Nevinný nákup z bazaru vás může stát celou konzoli. Nintendo začalo tvrdě trestat
-
A největší Ovce herního průmyslu jsou právě fanoušci Nintenda. Koupí naprosto cokoliv bez ohledu na cokoliv. Od naprosto tragických Pokémonů až po konzoli, ze které Vám Nintendo může i omylem udělat cihlu a nic s tím nadále už nemůže nic dělat:)
-
-
1) nebylo to "omylem"
2) poškozený uživatel to s Nintendem vyřešil
Veskoslav - komentuje cokoliv bez ohledu na cokoliv hlavně nedejbože něco někde číst nebo si zjišťovat fakta...
-
-
Až na to, že Reddit je plný toho, jak Nintendo udělalo cihlu z nového Switche a odmítlo odblokovat. A ano, i blokace omylem.
A narážel jsem na fakt, že defakto nejhorší start, co se týče her na konzoli, přesto se to stalo nejrychleji prodávanou konzolí v historii. To ukazuje, že skutečně je fanouškům Nintenda jedno, co jim Nintendo naservíruje a tenhle příběh jenom ukazuje, jak se Nintendo chodá.
A doufám, že to Nintendo projede v Brazílii:)
P.S: Nemyslím si, že po tom, co Nintendo předvádí od žalob až po chování k zákazníkům či zpoplatenení "dema" na konzoli by mělo být něco, co by mělo ukazovat na jiný než tragický osud Nintenda v pekle:)
-
-
Ukaž mi jediný příspěvek kdy nešlo o to, že uživatel nepoužil bazarovou hru nebo migswitch. V prvním případě to není chyba kupujícího, ale pořád se nejedná o "omyl", zároveň to ale neznamená, že to schvaluju viz níže. Co se týče prodejů jde o nástupce třetí- zatím- nejprodávanější konzole všech dob, jasně že se bude dobře prodávat, fanatická nekritická fanboys menšina, která koupí všechno co od jejich modly vyjde a kterou má každá platforma, rozhodně netvoří 152 miliónů lidí. Jestli se mi někdy stane, že mi Nintendo někdy omylem zablokuje zařízení, budu řvát taky, ale vzhledem k tomu, že kupuju jen nové hry a digitál, tak mi to nehrozí, ale u bazarovek je stejnou měrou vina jak na straně Nintenda tak na straně vykuků, kteří si udělají kopii a hru prodají, v tom případě se nejedná o kopii pro vlastní potřebu, nebo máš snad jiný názor? Jestli tou demoverzí myslíš NS2 tour ok, taky to pro mě nemá žádnou hodnotu a nekoupil jsem to, stejně jako jsem si nikdy nekoupil 1-2 switch, ale jinak demoverzí zadarmo má Switch hodně, ve spoustě případů i s možností převést postup do plné hry po jejím zakoupení.
-
-
-
-
Absolutně nechápu, proč je Switch nejprodávanější konzolí. V době uvedení prvního Switche to dávalo smysl, teď ne (subjektivně). Už vůbec pak nechápu tu mánii okolo Nintendo her. Jen pár z nich má opravdu tak zajímavé nápady a prvky, jak jsou vyzdvihovány. Zbytek je neustálá recyklace. Ale toto je už vrchol zneužívání toho jejich pro mě nepochopitelného postavení.
-
To nejde vůbec používat v offline?
Jako playstation?
-
-
Jde, ale pokud máš knihovnu her online nebo hraješ mulťák, tak se občas připojit chceš. Zatím to (aspoň pokud vím), nemá aktivní autodestrukční mechanismus, který by po zablokování spárovaného účtu znemožnil používání konzole offline, i když v podmínkách užití je, že to udělat můžou.
-
-
No uzavřu to tak, že mulťák na Switchi mi vždy postačí ten "gaučový" :)
-
-
-
To je velky fujky.
Zajimalo by me kolik % vykonu to DRM realne zere. Jestli je to jen nejake “overeni” klice na startu a pak da pokoj, pak asi pochopitelne i kdyz stale zasah do prav uzivatele.
-
Kopie her samozřejmě nelegální nebyly, jako že by si původní majitel koupil prázdné cartridge, nahrál na ně hru a vytiskl nálepku. Původní majitel to řešil tak, že koupil hry, dumpnul je na Migswitch a originály prodával dál, jenže se zjevně přihlásil na internet pro update her a Nintendo zablokovalo všechny účty spojené s těmito hrami. Nijak tenhle přístup neobhajuju, za mě nešťastné řešení, nevím jestli je pro ně možné zjistit která kopie je nelegální a zabanovat jenom účet s Migswitchem... každopádně by k tomu vůbec nedošlo kdyby se ten pirátský moula nepřihlašoval na net. Je to špatná zpráva pro bazarový trh když vznikne taková nedůvěra, osobně kupuju jenom nové hry, ale díky takovýmhle vykukům přijdeme i o těch pár fyzických her co nám zbývá.
-
-
uz v prvej vete si protirecis...vytvoril nelegalnu kopiu hry
-
-
Kuba to v článku opravil - díky- ale bylo tam, že kopie, které postižený koupil byly nelegální, jinými slovy ne, neprotiřečím si
-
Kopie, které koupil postižený hráč v bazaru, byly legální na originálních médiích a Nintendo to i zpětně po doložení dokladů uznalo. Kopie, které vytvořil pirát a nechal si je (nebo je prodal někomu jinému, nevíme), byly nelegální.
-
-