Přejít na výpis diskuzí
Nešťastný osud osamělého piráta Vica z EVE Online
5.12.2012 | Aleš Smutný
35 příspěvků
-
velmi by som to chcel skúsiť ale nevládnem takou angličtinou aby som sa do toho pustil *13*..príde mi to o veľa zložitejšie ako AoC ,byť angličan abo mať to lokalizované do češtiny tak to isto vyskúšam!
-
-
Já nevim, pokud se hned na začátku nevykašleš na tutorial, základy pochopíš celkem rychle. Ten kýbl věcí co se tam dá dělat přijde stejně postupně, podle toho jak budeš skillovat a získávat víc peněz.
-
Hra je urcite slozitejsi nez AOC. Podle me jde vubec o nejslozitejsi MMORPG na trhu. Ale to jeste neznamena ze potrebujes vetsi znalost anglictiny nez u jinych her. Jeji slozitost spociva v moznostech hry a v pochopeni mechanik/souvislosti/v tvem hernim zamereni...
-
-
Tohle je MMO pro absolutní no-lifery a ztroskotance, kterým nevadí svůj život promarnit u počítače a umřít osamělý, ale za to s kupou lodí a kreditů v online hře!
-
-
Ať si každý naloží se svým volným časem jak sám uzná za vhodné. Jeden rád hraje hry a druhý třeba rád chodí na herní web a tam nepochopitelně prudí v diskuzních fórech. ;o)
-
-
No zrovna bounty systém už je ve hře dost dlouho, minimálně rok takže ho asi nějak vylepšili... Hra je to velmi unikátní a rozhodně není pro každého, ale pokud vás láká zkuste si ji, je docela možné že skončíte tak jako já: "Je to nejlepší/dobrá/unikátní hra, ale aktivně ji nehraju". Pokud vás hra zaujme a rozhodnete se pro ni zvažte členství v korporaci EVE University, která pomáhá hráčům zlepošovat jak skill tak equip a ukáže vám pár variant jak tu hru vlastně hrát.
-
-
Jo, je překopaný, ten minulý byl dost snadno zneužitelný (zabiju sám sebe altem).
EVE Uni je pro lidi, kteří nemají rádi tvrdé objevování xD
-
-
Už několikrát jsem chtěl EVE zkusit, ale vždy nějak příjdu k tomu, že začínat tak pozdě už nemá smysl. Navíc EVE se zdá být neskutečně časově náročné oproti ostatním MMO..
Jak dlouho trvá, než má člověk šanci aspoň trochu přičichnout k end game? Rok? -
-
Přičichnout endgame? Celkem mě překvapuje, jak se dneska "endgame" bere jako něco lepšího než to co bylo předtím. Nicméně "endgame" v EVE, ať už to je cokoliv, se může rázem stát něčím velmi blízkým začátku :D
-
-
Ja vzdycky tvrdim,ze hra ve ktere me nebavi levelovani/zacatky me nebude bavit ani na konci. Vim ze se mnou nebude mnoho lidi souhlasit,ale u me to plati.
V EVE se muzes dostat k ''endgame'' treba po jednom dni hrani(napriklad pokud je pro tebe cil pracovat pro nejakou korpu co sidli v nule). Pro velkou korpu muze byt i novacek ve frigate uzitecny.
U snadbox hry je endgame pro kazdeho neco jineho -
-
To jo, 'lamy' ve Condorech slouží skvěle jako takové slabší drony xD
-
-
-
i mesic stary char dokaze sundat 6 leteho veterana. je to o specializaci. eve neni o moc narocnejsi na cas nez ostatni mmo. vzhledem k tomu ze je eve sandbox tak je endgame pro kazdeho jiny........ pro nekoho to jsou supercapital lode, pro jineho zase velka korporace, uspechy na marketu, stavba vlastnich lodi, byt dobry pvper atd. ta hra je takova jakou si ji udelate a to cini vetsine lidi problem protoze nejsou schopni sami neco vymyslet a potrebuji presne postaveny koridor od levelu 1 do levelu X
-
-
gameplay grafika takhle nevypadá ani náhodou..... což je škoda.
-
-
vypada protoze i tyhle trailery jsou nataceny ve hre. staci si prizoomovat a zapnout antialiasing :-)
-
-
Hru jsem hrál a říkám ti vývojáři používají speciální filtry které bežný hráč zapnout nemůže, proto ta grafika taková ve hře není. A to že to je přímo ze hry samozřejmě vím :-)
-
-
Nesmysl. Az na tu filmovou kameru(volnost,zaostreni na nektere objekty...) a na animace postav na stanici(WIS ve hre stale neni a postavy po kajute chodi jako sneci) to vypada uplne stejne. Hraji to na max detaily a rozdil nevidim.
