Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to.. teď stiskni "a" .. teď "b" .... je vážně pro blbečky :)
    • myslíš něco jako Killzone? *1*
  • Tahle hra je všechno, jen ne stealth *10*
  • Stillson
    Video jsem neviděl zatím celé ale doufám,že na vyšší obtížnost budou tyhle "pomocné ukazatele" vypnuty. A podle mě to tak i bude tedy snad :-) uvidíme. Jinak jsem fanda celé serie SC a zatím každý díl měl něco do sebe a každý díl jsem si osobně celkem užil.
    • Stillson
      Nevím proč to je postnuté 2x omlouvám se.
  • Nerozumím tomu, proč hra musí u každé zdi říkat: STISKNI A PRO SPLH, u každého vojáka psát: LEVÁ PÁČKA KONTROLUJE KAMERU, KŘÍŽEK ZABÍJÍ, TROJÚHELNÍK VRAŽDÍ nebo co to... retardované. A ten blbeček hexagonový, co svítí na mapě, aby se člověk v tom koridoru neztratil, je tam na co?
    • Viz co jsem psal, toho vola co tohle vymyslel bych pověsil za koule do průvanu a nechal tama proletět hejno divokých hladových kačen.
  • Proč to má proboha AUTOHEAL? Už i SC série? Já chci opatrný postup misí, lékárny a odolnost Sama jen na pár výstřelů, podobně jako v prvních SC hrách...
    • Jack1947
      Zkus DARK spatne to nebylo, heal tam sice tolik nebyl ale pomaly postup ano - Snad jen tak kratkost ale to uz je holt neduh dnesnich her.
  • No teda řeknu Vám, že mě se to moc nelíbí. Pominu-li tu Samovu otřesnou animaci běhu kterou odkoukal asi od Shepardové z ME3 http://www.youtube.com/watch?v=Ye0Rl16elKo , tak mě tam nejvíc vadí ta akční vložka. Jakoby nestačilo, že smrdí Thief, on ani Splinter Cell nevypadá zajímavě. Ale tak za sebe musím říct, že já od toho ani nic nečekal a série pro mě skončila po vynikajícím Chaos Theory, takže sklamanej ani nejsem.
  • "+100 Exploration" když tam Sam vlezl do tý šachty... ach jo :D
  • pořád se těším
  • Stillson
    Video jsem neviděl zatím celé ale doufám,že na vyšší obtížnost budou tyhle "pomocné ukazatele" vypnuty. A podle mě to tak i bude tedy snad :-) uvidíme. Jinak jsem fanda celé serie SC a zatím každý díl měl něco do sebe a každý díl jsem si osobně celkem užil.
  • Kočkopes pro "masy", nechci psát rovnou tupce, kteří potřebují vést za ručičku....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit