením že za špatný PC prodeje můžou piráti a že s PC končí, který určitě přijdou.
  • 20.5 Fable, 17.5 The Witcher. Kdo driv prije..... *1* *2*
    • ...na zuby nehleď.
  • Mno ja osobe si poridim obe hry, Co se tyce Zaklinace 2 jsem jeden z tech co se tesi na ty scenky se sexem =D
  • To sou kecy prej it looks stunning :D jooo ? a kde :) to asi popletli a chtěli tam dát záběry z The Witchera 2 pak by to vypadalo stunning
  • Mrdky co jedou přes win live nekupuju.Tak zasranou službu sem dlouho neviděl
  • Paul_cz
    Stejně prodaj tak 6 kopií, protože Zaklínač 2.
    • prečo? Obe sa kúpiť nedajú? Ja to tak spravím a nevidím na tom nič nenormálne :)
    • NonSuch
      zaklinac je mozna modla u nas a v polsku ale co jsem tak vcera cetl komentare na joystiqu (us server) ke traileru k dvojce zaklinace tak byly ve vetsine negativni a vetsina jich rikala ze se jim nelibila jednicka nebo ze je nudila a ze ji tim padem nedohrali... coz me prekvapilo
      • A co si od nich cekal? Ze by dokazaly hrat hru delsi nez 4h *1*
    • bohužel *9* ale Fable by si zasloužilo trochu pozornosti *3*
    • Přesně tááák...jedička Zaklínač je ale modla,to určo víš..:D
  • Ježíši, já se těším! Zaklínač je mi proti tomu úplně někde!
  • misho8723
    Áno, marketing Microsoftu a LionHeadu sa činí, ale jeden problém stále tu je : Zaklínač 2. Obidve hry majú ten istý dátum vydania, čo podľa mňa uškodí nie jednej z nich ale obidvom hrám. Zaklínač je síce cielený na iných hráčov ako Fable, ale ja patrím medzi tých čo by si radi zahrali obidve hry, pretože vlastním ako aj Zaklínača jednotku tak aj Fable:Lost Chapters, ale keďže teraz môžem riešiť len jednu z nich, tak si vyberám jednoznačne Zaklínača. Fable možno niekedy v budúcnosti. Ale aby sa potom ani jeden z nich nevyhováral na nízke predaje.
  • Zaklinač 2 bude stat stejne za prd jednicka byla fajn ale gameplay zatim z ty dvojky vypada fakt hrozne a jen mi ted dejte minusi *3*

rejpal:presne nenavidim live je to to nejhorsi co mohlo bejt *11*
    • Mohu se zeptat, co na něm vypadá tak hrozně? To, že se mnohem více blíží knihám?
      • ja sem nerekl ze pribehem bude naprd spis se bojim gameplaye jakmile se neco sustne o zaklinaci 2 hned jsou z nej vsichni vystriskany lidi nemusi to bejt super ocekavejte ze to treba nebude uz tak dobry pokud to bude uplne stejny jako jednicka budou tu lidi co to vemou a lidi co si reknou cekal sem neco noviho en to sami ale vsichni tady na games automaticky rikaj ze to rposte bude super ale nemusi
        • Já nemám na mysli příběh, ale souboje, protože to je tak jediné, co můžeš z těch videí vypozorovat... Kdyby Geralt bojoval jako v jednčce, tak by se dalo nedostal, je třeba k jeho "profesi" trochu více pohybu a to v druhém díle vypadá skvěle. A věř, že kdyby vypustili něco nekvalitního, tak by jim to fandové Widzmina neodpustili, stejně, jako dodnes mnoho lidí nepřeneslo přes srdce seriál...
  • Síce som oddaný fanúšik Zaklínača (hlavne Sapkowského poviedok) tak mi Fable 3 príde omnoho príjemnejší čo sa hry týka. Vážnych RPG je tu plno, tak som rád že konečne na PCčku bude nejaká hratelná rozprávočka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit