Přejít na výpis diskuzí
NHL 13 vás donutí vybrat si mezi rychlostí a kontrolou
8.6.2012 | Aleš Smutný
36 příspěvků
-
Musí se nechat, že to opravdu vypadá dobře a nebude to snad ta nastavovaná kaše.
-
-
Ne bude tam spousta novinek raketové brusle,lasery na přilbách,čepelové hokejky,bude to 30 na 30 a na poločasy.
-
-
Upřímně mně Fifa a NHL už dlouho spíše míjely. Tohle NHL ale ve mně vzbuzuje zase jakýsi větší zájem. Po delší době mám velkou chuť si hokej opět zahrát.
-
Já jsem skončil u NHL97, protože novější díly jsou špatně optimalizované a moje Pentium je prostě nerozjede. Ve videu jde vidět, že už je tam v levelu pouze jeden bruslista a nějaký hlavní boss v brance - autoři si nejspíš uvědomili, že 10 postav je příliš náročných na výkon, tak konečně zmírňují nároky a třeba si to zahraji i já. Jen bych čekal nějaký pokrok v příběhu, pořád je to na ledě, chtělo by to trochu pestřejší levely
-
-
Taky mají postavy jen jednu zbraň. Ve hře chybí motorovka, nano-suit a krumpáč.
-
NHL začíná u NHL99 a tam taky končí. Předchozí díly byly příliš špatné a následující díly nebyly o tolik lepší, abych musel dávat tisícovku. Jistě, tu a tam nějaká změna, ale nic zásadního, co by mě nutilo kupovat.
-
-
Tak s timhle nemuzu souhlasit.
Praveze mezi NHL 99 a NHL 2000 byl skok snad nejvetsi.
Poprve se objevila mimika hracu, poprve se v hledisti objevili divaci (sice 2D, ale porad hodne veliky skok oproti te nechutne texture z predchozich NHL) a taky to nejpodstatnejsi -> lahev na brance *1*
NHL 2001-2009 mi uz docela splyvaji. Nejake prvky pribyly ("stamina" pro zrychleni), nektere pribyly a zase zmizely (takove ty symboly hole a kladiva, momentum), nektere zmizely a znovu se vratily (lahve), nektere zmizely nadobro (video-rozhodci), ale ktery prvek ve ktere hre, to uz dnes nevim.
NHL 2000 se mi ale vrylo do pameti...
-
-
Heh, jak tomuhle komentáři může dát někdo mínus, ty´s králem ironie *15* Palec hore
-
To mě na PC jede poslední NHL skvěle .)
-
-
AAAAAA ja uz to chciiiiiii
-
Wow, takový logický gameplay prvek a oni s tím přijdou až po 20 letech? Njn EA...
-
-
oo pan chytrak si dokaze na PS1 prestavit takove prvky :D... specialne pro absolutni neznalky a rejlapy kteri se na nic jineho nezmuzou: NHL se da analogy (coz konecne umoznuje tyhle veci) ovladat teprve par let (od doby co to nevyslo na PC)... takze asi proto. Od te doby HUGE progress. Tak nez zacnes chytracit o hre kterou si snad ani nikdy za tech 20 let nehral zamysli se. diky
Tyhle hry z myho pohledu dneska zastinijou kdejaky ptakoviny za ktery das full prize a mas je za par h dohrady a zasouvas dorady na policce... *3* -
-
Koukám, že tady je TL;DR i jedna věta... lol.
-
-
? :O
-
-
nejak nechapu co to ma co spolecneho s pc? zacina mne stvat ten pohled, ze k pc se da pripojit jen mys a klavesnice, wtf?
-
-
Zdá se mi, že jste se nechal trochu unést. O tomhle váš předřečník nemluví. Jde o to, že ne každý PC je vybaven analogovým ovladačem, proto si vývojáři těžko mohou dovolit u PC hry na něm ovládání stavět.
-
Stejně tak jako na konzoli jen Gamepad, já mám na Xboxu myš s klávesnicí stejně jako na PC. Tahle debata pořád dokola je začarovaný kruh, který čechy a zřejmě jen mládež strašně baví.
-
Ted uz vime ze jsi hrdej PCckar, jen nelez do diskuzi ke hram co na PC nejsou, akorat se pak ztrapnujes.
-
*na PC
-
uz asi 3 roky zadne NHL (EA) nevyslo................
to je ale jen takovej detail. nikdo ti PC nehaní .)..................
-
-
-
-
no nvm, sprinty už byly aji ve starších ročnících a díky nim byla ta hra hrozně rychlá (samé střílení na bránu atd ) To pomalejší tempo se mi zamlouvá daleko více ... uvidíme
-
-
nebyly to sprinty ale konstantne nastavena rychlost kterou jsi v menu jen zvysoval nebo snizoval... to je obrovskej rozdil. Rychlost hry by se mela dat nastavit u vsech dilu, takze si muzes nastavit treba i zelvi tempo hry..
Nebo tlacitko pro zrychleni coz uz si ani nepamatuju v jakem NHL bylo.. Je 100% realnejsi nabrat s hracem rychlost rozjetim pres cele hriste, ja sem nadseny.
BTW dnes 02:00 dalsi moznost LA Kings zvednout nad hlavy Stanley cup pro zasvedcené.. Samozřejme ale spíš přeju čechům b NY Devils ať to ještě otočí :)
Každopádně absolutely ultimate hockey :)
-
-
UŽ teď se těším na další seznamování s NHL13 *4*