Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jasne ze se politika meni, dnes jsou hry daleko nakladnejsi a o to vic konzumnejsi zalezitost. A navic, pred nekolika (desitkami) let nexistoval internet, takze distribuce patchu byla obtizna az nemozna, zvlaste v pripade konzoli, ktere mely hry na kartridzich. Vystupni technicka kvalita tak musela byt vyrazne lepsi.
  • To zase konecne vypada na poradnou hru. Uz se na tu konzolovku tesim.
  • to proto že mluví o BIS
  • No tady to zatím vidím stejně .... jen abonent jaksi nemá právo stěžovat si , protože dopředu věděl do čeho jde §. *9*
  • mimochodem ta hra jeste nevysla, muzes si ji maximalne predobednat s tim ze jako bonus dostanes pristup do uzavreneho betatestu
  • tvoje prachy to nejsou tak co ti vadi? bez alfa/beta fundingu by spoustu titulu ani nevzniklo.. podivej se na kickstarter

samozrejme nemluvim o arme1 (ne 2) kde kazdy kupujici byl nedobrovolny betatester
  • Přijde to jen mně že politika okolo her se mění, kdy před několika (dnes již možná i desítkami) lety se studia snažila vydávat hry řádně fungující a beta test si platila sama nebo jej dělali nadšenci. Dnes vidím za mnoha hrami (převážně online) přídomek "BETA" a studio na neodladěné často nedodělané hře rýžuje o 106. Respektive chudáci hráči dělají beta testery a ještě za to platí. Kdo tohle vymyslel musel být genius.
  • To zní jako by jsi mluvil o BIS ;D
  • life28
    Betu som hral cca pred mesiacom vrámci preview a to vtedy ešte pár fíčuriek, ktoré sú opísané v článku ešte neboli, takže tento víkend idem do bety znova a vyskúšam novinky...
    Inak, graficky je to fakt pecka, striedanie dňa a noci, počasia atď...niekde husté trávnaté polia, inde zase vyprahlá púšť...je v tom potenciál, ale bete fakt chýba tutoriál
  • Hanzales
    Hérdek to bude hustý! Asi do té bety taky skočím. Já vím proč jsem to hodil do Bookmarku, jen zrovna nebyly prachy. No a článek zafungoval, díky za něj ;o)
  • přesně, hra je to parádní. Balancovat se asi bude dál i po vydání plný hry, jsem zvědavej na multiplayer, už ted je to velice zábavná hra. Na plnou verzy jsem hodně zvědavej. Ostrovy mi přijdou dost malý, Battlezone 2 z toho asi nebude, ale konkurenci na trhu CC taky mít moc nebude.
  • Ta hra vypadá jako drsně nadupanej a graficky vylepšený Battlefield 2142. *4*
  • Cosi
    Parádní článek, jen podle něj přijde, že je všechno takový neosobní a zdlouhavé. Přeci jen popis jak udolat tančíky mě trochu vyděsil, že z toho bude taková povinná kontrolovačka všech prováděných akcí. A bojím se, jestli na mě najednou nepřítel nezaútočí na více frontách s předimenzovaným počtem jednotek a já nebudu mít šanci to jakkoliv vyřešit. Stejně tak se obávám, aby vlastní ovládání jednotek bylo použitelné, aby se ostatní jednotky o sebe mezitím dokázaly automaticky postarat. Prostě jestli se z toho nevyklube další nedodělaná hra s nakousnutými možnostmi.
  • Not sure if trolling...
    Pokud jsem četl článek správně (respektive pokud jsi ho ty VŮBEC četl) tak je to hratelné už teď. Navíc nejde o prosté dotování, hráči si hru předobjednali A ZA TO mají přístup k betě... tak v čem je problém?
  • za ty prachy jsem nepremejslel a koupil, ted zvazuju koupit tu druhou verzi uz jen kvuli hudbe v menu :-)

jinak hra je to paradni, paril jsem jeste staryho carriera a v tomhle vidim dustojneho nastupce, hodne jsem zvedavej na kampan a moznost behat jako pandulak v tom vsem pekle :-D
  • Hej, za pár mesiacov vydajú final (rozumej verejnú hráčmi dotovanú betu) a za ďalšie 2 roky sa z toho stane hrateľná záležitosť. Neviem sa dočkať *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit