Přejít na výpis diskuzí
Neverwinter ukazuje svou novou tvář plnohodnotného MMORPG
7.4.2012 | Petr Poláček
24 příspěvků
-
tak...mna odchovaného na AoC..táto farebná grafika ala wow Vobec nechytá...ale jednotka NwN bola super..dvojka už ma nezaujala na tolko aby som ju dohral *5*
-
ta stylizace mě vůbec nezaujala.. (asi proto, že je takových podobných MMO příliš) :( což je škoda, uvidime co z toho bude, ale moc tomu nedávám naději
-
ach jo, zase instance...a to jsem se na to tak moc těšil, tak nic :(
-
-
v cem je problem s instancema?
-
-
kazí komplexnost světa atd.
-
ze začátku mě to přišlo jako docela dobrý nápad. Pak mě začlo vadit, že člověk nepotká jiné hráče nebo skupinku, žádný moment překvapní, či náhodná situace. Neustálé čekání na nějákého hráče, nebo když hráč partu opustí, opět čekání a čekání. Přestalo mě to bavit.
-
V ničem, ale on asi bude jeden z těch, kterým v MMO stačí dva roky dělat jedny a ty samé daily questy *1*
-
-
a podle čeho si usoudil?
-
-
-
-
barevne je to az oci boli a zase zasah mecem vyvola duhovou sprsku, misto cakancu krve a vyhrezlych vnitrnosti, ach jo
-
Neverwinter miluju, tady se ovšem bojím Pay-to-win záležitosti.
-
-
přesně to bylo to první, čeho jsem se začal bát, když jsem si četl i mikrotransakcích *9*
-
-
Pokial to Cryptic zvladne tak ako Star Trek Online tak sa nie je coho bat :)
-
-
-
Pokud zůstane zachovaný bojový systém a vývoj postavy z klasického NWN, bude to bomba. Jen aby to pro širokou veřejnost nebylo moc složité, když už se dneska moc zjednodušuje.
-
Ve Forgotten realms jsou lítající ostrovy?
-
-
Jistěže - Netheril !!!
A k expertům pod tebou, od 3E jsou pravidla naprostý hnus... Poslední kvalitní pravidla byla 2E, resp 2,5E (kity - která byla použita v BG2) -
-
Ta narážka na "experty" byla na mne? Jednotlivé edice, co se pravidel týče, jsem nijak nekomentoval. Osobně jsem hrál v "papírové" podobě pouze 2.edici (ještě bych možná někde vyhrabal vytisknuté pravidla - pár set stránek), 3.edici pouze v pc hrách a za nejlepší - ale také nejsložitější - považuju dodnes 2.edici.
4.edici jsem si před pár lety jen trochu ze zvědavosti pročetl a zdálo se mi to až moc zjednodušené.
No a co se Netherilu týče, tak Netheril v době děje kteréhokoliv z Neverwinter Nights už dávno neexistuje a i kdyby ještě ano, tak by byl od Neverwinteru trochu "z ruky". Nicméně po velkých změnách ve 4.edici FR klidně můžou být létající ostrovy i u Neverwinteru, co já vím.. -
-
no ano Netheril us nejak nieje
-
-
-
pokial si dobre pametam v datadisku pre NWN bolo lietajuce mesto
-
Nebyly tam (aspoň ne nikde poblíž Neverwinter), ale od 4.edice pravidel se svět FR natolik změnil (už si nepamatuju přesně proč - mám pocit, že "zemřel" bůh, který měl magii na starosti - magie se jaksi zbláznila..některé části světa byly úplně zlikvidovány, někde vznikli působením magie jacísi mutanti nebo co..hodně obyvatel zemřelo..hodně měst bylo srovnáno se zemí), že pokud jsi byl zvyklý na FR z knih o Drizztovi nebo třeba z Baldur´s Gate 1+2 a Neverwinter Nights 1+2, tak bys jej snad dnes už ani nepoznal.
Wizards se prostě rozhodli, že FR potřebuje "restart", tak teď už jsou možné klidně i ty létající ostrovy. -
-
Nicméně prý je FR pořád zábavný a ten restart umožnil Wizards vytvořit nové zajímavé lokace, postavy atd. (postavy by nové byly i tak, pro 4.edici se děj posunul o více něž 100 let oproti 3.edici) - nemám ale vlastní zkušenost. Od 4.edice jsem se už o D&D a FR moc nezajímal (z časových a jiných důvodů - nebylo už ani s kým hrát)
-
-
Děkuju :-) Zní to zajímavě :-)
-
-
-
-
Ze se Warhammer 40k MMO zmeni na singleplayerove RPG byla skvela zprava a bylo jen otazkou casu, ktera zprava takovou dobrou zpravu vyvazi. No a je to tady. Zajimave kooperativni RPG ze skveleho sveta s paradnimi pravidly se meni na MMO. *10*
-
-
Marty, ty sis zrovna šňupnul, či co?
-
Ta hra byla ale od začátku MMO.
-