Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja osobne by som ocenil, keby sa viac pisalo o hrach, ktore sa daju hrat, nez o tych, ktore su v nejakom "teoretickom buducom stave"
    • 13_11
      Pokud narážíš na freewarovky, pak doporučuji super seriál na Rock, Paper, Shotgun – Live Free, Play Hard od Porpentine.

Nezávislý rozcestník beru spíš jako tematická doporučení herních projektů čtenářům, kdy nedělám rozdíly mezi tím, co vyjde a tím, co už vyšlo. Píšu to, co si zaslouží být sepsáno.

Z aktuálních tipů si můžeš osahat 6 z 8 projektů – to mi přijde jako fajn nadprůměr.
      • RPSH to má velmi dobře udělané, je to můj nejoblíbenější zahraniční web. Občas se dívám na Kickstarter. Mimochodem, jak je na tom Gambitious? Zda se mi, že není moc slyšet...
    • Paulcz
      Asi zatím není moc o čem psát, ale články o nezávislých hrách, které už běží tu jsou (Dwarf fortress atd.)
  • Magister_Peditum
    Unclaimed Word má zajímavý nápad a Infinity konečně ukazuje nějaké to "reálnější" létání ve vesmíru - jen se bojím, aby v tomhle případě nezvítězila forma nad obsahem.
  • walltar
    Tak tenhle díl je pěkné zaplněný zajímavýma hrama.
    Třeba na infinity už čekám pomalu od doby kdy byla poprvé oznámená a jak otevřou kickstarter tak jim tam hned něco pošlu.
    KSP už taky hraju dost dlouhou dobu.
    A ten unclaimed world taky vypadá zajímavě.
  • Pěkné, je z čeho vybírat :), poslední dva roky se těším na spoustu her, ale jen zlomek z nich jsou slavné mainstreamové tříáčkové tituly - už se nemohu dočkat dalšího rozcestníku :).
  • Ja jsem si nakonec poridil Kerbal Space Program a ac je to zatim v alphe tak to musim vsem vrele doporucit. Je to proste SKVELY!
  • starmade vypadá docela dobře, tak jsem hledal a našel jsem podobnou hru která by se sem mohla klidně taky zařadit Blockade Runner a vypadá fantasticky, něco takového hledám https://www.youtube.com/watch?v=JoKNkAoLExA&feature=player_embedded
  • Zacatek znel slibne, uz jsem se tesil na nejakou novou rogue like z vesmiru :-).
  • Unclaimed World vypadá naprosto božsky. Velice atraktivní téma průzkumu a osídlování cizí planety. A ta grafika...nádhera.
  • Stillson
    Již minulý rok se uvolnila Beta do hry Darkout. Je to dost podobné Terrarii, kterou jsem osobně měl raději jak Minecraft, ale bohužel vývojáři už nepřidávají žádný obsah což mě mrzí. Takže jsem hledal hru podobou Terrarii a našel jsem na Kickstarteru Darkout.
    Graficky je to dost hezká hra (prostředí,světla atd.). Zatím je tedy v Beta verzi, ale už nyní se tam dá docela dobře stavět,prozkoumávat atd. Časem plánují Multiplayer (stejně jako je v Terrarii,Minecraftu).
    Zde odkaz: http://www.darkoutgame.com/
    • jedine co ta moze zaujimat je Starbound, ne henta haluz.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit