Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NonSuch
    Na pohled to vypada fantasticky, ale obavam se, ze vzhled nebyl nikdy problem pro vsechny ty radobypokoritele Diabla. Vsechny ty Titan Quest, Divinity, Dungeon Siege, Sacred a asi milion dalsich vypadaly pro hodne lidi lepe nez Diablo, ovsem ukazuje se, ze co vetsina her tohodle typu vzdycky podceni, je kvalitni algoritmus na generovani predmetu a jejich statistik, drop rate a podobne "malickosti". Takze na zacatku jsou vsichni nadseni z nove grafiky a prvnich par hodin to vypada paradne ale nakonec si uvedomite, ze tomu neco chybi a to jsou ty solidni zaklady a nekolik let iterativniho upravovani toho vnitrniho modelu hry, ktery z obrazku neni videt. Kazdopadne preju temhle trem hodne stesti, treba se to tentokrat podari :)
    • Hlavne nemaj kvalitny marketing blizzardu a diehard fanboys ktory su ochotny mu vsetko zozrat.
    • del0
      Plnej souhlas. Mimochodem, zrovna hraju první Diablo s HD modem a je to lábuš. Zvýšený rozlišení, 60fps animace/scrolling, crafting, nový kouzla, skilly, sety, affixy (movement speed je samozřejmostí :D), vylepšený interface, 4 obtížnost.... pecka. Doporučuju všem. *5*
    • Kinet1c
      Bez viery v nieco solidneho to jednoducho nejde. Keby clovek neveril, ze sa mu podary vytvorit nieco co bude skvele a kvalitne, tak rovno moze ist zametat ulice. Snazia sa vytvorit nieco ine ako Diablo, aj ked celkom ine sa vytvorit neda, ked sa pohybujes v hraniciach tohto zanru. Tympadom, hra musi samozrejme napodobovat do urcitej miery Diablo. Ako Diablo to nebude a ani byt nemoze, pretoze Diablo sa vzdycky zakladalo na skvelej hratelnosti a dalej toho co si vymenoval., Na druhej strane tieto vlastnosti sa moze podarit tejto hry skvele napodobnit a ked sa to podary aj ked len na 70% uz aj to bude zarukou velmi kvalitnej hry, pri ktorej asi pravdepodobne nejeden z nas stravy hodne casu. Takze na zaver ty sa obavas ze to nevyde a bude to len o grafike, ja teda sa neobavam, viem co cakat od tohto, nemam nejake vysoke poziadavky a tym padom viem, ze ked to bude lepsie nez budem cakat :D a hra ma moze len prekvapit. Dos.ali Sacred, tak snad toto bude dobry nastupca, dokonca dufam, ze ovela lepsi. Sorry ked som dokomolil veci, citajte na vlastne riziko :D.
    • Diablo bylo prostě první, kdo nám tuhle zábavu prezentoval. Tím pádem mělo největší hráčskou základnu a nikdo další nepřišel s ničím, co by bylo tak extrémně přelomové, aby mu ji přebral (spousta vylepšení ale stejně to nestačí). Přijde mi, že nejblíž DII jsem se cítil u Borderlands *1*
      • Suhlasim s poslednou vetou.
    • JezboX
      Přesně jak píšeš. Jak se říká rozdíl mezi třídou a extra třídou je v tom extra a to vždycky Diablo mělo. Titan Quest + datadisk jsem dohrál a znova už bych si to nedal. Dungeon Siege jsem hrál I a II. Taky bych to znova nehrál. To samý Sarced. Ale chuť si občas sednout a zahrát si Diablo je pořád.
    • no jenže já třeba nikdy diablo nehrál, ale takovej titan quest a podobný jsem hrál dost často, takže z mého pohledu já jsem nikdy neměl důvod srovnávat prostě je to dobrá hra a líbí se mi nebo ne, a né si zahrát a říct že je to horší než diablo a tak to nemá důvod hrát. *3*
      • nightborne
        Jenže ono to má důvod, proč je všem izometrickým akčním RPG kladeno Diablo jako vzor a definice... protože je prostě nejlepší =).

        Jak poznamenal kolega Do'Urden, vyzkoušej si dvojku. A podle mýho osobního pohledu je trojka s dadatiskem při nynější verzi 2.2 už lepší než dvojka =).
      • to bys měl napravit. Nainstaluj si Diablo II a jedem. Ručím za to, že čtrnáct dní tě nikdo od počítače nedostane :-)
        • A kdys to Diablo hrál naposled? Sem to nedávno zkusil, ale jelikož nejsem zrovna pixelartovej fanda, tak sem to fakt nedal. Za těch 15 let to imho fakt dost zastaralo.
          Titan Quest byl na svojí dobu super, ale dost to kazily pevný levely, takže se to brzo okoukalo. Kdyby to mělo mapy generovaný, sem tam nějaká variace, pořád je to slušná hra. I když dneska se to zase posunulo trochu jinam, tyhle starší kousky už působí většinou dost pustě a staticky.
          • Diablo II jsem hrál tuším loni, a fakt to není zastaralé.
    • Titan Quest byla/je solidní hra. Dle mého zhruba na stejné urovni jako Diablo, možná snad i lepší. A ty předměty má taky vychatané. Jinak ale vcelku souhlas. Diablo měl hlavně promakaný systém dropů, a taky velmi dobře vyváženou obtížnost. Zatímco první obtížnost lze projet s jakoukoliv postavou, tak ve třetí obtížnosti je většina buildů neživotná
      • drasta
        Titan Quest asi solidni hra byla ale na Diablo proste nema a to ani na trojku.
        • Ristoro
          Titan Quest je více Diablo, než je Diablo III. Nejpovedenější klon Diabla podle mě do dnes a na ten rok kdy to vyšlo (tuším 2006), to vypadá fantasticky.
  • Sr_Lobo
    To vypada paradne... backed :)
  • Enclaw
    Taky backnuto, i kdybych u hry strávil třeba jen 30 hodin (u DIII+datadisku mám nahráto kolem 400h) tak to za zkoušku stojí. Hra vypadá super, tak jim přeju ať všechno klapne i po hratelnostní stránce.... *4*
  • Ziadne cooldowny? Tak to uz ano...
  • Heeeeeeej s tů franinů ať už jdou taky někam, přízvuk jak moje matka!!! Na toto jim nedám ani korunu !!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit