Přejít na výpis diskuzí
Nezávislý rozcestník: Thief se vplížil do DOOM 3
4.11.2012 | Marek Král
35 příspěvků
-
-
fajn, běž si ho tedy prosímtě zahrát, namísto psaní naprosto nesouvisejících a slušně řečeno přihlouplejch komentářů. Uleví se Tobě i Tvému okolí ;)
-
No offence, ale Dishonored na Thiefa nemá. Minimálně v atmosféře a navíc (doufám) je mnohem těžší než Dishonored, které ti opravdu nezatopí ani na nejtěžší obtížnost...
Navíc to bude velká nostalgie, zase si zahrát Thiefa :-) -
Kamaráde, některým lidem ze svých daní platíš mnohem horší věci.
-
Tak v chrome taky nemám problém s ničím kromě prohlížeče samotného ... řekl bych že na tom bude opera podobně ... bude tam ten syndrom "není to firefox" *1*
-
Na Opeře mi jedou OK.
-
Na základce školný? Na střední už je většinou disciplína.
-
skus operu a nemas problem z nicim
-
Pouzivam Mozillu a jede uplne v poradku.
-
Jo tady nemám problémy ... problémy mám třeba na stránkách czc kde mě nefunguje prakticky vůbec nic.
-
Skvely clanek, diky za nej!
-
hmmm, já ho teď hraju po druhý a bavím se královsky
-
docela mrdník.. uplně se v tom ztrácím...
-
Aha :-) Já ji psal z důvodu, že mně tu funguje naprosto bezproblémově.
-
Taky mě to příde, že to je mozillou ... já musím používat na hromadu stránek chrome i když ten prohlížeč je totálně nepoužitelný na víc jak 10min. By mě zajímalo kde je u tohohle chyba ... jestli v javě v mozille nebo ve mě. *1*
-
Mozilla.
-
Oprava za mesic :)
-
Za svoje peníze ať si dělají co chtějí. Ne za cizí. A pokud je učitel horší než žák ať jde k lopatě, nevím proč ho z mých daní platit.
-
A co chudáci lidi, kteří umí s PC líp než jejich učitel? Tam mají sedět a hledět do zdi?
-
video nejede ani jedno tak jako vzdy ze ? n5m