Přejít na výpis diskuzí
Nezávislý rozcestník – žralok je náš kamarád
1.4.2012 | Marek Král
11 příspěvků
-
Nejsem odborník na technologie, ale voxelový engine mám spojený s Outcast, Commanche, Delta Force ap. Co má společného s Blood (myslím, že DN3D engine) a Blade Runner (nehrál jsem, ale domníval jsem se, že to jsou klasické renderované scény bez pohybu)?
-
-
Blood je sice postavený na Build enginu Kena Silvermana, ale voxelů hojně využívá (zbraně, náhrobní kameny v prvním levelu a podobně). Koho by voxely zajímaly víc, ten ať se podívá např. sem.
-
-
Tak jsem prav zkusil The Way... dámy a pánové... to je skutečně superskvělá hra... domlouvat se posunkama... neuvěřitelně se u toho bavím a všem vřele doporučuji *14*
-
tyhle články jsou paráda, třeba ten wonderputt je fakt kouzelnej ;)
není nic lepšího než v neděli odpolko, když je venku hnusně, sednout ke komplu a zkoušet tyhle drobný blbovinky :D -
Depth doporučuji...
-
BrowserQuest nefunguje ? uz asi deset minut tam mam Connecting to server
-
-
BrowserQuest je demo.Pokud budeš opravovat, tak zjistíš, že jsi déle opravoval než zkoušel hru.Stačí 5minut a viděl jsi vše co se dá v BrowserQuest dělat.
-
Mně funguje – momentálně je nás tam 55. Zkus restartovat prohlížeč a spustit znovu.
-
-
restartoval jsem uz driv, nepomohlo, a kdyz se divam na pocet online hracu, tak mi to ukazuje 0,0
-
-
Možná updatovat prohlížeč? Používáš nejnovější Mozillu?
-
-
-
-
Planet explorer teda nic moc. Hlavně ty souboje