Netflix v Polsku testuje, jak se u něj bude dařit hrám
-
Jo ahá Mobilní hry tak to jo v tom má šanci upět každý 😀😛 já už se lekl že chtějí PC hry a konzole... možná na to nepřišla řeč i kvůli Amazonu.
-
Na androidím telefonu není problém s ovládáním, protože má dotykovej displej.
Ale jak chtějí vyřešit ovládání u televize? Já mám náhodou Netflix na Nvidia Shield TV a to je herní konzole s vlastním herním ovladačem, ale spousta lidí má netflixí apku přímo v televizi nebo v Bluray přehrávači apod.
-
-
Toho tématu se dotkli v rámci jakési tiskové konference někdy v červenci. Zástupce Netflixu tam říkal, že zpočátku se budou soustředit na mobile-gaming a minimálně v blízké budoucnosti určitě nebudou vysílat do světa nějaký svůj ovladač jako má třeba Stadia. Ale co není, může být. Mimochodem, v nějakém článku jsem četl i to, že není vyloučené, že by k ovládání her mohl sloužit dálkový ovladač od TV, to ale téměř určitě nebylo žádné oficiální vyjádření. Já myslím, že bude záležet na tom, jak moc se téhle jejich službě povede. Pokud by se to rozjelo, vznikalo by hodně herního obsahu a lidi by to využívali, nějaký Netflix ovladač by asi vzniknul. To je ale hudba daleké budoucnosti.
-