-
Nejlepe se prodavaji sracky, to je proste holej a smutnej fakt.
Herni prumysl je az po krk v prdeli a bude jeste hur. -
-člověk si občas potřebuje od vážných tém odpočinout a jen tak si skočit na pár želv. ne každá hra musí mít vážnou tému
-a když se pak přijde s něčím novým všichni nadávaj že nechtěli změnu a že stará verze byla lepší. tohle má bejt návrat k starýmu dobrýmu máriovi člověče, prober se
-já osobně grafiku považuji za velmi pěknou, ale vážně co bys čekal od mária? Nějaký super extra vyrenderovaný efekty prohnaný detailně dělaný postavy? vždyť by to úplně stratilo tu stylizaci prostředí
-k tomuhle se ani nevyjadřuju
-nintendo vytváří nové věci pořád (třeba takovou super smash bros sérii která přinesla neokoukaný bojový systém), občas ale prostě udělaj nějakou tu obyčejnější hru ne?
-*facepalm* -
Hrál jsem skoro všechny maria a to ať na DS, Wii nebo 3DS a nevěřim, že na WiiU by se konala revoluce, která by byla na 9/10
-
Doplnil bych dve veci. Hra lze ulozit kdykoli z menu, ale ulozeni ma nejake omezeni, ze to nelze pouzivat porad dokola. Nezkoumal jsem presne.
Druha drobnost - alespon kdyz jsem zkousel multiplayer ja, tak se zdalo, ze pokud je alespon jedna postavicka ve hre, tak se ostatni ozivuji hned a ne az na konci urovne. Takze ten cirkus kde do sebe strkaji postavicky trva celou uroven.
Jinak hra je to paradni. Krom samotneho pribehu ma v sobe jeste drobne ukoly jako probehnout uroven rychle a tak.
Recenze je moc pekna. -
To vypadá nádherně.
-
ved to je pony lvl s DIABLO 3 !
-
Nesnaz se tvrdit ze mario ce forme skakacky tady jeste nebyl.je to porad to stejne s kosmetickymi upravami.nikdo nerika ze je to spatne.
Proste se na jeden titul nema v uvozovkach nadavat ze je kazdy rok stejny s temi akoze upravami a druhy zvelebovat. -
Samé ? :D Nejsmutnější je, že to vždycky kritizují co nikdy neměli nintendo v ruce .....
-
Jedině 2. bod dělá hru hrou, ostatní je nepodstatná omáčka.
-
To je zajímavé, že tady je to to samé už 20 let a je to v pořádku a na takové CoD nebo EA sporty se plive každý rok...
-
Takze ak ma niekto iny nazor ako ty, je to hned automaticky deb1l?? :)...
Toto ma vzdy fascinovalo pri "console-wars", ze ludia su strasne egocentricki, povysenecki a svoju pravdu povazuju za viac, ako pravdu inych :)... Pozri ja ti nekazem, a ani netvrdim, ze pre Teba by mala byt ta hra najlepsia, nie :) Nepaci sa Ti? V pohode :), nemam problem. Ale pravdou je, ze ak mas rad skakacky, cistu hratelnost a taku tu aspon trochu Nintendo zabavu, tak sa Ti Mario bude z velkou pravdepodobnostou pacit.
Preto je tych 9 obhajitelnych. Lebo to vela ludi bavi. Vela ludi sa pri tom smeje a zazivaju ten dobry pocit z hier, ktory dnes nie je uz tak casty. Preto to preda miliony. Samozrejme sa najdu ludia ktorym sa to nebude pacit - tak ako pri vsetkom, len som nikdy nepochopil, preco tyto ludia ktori nemaju zaujem o kvalitnu 2D hopsacku maju potrebu pisat ludom, ktorym sa to paci ze su deb1li? ;) M? :) -
Ano, je to stale to iste, ale fanboyko to musi neustale obhajovat, uzi si Nintendo a Wii U, ste pokracovanie Zeldy a Maria a konzolu, ktora je slabsia ako 7 rocny hw, ktory uz je na trhu za zavadzaciu cenu terajsich konzol pri vydani...Co ti na to poviem, si deb1l s iq ako priemerny hrac CoD.
-
tak tak na Mariovi je presne vidno aký veľký progres urobil herný priemysel za 20 rokov k novým veľkým a premysleným herným zážitkom.....tupý Deus Ex a iné blbosti, zlatý Mario...ten vždy poteší niečím geniálnym...
-
Čirá hratelnost.. to se mi na hrách od Ninteda líbí. Těm skoro interaktivním filmům co se dnes považují za hry rozhodně neholduju, ale jak je vidět jde to i jinak.
-
Prečo 9/10...Jednoduchá odpoveď:
Geniálny prepracovaný príbeh plný úchvatných dialógov
Prelomová hratelnosť plná inovatívnych prvkov
Nadčasová grafika, dychberúce scenérie
Ako prvá hra v histórii čo má multiplayer a ten multiplayer je zábavný
Nová herná značka, Nintendo stvorilo niečo nové inovatívne
Dospelá hratelnosť a vážne témy ako zaslúžia si korytnačky právo na život? -
Jistěže dev+t,to číslíčko totiž zahřeje na srdíčku a hned vím pesnějc jak se orientovat v tom sloitém bussinesu,jesrli víte jak to myslim *12*
-
Pitomio zas za 9 . Že mě to vůbec nepřekvapuje
-
Dík!
-
Na to se snad ani ty recenze psát nemusí, když je jasné, že to dostane ty osmičky devítky, když je to jistota. Sem si tak trochu zahateoval, když se to tu vyžadovalo :)
-
prečo haterov?:) plne s tebou súhlasim, Mario bol, je a bude najvadšia istota Nintenda tak ako Zelda takže vobec niesom prekvapený hodnotením a suhlasim s nim.