Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A je to tady... uz se mi zacala old school grafika zajidat...
    • Není old school grafika jako old school grafika...
  • Říkám to u většiny retro her a říkám to i tentokrát.
    Když už retro, tak ať to aspoň vypadá trochu vkusně. Aneb když je schopnej grafik tak se i z kostiček a ultranízkýho rozlišení dá vyčarovat pěkně vypadající hra. Tady evidentně nebyl.
    • 13_11
      Horste, když si sjedeš cactusovu tvorbu, pochopíš, že i v tomto případě jde o autorský záměr. Söderström by ti pravděpodobně řekl: já ti se.. na „pěkně vypadající hru“! :-)
  • Prasečí masky jsou děsivý
    • victor
      To klaun z TO byl taky ;)
      • Pennywise sice byl psycho, ale u mě jsou vraždící klauni v žebříčku hrůzy až po děsivejch holčičkách a chlápcích s maskou prasete:)
  • victor
    Into the Eagles Nest ? http://www.youtube.com/watch?v=wNLBcx1EZec

Jinak když retro , tak alespoň ten SNES jako tady , ten je stále koukatelný ;)
  • Lynch
    Tak to vypadá no solidní řežbu. Připomíná mi to nějakou hru co jsem jako malí caparti smažili ve škole, ale jakou to už nevím.
    • Silně mi to připomíná Ultimate TK (http://www.errorfree.eu.org/index.php?source=games) v jiné grafice. Možná se jedná o tu samou hru ze školy ;-).
      • Lynch
        No to není no, ale já si na to snad vzpomenu co to bylo.
        • Alien Breed?
  • MidnighT91
    Já chci Dexter the game...
    • Lynch
      Dexter The Game je ale je to dost sranec.
  • Robotron3
    Když jsem to viděl na gog, tak jsem si řikal, cože? To vypadá dost příšerně.
  • frag.ment
    Proč mám zdejší videa tak děsně kostičkovaný? Nedá se na to dívat.
  • No což o to já si občas rád zahraju nějakou starou střílečku, třeba takový Crusader no regret z roku 1996, to je pořád bomba hra. Ale toto, toto má horší grafiku než ty starý vykopávky! Chtělo by to asi trochu soudnosti při vývoji retro her.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit