Přejít na výpis diskuzí
NHL 15 slibuje i realistické rozpohybování dresů
10.7.2014 | Ladislav Loukota
27 příspěvků
-
jó, pro pořádnej prožitek z utkání se musej trenky vlnit pěkně podle větrů, jinak to ani není hokej...
-
Ano a pěkně si to vychutnáme z pohledu ze stropu *1*
-
No ještě se mají hodně co učit. Dresy jsou spíš z rosolu než z látky.
Měly by si zajít na exkurzi do 2K. -
Celej svet fotbalu, hokeju, tenisu, boxu, formuli, plavani a ostatnich nesmyslu je mi visostne ukradenej. Proto nemam pochopeni pro toho kdo tvori cilovou skupinu pro hry timhle se zabejvajici. Prijde mi to jako uchylarna. =D
-
-
Můžu se zeptat na tvé koníčky?
-
-
Psát nesmysly do diskuzí?
Mě osobně kompetivní profi sporty taky moc neberou (přesto si zasportuju rád), ale někoho třeba jo. Spíš mi vadí, že vydávají každý rok to samé s minimální změnou. Kdyby třeba dva tři roky pracovaly na technologii a pak vydaly něco co bude opravdu nové měl bych k těmto hrám větší úctu. Nebo jestli se aktuální soupiska nedá řešit pomocí patchů, pro mě za mě placených, protože to je asi jednný důvod proč je nový díl každý rok ne?
Plus mě napadly DLC třeba s KHL nebo naší či jinou kapr ligou.
-
-
říká se tomu svět sportu.. to jen aby jsi je příště nemusel všechny vyjmenovávat po jednom, ušetří to čas *3*
-
-
Tak spis teda svet kompetetivniho sportu.
-
-
ne nezbytně, všechny sporty co jsi jmenoval (až na formuli) můžeš provozovat i relaxačně
-
-
-
-
Me nezajimaji vlnici se dresy, pro me uplne zbytecna kravina! Ja chci mit u vsech hracu ve vsech nhl tymech jejich origo obliceje, jako je tomu napr. v NBA2k, kde jsou v tomhle opravdu poctivy a navic borci co se tyce vtahnuti hrace do atmosfery a samotneho zapasu. Sem rad konecne za nove komentatory, ale doufam v co nejvetsi pocet origo tvari ve hre, samotny zapas s atmosferou sportovniho prenosu a pokud by jsme si mohli v najakem modu dodelat co nejrealneji golmanske masky brankarum a nedivat se na 3 roky stare ci nepodobne beliny, bylo by to jenom dobre. A chtelo by to daleko vice a hlavne nove animace pri hre! Maji konzole nove generace, tak at dupou a jen nas porad nevlni *6*