Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máte to špatně je tam jedno video 2x *2*
  • Mně ten Hawken něják nesedne asi taky proto že sem zvyklej na MechWarrior kterej je o dost taktičtější... Tady ty roboti tančí breakdance a sami se opravují, ano je to akčnějsi ale pro mne to nejsou už roboti! Mimochodem dnes začíná open beta MechWarrior onlájn :) uvidíme se tam ...
  • Jak někdo kdysi krasně napsal na jednom foru.... "Hawken is not really a mech game. It is CoD: Powersuit edition." a má pravdu :)
    • Asi tak. Už z ranných videi mě HAWKEN nechává naprosto chladným.
  • DangerousDave
    tiež som nemal štastie... snáď bude ďalšia príležitosť.
  • http://www.polygon.com/forums/hawken/2012/11/5/3602884/access-the-hawken-closed-beta-with-the-polygon-super-code
  • ti co nedostali pozvanku do bety o tomhle vikendu o nic moc neprisli.. hru potkal stejny bug jako chivalry po hotfixu (neslo se nikam pripojit a do nedele nefungoval ani matchmaking) obe hry bezi na UDK.. v nedeli se mi parkrat matchmakingem podarilo pripojit jen do DM
  • Mel uz nekdo moznost porovnat s betou MWO? Ja ted hraju prave MWO ale k hawkenu jsem se nedostal...
    • Jo, BETA MWO je uz v pokrocilem stadiu. Toto teprve vylezlo z alfy, mne se pred mesicem nedarilo ani pripojit na na kterykoliv server :(
      • Hehe, s tim mám problém teď, tak na jeden z deseti se to podaří. Jinak vizuálně hra vypadá pěkně, ze začátku je to docela chaos ale asi mě to nezíská, protože je to na mě moc rychlý.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit