Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Par poznámek: Bakala vrazil do Gamescape násobně více, než zde citovaná cifra. Patyna to projel na celé čáře sám tím, že se vždy chovál a chova ke svým obchodním partnerům, ať už v Gamescape či jeho dalších aktivitách, jako totální prase. Stačí se jich zeptat. Vyjádření Genesis Capitalu o rozpadu manažerského týmu je naprosto na místě a autor článku by se měl zeptat Patyny PROČ (opět) došlo k rozpadu týmu.
  • Může reagovat dopisem redakci, což by se objevilo v dalším článku. To by se toho moc nedalo uveřejnit, kdyby se redaktor musel ptát tak dlouho, až by obě strany dospěly ke konsenzu. (rozhodně by to nebylo příliš aktuální)
  • gamescape je beztak jenom pracka penez, za ty jejich ceny tam nikdo hry nekupuje
  • Mně je to fuk, nenakupuju ani u jednoho.
  • Třeba to, že je tendenční? To, že dostane prostor pro reakci druhá strana pro nakydání čehokoliv s vědomím, že ten první už nemůže reagovat, automaticky neznamená objektivitu.
  • Patyna neumí vyjednávat...a neumí sepisovat smlouvy...to je jejich chyba...tak co vypráví něco o krádeži...tak to není...Jinak je mi jasné, že noví majitelé Game o hrách nic neví...ale možná proto je v Game management, který jim s tím pomůže
  • Rozmyslím to, Karle.
  • seš měkej.. boty.. vsaď varle *7*
  • Nějaké další případy? Toto jméno mi nic (asi naštěstí) neříká.
  • Mna skor zaujíma otázka aký dopad bude mat táto situácia na nakupujúcich... zvýšenie alebo zníženie cien?
  • Hmm, velmi podivné. Proč se ozývá jakýsi pan Patyna až teď? Rád bych viděl ty "finanční analýzy atd" - vsadil bych vlastní botu proti tomu, že nemají cenu pětikoruny. Jen bych zdůraznil, že pan Patyna stál původně za založením konkurenčního obchodu Gamescape a já bych vsadil svou druhou botu na to, že Bakala nikdy těch osm milionů co do toho vrazil už neuvidí. Měl snad pan Patyna nějakou smlouvu? Proč jeho vyjádření oscilují od "minimálně neetické" po "zkrátka krádež"? Hmm, tady něco páchne zamšelou Patynou.
  • Take nechapu co se vam lidem na tomto clanku nezda...
  • Tak to je hustý, Slávek Pavlíček zase někoho podfoukl a přechytračil... *1*
    Ten člověk je prostě nezmar.
  • Kozy
    Patyna :D :D
  • http://sk.wikipedia.org/wiki/Spr%C3%A1va_%28%C5%BEurnalistika%29
  • Ocelot
    Taky nechápu o co ti jde...
  • Práveže chápeš, a dobre.
    *3*
  • Celý článek se v podstatě skládá z vyjádření obou stran a tak pak nějak nechápu smysl tohohle tvého postu.
  • Aha ho aká nestranná žurnalistika, a teraz tú o tom holokauste.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit