Přejít na výpis diskuzí
Neoficiální informace odhalují dvě sběratelské edice a datum vydání Dark Souls III
10.11.2015 | Honza Konfršt
112 příspěvků
-
Jak někdo tuhle recyklovanou anime koridorovku bez příběhu může hrát?
-
-
lepší než všechen moba hnus dohromady
-
-
Než moba hnus možná, než moba klenoty jako Dota nebo LOLko? Těžko *4*
-
-
p2w omalovánkový hnus pro děcka ty klenote. MOBA a LoL hráči jsou největší plebs a wanna be
-
-
Fanboy ať už DS, nebo LOL chovající se jak č*rák, je pořád č*rák. A ne, nehraju ani jedno, jen nemám rád č*ráky.
-
-
Tak proč se jako jeden chováš?
-
-
-
Klenoty? To je jak jíst ho*no jen pro to, že ti ho někdo podá ve zlatavém alobalu.
-
-
No vidíš, a přitom se hateři DS i DOTY z větší části rekrutují ze stejného základu, jsou to lidé, co si k té hře sednou na pár hodin, během kterých absolutně nemají šanci proniknout do komplexních herních mechanik, dostanou strašlivý klepec, vypnou to a pak všude roztrubují, jaká je ta hra blbost *1*
-
-
-
-
Tvé myšlení se nachází ve velmi úzkém koridoru.
-
Ja jo. :)
Spis, nez nejake RPG to beru jako mlaticku,kde je moznost se ruzne zlepsovat.
Neco,jako treba kdysi GOLDEN AXE. :)
KAZDOPADNE 2ku jsem si na zaklade videi z hry predobjednal. A pak jsem byl grafikou zklaman. :(
Nemam rad, kdyz se mi lze.
Trojku asi koupim, ale az po vydani.
Predem uz penize nedam. :)
-
-
paráda, ale sneslo by to nějaký barvičky, tohle má barevnou paletu něčeho co jsem ráno položil do záchodové mísy, čerstvé květiny, nějaké pestřejší oblečení pro hrdinu, havajskou košili, modrý klobouk s pavím perem a tak, snad to pořeší mody.. a chorály v trailerech mi přišly jako poněkud ohrané kliše tak před 10 lety
-
-
CoD už na tebe čeká
-
todle není pissardí humáč, aby tam bylo milion barviček...
-
-
Nemusí byt milion, stačily by 3, červená, zelená a modrá, ne jen šedá a hnědá *3*
-
-
ses na zákldace naučil něco o RGB a teď tu machruješ? LoL taký zoufalec
-
-
-
-
Golden Axe V v barvách žlutohnědé kaše *11*
-
-
konecne dakto dalsi, ktory to vidi
*4* -
-
Problém je, že jste se tu oba kok*ti několikanásobně přiznali, že jste tu hru nehráli. Takže ten trolling zkuste zlepšit.
-
-
to co po mě chceš je samozřejmě nesmysl, asi jako vysvětlovat, proč Elite: Dangerous nepatří mezi sportovní hry, cokoliv se dá obrátit a okecat že, když může být simulátor jachtaření nebo závodů v autě sportem, proč by nemohl být i simulátor létání po vesmíru sportem, ergo Elite: Dangerou je asi tak sportovní hra jako je Dark Souls RPG *4*
-
-
to mělo být o vlákno vejš
-
-
-
-
-
A tohle je plnohodnotný nový díl nebo jen DLC k prvnímu dílu? Já jen, že to vypadá úplně stejně - ve všem. *6*