Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo, vždyť je to dobrá hra se super příběhem, promakanou grafikou, chytrýma dialogama a nerepetetivním gameplayem, ale nikdo kromě pár géniů jako jsi ty, to nedokáže pochopit a docenit. Proto studio, který hru dělalo, sloučili se studiem, co dělá druhej Battlefront.
  • Neni nad to, kdyz ti nedostatky toho, co si vytvoril, neprimerene zvelici a celej produkt zkazi miliony vymastenejch dementku, ktery bohuzel zijou na tyhle planete.
  • S tematem mi Vasek mluvi z duse... nez dopryc vytrzenej sequel kterej vlastne muze byt stejne dobre uplne jine univerzum, protoze krom jmena tam toho z puvodniho ME moc nezbylo, bych radeji prequel (a v ten jsem doufal popravde od konce trojky) ostatne jak smysluplne navazat na jakykoliv konec z trojky.
    First Contact War, alespon v casti kampane, treba jako uvod, si vylozene rika o zpracovani.
  • tak za 4,99 € to jednou vyzkouším a možná mě to bude i bavit..
  • Sakra.. ještě teď mě to #ere jak to po#rali...
  • Takýto krok by si mali ešte premyslieť. Homosexuálna lobby im to len tak nedaruje a onálepkuje ich ako homofóbov, xenofóbov, extrémistov, rasistov a fašistov.
  • jamar28
    „Vážíme si milionů hráčů, kteří se s námi vydali do galaxie Andromeda. Doufáme, že vás opět uvidíme v univerzu Mass Effect.“ - Do universa ME bych se fakt rád znovu podíval, ale raději bez vás.
  • Requiescat in pace

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit