Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cibrut

    Imho jediná (a o to zřejmě podstatnější) slabina filmu s ohledem na herní předlohu bylo pouze pár minut v Animu a jinak samá současnost. Ale i tak film nebyl vyloženě špatný, jen nás asi všechny zklamalo, že tam je tak strašně málo toho nejlepšího - parkour v hisorických kulisách, plížení, diverze :). Z nostalgie jsem nedávno hrál AC1 až po AC:BF a na film jsem se potom vcelku s chutí podíval znova a dokonce mě bavil i víc, než poprvé. Už tam nebylo to nečekané zklamání z toho, že je tam tak strašně málo tý historický složky a vlastně to bylo celkem fajn.

  • cibrut

    Ajaj. A Netflix dokonce, povídáte? No nevim, asi se mnohem víc bojim než těšim. V očích mám ještě pořád hořko po seriálu Zaklínač a to nejsem fanoušek Sapkovského díla, jen jsem si prostě náramně užil dvě hry ze světa Zaklínače a pojetí Netflixu, od postav přes kulisy, kameru a střih, mě strašně zklamalo, že nevěřím tomu, že by AC mohl dopadnout úplně diametrálně. To snad radši ať Uwe Boll natočí další Far Cry.

  • MartinSt81

    Lepší bude, to je víceméně jistota. Film byl totiž tak blbej, že Netflix to natočí líp i kdyby to měli točit na mobilu :)

  • Jack1947

    Upřímně jsem zvědav jediné co by mohli zkazit je že by se to věnovalo až moc přítomnosti a to snad nebude.

  • Sylar

    Ano stale sa toho moze chytit napriklad HBO ak to Netflix domrví, ale šanca na to je ovela nizsia nez keby sa toho Netflix nechytil vobec.

    Ale uvidíme, tiez sa obávam Netflix adaptácií ale napr. také Umbrella Academy sa im podarilo :) A to bola tiez adaptácia (komixu keby niekto nevedel)

  • Derp_1337

    V teorii by to tak mohlo fungovat, ale zapomínáš, že reálný svět funguje jinak. Money, money, money! Když se prostě nenajde investor (producent) ochotný investovat milióny, tak žádný seriál nevznikne.


    Kolik potencionálních seriálů leželo desítky let kdesi v šuplíku jenom protože do nich nikdo nechtěl investovat? "Potencionální dobrá adaptace" je k ničemu, když v reálu nikdy nevznikne.


    -----------------------------------------------------

    A dlouhodobě se zas až tak moc nemění. V posledních 2 dekádách se (bohužel) rozmohl trend rebootů a restartů, takže když to nevyjde napoprvé, tak snad napodruhé od jiného producenta. Z úspěšných rebootů můžu jmenovat třeba Battlestar Galactica, The Flash, House of Cards, Sherlock (bylo jich víc, poslední úspěšný je s Benedictem Cumberbatchem).

  • Maxianimal

    Ale kdeže, opak je pravdou. Protože když se toho chytí Netflix, tak je dost pravděpodobný, že se toho v budoucnu nechytí nikdo kompetentní, a tím pádem šance, že to udělá nějaké jiné studio, padá. A tím divák přijde o potenciálně dobrou adaptaci. Takže ano, divák na tom tratí, a hodně. Jen v dlouhodobém plánu. Chce to nebýt tak krátkozraký ;)

  • Derp_1337

    Ačkoliv na jeden dobrý seriál na Netflixu připadne 10 blbých, tak nevím proč si na to stěžuješ? Nikdo tě na to nenutí se dívat.

    A pokud by to nikdo nikdy nezkusil s produkcí seriálu, tak by nikdy žádný dobrý seriál prostě nevznikl.

    Divák nikdy nic netratí, když se někdo pokouší natočit nový seriál. Diváci tratí jen když nic nevzniká a studia stávkují a nebo jsou zavřená (třeba kvůli Covidu nebo bankrotu).

  • J.V.Stalin

    No hůř než film to dopadnout nemůže...

  • Proč taková slova? Pár dekád zkušeností s výsledky adaptací her do filmů a seriálů :-) Na jeden lepší deset hrozných. Ale máš absolutně pravdu. Řešit to netřeba. 

  • Absolutně nechápu proč taková slova. Nic tě to nestojí a můžou nastat dvě eventuality - bude to pecka a budeš potěšen, nebo to bude o ničem, což se dozvíš v recenzích a vlastně se na to ani nemusíš dívat a nemusíš to řešit.

  • Yep, smutná to pravda. První slova co mě napadla, když jsem si přečetl titulek: Né! Bože! Proč? :-)

  • Maxianimal

    Škoda, že v dnešní době spojení "adaptace" a "Netflix" nevěstí nic dobrého. A film byl řádný odpad, proto není pokračování :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit