Přejít na výpis diskuzí
NHL 15 vyjede na led s novými komentátory, lepší fyzikou a chytřejší AI
5.5.2014 | Aleš Smutný
50 příspěvků
-
Na tom komentáři by to chtělo zafachat. Sice to není tak důležité jako hra samotná, ale myslím si, že už by se to mělo někam posunout. Za těch x let, co jedou pár vět dokola, by tomu mohli dát větší šmrnc. Určitě není lehké to udělat, chápu, ale zas takový problém pro mega studio to být nemůže. Nejen, že jsou tam ty hlášky pořád dokola, ale často ani moc nesedí do herních situací. Čim déle to člověk hraje, tim více si bohužel všímá detailů a stává se tak trochu puntičkářem. Chtělo by to třeba zapracovat na situacích jako jsou dva na jednoho, nebo samotný únik na golmana. Tohle vždycky reálný komentátory vyrajcuje, ale ve hře jako by se nedělo nic zajímavýho. A v NHL14 mě deptá to neustálý "how can he miss that" a "mmmmmmm". Ale jak řikám, neni to až tak důležitý a ve výsledku ten současný komentář neni žádný průšvih.
-
x let jsem nadával, že to není na PC. Letos před Vánoci chytře kupuju PS3, takže ať si to vydají, na co chtějí.
-
-
Co jsem se tak díval na stránku EA sports, kde měli vypsané nové funkce NHL 15, tak jsem zjistil, že je to pouze u XONE/PS4. Když jsem klik na PS3/X360, tak se seznam nových funkcí výrazně zkrátil, a zůstali tam 3. Noví komentátoři, lepší fyzika kolizí hráčů v multiplayeru, a ještě cosi, že z toho budeme mít ultimátní zážitek nebo co... Na současnou (starou ? ) generaci se to podle mě nevyplatí, a bude lepší koupit NHL 14. Nebo 13. Ostatně, nevidím v tom skoro žádný rozdíl.
-
-
Tu lepší fyziku a kolize slibují snad každý rok a já teda žádný změny skoro nepozoroval. Pár nových pohybů ano, ale že by šlo o lepší fyziku, to ani náhodou. Jsou to jen marketingové kecy. Fyzika by měla počítat s váhou a to se ještě moc nedaří. Pořád jsou to jakoby soubuje umělohmotných panáčků. Každý z těch hokejů poslední doby je svým způsobem super, ale v každém dokázali něco trochu pos.. a něco trochu vylepšit. Jako by to bylo schválně.
-
-
To se spíše vyplatí koupit PS4. Takto nebudeš mít ten opravdový next -gen *3*
-
-
Mike Emrick je výbornej komentátor, kdybych měl next gen konzoli nebo si jí planovál koupit tak bych se možná i těšil *5* https://www.youtube.com/watch?v=6UF6vCEBKf4
-
To je zas ucelovost k zbliti, stojicimu hracovi se v uzavrenym stadaku vlni dres ve vetru.
-
-
Tak si odmysli to pozadí a považuj to za záběr z winter classic třeba, tam je to vlnění dresu reálné.
-
-
Konzole jsou větší business než PC, bohužel... *13*
-
Tedy to co již vyšlo na nové konzole nebyl opravdový next-gen?
http://thefulleffect.files.wordpress.com/2008/04/shocking.jpg -
A stále ne na PC. Docela smutný, že poslední NHL na PC vyšlo před 6 lety a poslední dobré NHL na PC vyšlo před 11 lety...
-
-
Jen ať si to nechají na konzole. PC je vyhrazeno pouze pro kvalitní hry.
-
-
Přesně tak. My na pc máme jenom samé kvalitky jako X-Rebirth, Dota 2, LoL, Rome 2, Company of Heroes, Gone Home. Vše hra, to legenda.
-
Jen pojď blíž... :D
-
-
NHL si držej jako exkluzivitku pro konzole a teď když přišla nová generace konzolí, bylo by dost naivní myslet si, že to daj i na PC.
-
co by jsi chtěl od mrtvé platformy a baště lol a podobných sraček.
-
-
Sliby chyby.
-
Už sem podle titulku myslel že se NHL vrací na PC..
-
-
Svým způsobem ano. :) Když se podíváš současný generaci konzolí pod kastli.... tak by to byl takový průměrný počítač, co se výkonu týče.
-
-
Viděl jsi někdy průměrný počítač s unifikovanou 8 GB GDDR5 RAM? Viděl jsi někdy vůbec nějaký, jakýkoliv počítač, s 8 GB GDDR5? Nebo bleješ jen podle toho, co jsi četl někde v haterských PC fórech?
-
-
A Ty zas "blejes" podle toho, co jsi cetl v reklame na PS4 (predpokladam, ze ji mas uz davno za oknem prilozenou k dopisu jeziskovi) - DDR5 u PS4 je pouzito pri konfiguraci, kdy je GPU integrovano do CPU, coz je na PC zbytecne, resp. ekvivalent nizsiho vykonu. Viz : "
Why don't PCs have DDR5 as system RAM? There are two reasons. For one, DDR3 actually has lower latency than DDR5, making it better for a CPU's quick-access general tasks. And while its bandwidth is a fraction of DDR5's, it is still more than adequate to provide data to the CPU. If we replaced it with gaming DDR5 we might actually see reduced CPU performance due to DDR5's increased latency." *15*
-
-
-