-
Tak rozdíl je hlavně v kameře a FoV, pak ve spoustě bluru, kontrole na animacemi zbraní a občas DoF. Nic zásadního.
-
-
-
-
EvE potřebuje wipe. Respektive EvE potřebuje EvE 2 a ne expanzi. Hned bych se k tomu vrátil, vyjít nový díl.
-
-
eve nikdy nedostane druhy dil. vylepsuje se ten puvodni skrze expanze. a to jak featury tak engine. dalsi dil by eve zabil
-
-
Je dobře že máš věšteckou kouli. Podívej se mi prosimtě jaké bude 15tého počasí, potřeboval bych vědět přesně.
-
-
15. bude v Pandarii monzun, tvůj kung-fu Panda by si měl vzít deštníček, aby nezmokl a nesmrděl jako pes. *1*
-
-
-
Nesouhlasim. Zrovna Eve je snad jedine mmorpg na trhu ktere,ac je starsi nez WoW,neustale drzi krok s dobou. A to jak obsahove,tak graficky(vypada temer jako next gen hra,ac je 10 let stara). Vazne nevim co by jsi chtel
-
-
Nesouhlas.
-
-
Nesouhalsit umis,ale uz dvakrat si byl vyzvan aby jsi napsal sve predstavy o vylepseni hry a stale nic.
-
-
-
To by spousta lidí ztratila vliv a následně by dotyční odešli. Není jich málo. Nehledě na sběratelské předměty, komplexnost, kterou by žádná nová hra nedokázala udělat. Oh, a samozřejmě je tu provázanost s DUST 514.
Co by sis jako představoval v "EVE 2"? -
-
Jo já si moc dobře pamatuju jak ta "komplexnost" fungovala. Expanze něco přidala a obratem udělala jinou věc zbytečnou a nebo se ukázalo že je ta novinka z expanze k ničemu. Ve výsledku se nic nezměnilo krom nového bordelu do hangáru.
Co asi, pokračování. Krom kupředu. EvE se furt váli v té samé mechanice co na začátku. To že přidají element tu a tam nic nemění. Nebo se to překopalo od té doby co jsem přestal hrát? -
-
No teda aspoň od té takzvané "incarny" se věci přidávají docela dost. Překopaný FW, UI, AI, bounty systém, grafika (detaily i efekty), nové lodě, časová dilatace... a to asi pořád dělají hlavně na DUSTu. A ano, válí se v té samé mechanice. Ta mechanika totiž dělá EVE EVE. A nevím, kdy's přestal hrát :P . Podle tvojí místní ikony ještě před Incursion, tam taky přidali úplně nové možnosti PvE (pozor překvapení, říká se jim "incursions").
To nejsou kroky dopředu? Nebo třeba myslíš tím "krokem dopředu" opravdové spojení virtuální lodi a hráčovy neurální sítě, nebo jak to je? :P -
-
Pro industrialni hrace bych vzpomenul treba pridani Planetary Interaction(tezba surovin na planetach).
Jinak Incarna je zcela urcite nejvetsi fail. Ne proto co prinesla,ale proto ze po x-letech slibovani a promo videi neprinesla ani tisicinu toho co slibovali. -
-
Zalezi jak moc se PI chces venovat. Vyrabet zakladni suroviny na prodej je opravdu jen o klikani. Ale pokud chces na planetach vyrabet finalni 6.tier,pak uz to chce i trochu logistiky:)
V kazdem pripade PI je zpestreni hry,ne zasadni zmena -
Tak PI je sice hezké, ale zábava na hodiny to není xD . Leda tak "poklikat" planetky během půl hodiny každý večer. Jak Travian :P . O Incarně žádná. CQ vypadají hezky, ale zrovna moc to do hry nepřidalo...
-
-
-
Co myslis tim ''ta sama mechanika jako na zacatku''. Takhle neurcite se to da rict o uplne kazde MMO hre. Podle me ty netouzis po EVE 2 ,ale po uplne nove sci-fi vesmirnem rpg simulatoru.
-
-
-
-
Akurat som to kupil na steame za 5e, a hadam cez vianocne sviatky tomu dam sancu, fantasy mmo ma uz vobec nebavia. uvidime
-
-
je to ale SF
-
-
co je SF?
-
-
asi myslí science fiction
-
-
-