Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zatím soudím jen a pouze podle dema na PS3, ale nevypadá to špatně. Zarazilo mě snad jen to, že skoro v každém zápase (cca deset) jsem dostal gól tak, že brankář vyrazil střelu nad sebe a puk poté až příliš uměle obloučkem spadl do branky, nebo se tam skutálel po gólmanových zádech. Nicméně znovu zdůrazňuji - hrál jsem jen demo.

Potěšily mě naopak bitky, které sice k hraní hokeje nepotřebuju, ale jejich změna je (alespoň pro mě) příjemně zábavná, takže je asi poprvé nebudu vypínat. Navíc jim předchází i klasická strkanice a AI hráče alespoň trestá za tradiční "kratochvíle" v přerušení.

Trochu mě mrzí minimum animací při přerušení a tradičně plytký komentář. Obojí ale v pohodě přežiju a vadí mi to rozhodně méně než například dvě zoufalé a stále se opakující animace před střídáním ve FIFA. Ale třeba mě plné verze obou her překvapí :)
    • Maarta
      Tak já v plné verzi dostal pouze jeden takový gól, který mi přeloboval gólmana. Ten ale brankář nevyrazil, ale byl tečovaný před ním. A mám odehráno přibližně 10 online zápasů, s tím, že to vůbec neumím , takže gólů jsem už dostal hodně :-D A každý byl defakto jiný, takže zatím jsem s tímto spokojený :-)
  • Mám pocit, že se z toho pomalu ale jistě stává takové hokejové CoD, *6*
    • a ono je to přesně naopak :)
  • Ta grafika je fakt příšerná na konec roku 2013 tohle patří tak do 2008 a to možná ani ne.
  • Jack1947
    Ta Absence minulych dvou rocniku pro mne byla vitana, pac ted bych si asi hru tak neuzival jako ted dam priklad Be a pro, obtiznost simulace autenticka a muj vytvoreny hrac po asi 3prvnich prohranych zapasech prisel , 4 a ten byl az usmevny Montreal vs. Buffalo sabres muj tym ja center , dokonce jsem malem i vyhral pestni souboj. K veci ale sranda byla ze jsem predtim dostaval vzdy poradnou nakladacku az doted na zacatku 1:1 az do konce to bylo 5:5 a vyhralo se jak jinak nez na penalty 5 "vsadil" nakonec a obraceno bylo na 5:6. Nevim jestli to je lepsi NHL asi ne , urcite je nenepodobne minule serii ale sranda to je a to je u takovehle hry dobre predevsim , vylepseni tam jsou to ne ze ne, neni tak jednoduche ziskat puk a hraci vam to nadarmo nedaji kdy dali ze. *15* Spis uz mi pripada zastaravat animace postav a jako vzdy pri vetsim poctu klesa mirne framerate, online jsem nikdy nehral tak tady hodnotit samozrejmne nemuzu. Jako celek bych rekl ok jiste asi 13 bude podobne no.
    • Jack1947
      Asi menim nazor, jestli to je jen moje smula? Ale ani ne prvni polovina a od Torronta dostavam uz od zacatku pekne na Pr*el 8:0 ... to uz mi prijde vazne trochu prehnane. Brankar asi prestal uplne chytat nebo chyta lelky. *7* 6/10 A muzou bejt radi, pac tohle 2x zasebou a ani zadna presilovka , brankar pustil v "leze" 4goly a pred tym skoro 6. Pri najezdu na branu gol nedam, jedine co pomaha kdyz obcas se zapojim do "boje" , nedam branku ale protivnik da branku a je pritom nekolik metru od ni a propadne samozrejmne, "skrz" nebo za. *6* Deb*l*ta. Fifa mne bavi vic , nema takovehle ai podrazy a necha mne dojit k brane a uz sem dal nekolik golu, nebo opomohl tady ne. A asi ani nedam . *9* Zacina se to jevit jako hodne nevyladena blbost. Na druhou stranu kdyz uz nic , tak neni nic lerpsiho nez "vyradit" hrace po zbytek hry. *15*
  • Jo a taky nechápu proč idioti neberou puky u mantinelu,projedou přes něj a nechají ho tam, a už několikrát jsem kvůli tomu dostal góla, fakt idiotská hra
  • nazdar nevite kolik lze vytvorit do nhl 14 hracu? sem fanda sezony 93/94 akdyz sem v predchozich nhl udelal 100 hracu uz sem vice tvorit nemohl, tak by me to zajimalo:)
  • zdravim,nemuzu nejak nakoupit hrace prez obchod,servis24 mam hotovej,akorat mi to pise,ze nemam zadanou fakturacni adresu,ktera je na soubor s moji kreditni kartou,vubec nechapu,myslim,ze tam vse mam.prosim pomoooc!jinak hokej si nemuzu vynachvalit *3*
  • Čaute,ako nastavím hru pre dvoch hráčov neviem to nájsť xbox360. Diky
  • Měl sem NHL 12. Chtěl sem si letos koupit novější hokej - udělá mi NHL 13 dobrou službu? Nebo bych měl přemejšlet o NHL 14? (De mi předevšim o hratelnost, nějaký nepřesnosti v soupiskách mě netrápí)
    • stiahni si demo oboch a porovnaj..osobne mam 13tku a velky rozdiel nevidim..ak chceš usetrit prachy tak kup 13tku
    • Běž do 14 je fakt,že 13 seženeš za 500,ale ta hratelnost je fakt lepší,nebo zkus stáhnout demo 13 jestli to ještě jde.
    • Já teda mám NHL 11 a přešel jsem teď na NHL 14. A posun to je znatelný.
    • Konzoli vlastnim relativne kratce a zatim zadne nhl nemam,ale urcite jdu do nhl 13,po ziskani mnoha informaci a precteni recenzi nema nhl 14 nic extra noveho a kdyz si koupis nhl 13 tak jese usetris 1000 Kc na jinou hru.
  • Je o mnoho lepsi nez 13 nektery animace bugy to rac nemluvim to me sejri ale na hardcore simulaci to proste bavi me osobne nej ze vsech sportovnich her,ea by zaslouzila nakopat za fifu,ale hokej na drobnosti umi a to nema konkurenci hm

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit