Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle mohlo být super jako Single-Player 😀 Docela rád bych zase něco na způsob Kingdom Come, Skyrim, Elex apod.

  • iSpirit

    jestli se nepletu, Wowko již je sesazeno a to FFXIV. 

    • Derp_1337

      Jo. FF14 je momentálně nejhranější MMORPG.

  • Veskoslav

    Jediný, kdo sesadí Wowko, tak bude samotný Blizzard a to je otázka času.

  • Rozhodně doporučuji videa z youtube kanálu - Josh Strife Hayes - zabývá se MMO hrama a v poslední době právě New World, kde se samozřejmě našlo, že hru můžeme kódovat jenom pomocí chat boxu. A třeba tak napsat kód který komukoliv kdo najede myší na váš text tak se mu hra vypne. Haha

    • nightborne

      Zrovna konkrétně tohle už zaplaťpánbůh opravili, ale ano, celkem dobře to reprezentuje momentální technickej stav věci =).

  • Obiwan

    Momentálně nejvíc umírající MMO co je, týden po týdnu stále a stále míň lidí. Měsíc od vydání a 50-70% populace pryč . :D Well done, tohle měl byt ten ultimate killer všech MMO? tak určitě, a to ani nepřišli ty dva datáče do těch opravdu big MMO :). Je to průměr a to jako že fakt průměr. Jeden exploit opraví už jsou ve hře dva další. Ekonomika zničená. Drtivá většina lidi jen great axe a hatchet. Nebo Staffka + ice gauntlet. Nic jiného se nevyplatí v pvp. Upřímně nedivím se odsunutí Lost Arku, protože by to už asi ani nikdo nehrál možná tak hardcore hráči. Stylem jak to umíra týden po týdnu jestli  s tím amazon něco neudělá tak do dalšího měsíce to bude mít už pod 50k hráčů na steamu. A to asi Amazon nepřemýšlel že to takhle bude po pár týdnech že, s tím co do toho narvali prachů. :). 

    Každopádně naprosto tuctové MMO, což je podle mě škoda.

    Protože mě se ten svět libil i ten craft. Ale ve všem ostatním to naprosto selhává na celé čáře. Hra bez duše. Zadny příběh nějaký maglajz co Amazon zbastlil za chvilku. Otřesně udělané pvp. World pvp nemá bez premadu ani cenu. Ve Válkách exploit za exploitem. Questy konkurují na nejhorší questline co kdy kdo udělal. Ty zeblitý skiny? :D to je snad vtip ne...Námořníci co ztroskotali na ostrově ale neumí plavat :D Chodící v textuře hry. Komedie. 2 dungeony na 60lvl uuuu das PVE content. Přiblblý corruptet portaly jistě. Neexistující sharing questu. ta hra vlastně ani nenutí hrát v qrupě. Na co. Exploitovat jde snad půlka věcí v té hře. Bugu tuna. 

    Pochválím je za ten hezky svět ta doba kolonizátorů tomu sedí. A ten craft je super. Ostatní je čistý průměr ze kterého si muže sednout opravdu už jen znuděný člověk všemi těmi MMO :). A nebo člověk co žádné MMO nehrál. 

    • Corvus

      Tvá úroveň češtiny je extra třída! 🤮🤮🤮

    • Derp_1337

      "Momentálně nejvíc umírající MMO co je... Měsíc od vydání a 50-70% populace pryč"

      To by sedělo i na WoWko.

      Vždy po vydání nového datadisku hráčské populace naroste, ale už o měsíc později to zase spadne o nějaký 50-70%.

      • Veskoslav

        No ono by bylo fajn napsat z jakého základu to Wow umírá. Ono není 50 % jako 50 %.

        • Derp_1337

          6 let zpátky by jsi našel WoW v top 3 nejhranějších online hrách. Kde je teď? Někde okolo 20.-30. místa. Ten trend je nezastavitelný.


          Jedinou vyjímkou je vydání nových datadisků (či "classicu", lol ) , kdy se to na měsíc či dva vyhoupne, ale pak se to zase propadne na původní hodnotu.

          • Veskoslav

            20.-30. místo? Teď je ve Wowku 200k hráčů online. Můžeš mi říct těch dalších 19 her předním? Moc by mě to zajímalo. Evidentně si to naprosto cucáš z prstu ty čísla.

            • Derp_1337

              Teď momentálně je na Steamu 4-5 her (CS:GO, Dota2, PUBG, atd.), které má více než tebou zmíněných 200k hráčů online. K tomu si připočti

              1.) hry, které využívají launchery jiných firem (Fortnite přes Epic, atd.)

              2.) hry, které mají svůj vlastní dedikovaný launcher (LoL, atd.)

              3.) hry, které se hrají na více platformách a nejenom na PC (např. Minecraft, Hearthstone, Apex Legends, Warzone, atd.). Nenech se zmást tím, že některé hry mají třeba "jenom" 100k online hráčů na PC. Když si k tomu přičteš konzole či mobily (např. Minecraft crossplatformně přes mob), tak to dost naroste.

              Když si to dáš vše dohromady tak se dopracuješ k těm číslům.


              PS: Navíc teď WoW zažilo celkem boom, když 2 měsíce zpátky vydali "classic". ale ty čísla půjdou pomalu dolů. Vsadím se, že za měsíc (či dva) nenarazíš na 200k hráčů online.

              • Veskoslav

                Reakce na příspěvek:

                Když si k tomu přičteš i mobily, tak vyhraje Candy Crush

                • Derp_1337

                  Reakce na příspěvek:

                  Candy Crush není online hra per se.


                  Když se baví o online hrách, tak se tím míní hry, kde můžeš přímo hrát proti (nebo společně s) jinými hráči. Hry, kde v zásadě hraješ sám svůj single player a pak třeba srovnáváš své skóre v tabulce proti jiným hráčům (či jiné blbinky), se nepočítají.

              • Derp_1337

                Reakce na příspěvek:

                ^ ignorujte to post scriptum, lol. Měl bych přestat pít 😂

  • Skvělá recenze, klidně bych se pod to do puntíku podepsal. A hudbu z Grizzly hills Amberpine lodge mám nejradši. 

  • kkING

    No nevim nejlepe vypadajici... k cemu vam je pekna grafika, kdyz stejne drtiva vetsina postav vypada, jak "sedlaci u chlumce"

    Je to MMO a prizpusobit postavu vkusu hrace je jedna z nejzasadnejsich veci. Looking per second je proste nekdy dulezitejsi, nez damage per sceond ...

    • Hidden

      Ne nadarmo se u velke casti MMO rikava, ze fashion je ten opravdovy skutecny endgame. ;)

    • V recenzi to není, ale je tam možnost měnit skiny a barvy armoru. Jde tam v tomhle ohledu překvapivě dost.

      • Protože můžeš skin vyměnit jen za twitch drop, nebo když si zaplatíš, což fakt neberu a recenzent očividně taky ne (naštěstí)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit