Přejít na výpis diskuzí
NHL 15 vyjede na led s novými komentátory, lepší fyzikou a chytřejší AI
5.5.2014 | Aleš Smutný
50 příspěvků
-
To je pravda. Navíc proč není hokej s afroameričany? Divím se, že to USA prochází. To přece není možný a je to jasná diskriminace!
-
Podle postoje EA se podle mě nikdy nedočkáš....
-
Tohle INTRO mi vratilo vzpominky na krasny roky zivota ... a je pravda ze to nikdy nic neprekona .... "are you afraid of the masket man"
Diky fruko -
Tak si odmysli to pozadí a považuj to za záběr z winter classic třeba, tam je to vlnění dresu reálné.
-
Tak to nevím, jestli hrajeme jiné hry, ale já když několikrát nechtěně napálil do mantinelu, tak se mi hráč pořádně rozsekal a několikrát dokonce tak, že z toho bylo zranění. (Ale musel jsem se smát, protože to někdy byly dost komické situace :D )
-
Pro mě je naprosto alarmující, jak sexistická tato série stále je. Haló, je rok 2014, proč NHL nemá ženský hokej?
-
Toto intro nikdy nic nepřekoná https://www.youtube.com/watch?v=qnOJ8GnheXc
-
Přesně tak. My na pc máme jenom samé kvalitky jako X-Rebirth, Dota 2, LoL, Rome 2, Company of Heroes, Gone Home. Vše hra, to legenda.
-
At si nechaji tri vrstvy modelu,dotcene obliceje pri stretech,nebo super realistickou vulkanizovanou pryž...ja bych uvital,kdyby konecne odstranili brusleni proti mantinelu,kdy se v plny rychlosti rozjedu proti prknum a misto,aby se hrac neskutecne rozmazl o reklamu FedEx,tak si nevzrusene brusli na miste s hlavou vztycenou jak Jarda Jagr.
Rovnez by me potesilo,kdyby prihravka neprochazela skrz tri hrace ala ctvrta trida divky...
nebo je to moc? -
Už se těším *5*
-
NHL 2000 bylo poslední NHL, které se snažilo tu hru někam posunout. Pak už začala EA pouze recyklovat a dokonce některé vymoženosti (video rozhodčí, flaška na bráně) odstranila, aby je mohla po pár letech zase vrátit jako novinku. *1* EA Sports už holt dávno nejsou tím, čím byli v 90. letech.
-
Viděl jsi někdy průměrný počítač s unifikovanou 8 GB GDDR5 RAM? Viděl jsi někdy vůbec nějaký, jakýkoliv počítač, s 8 GB GDDR5? Nebo bleješ jen podle toho, co jsi četl někde v haterských PC fórech?
-
Mě osobně to nezajímá do té doby, než vyjde NHL na PC. Potom si ho budu milerád kupovat třeba každý rok. Takže si budu muset ještě dlouho počkat.
-
Tu lepší fyziku a kolize slibují snad každý rok a já teda žádný změny skoro nepozoroval. Pár nových pohybů ano, ale že by šlo o lepší fyziku, to ani náhodou. Jsou to jen marketingové kecy. Fyzika by měla počítat s váhou a to se ještě moc nedaří. Pořád jsou to jakoby soubuje umělohmotných panáčků. Každý z těch hokejů poslední doby je svým způsobem super, ale v každém dokázali něco trochu pos.. a něco trochu vylepšit. Jako by to bylo schválně.
-
Jen pojď blíž... :D
-
Na tom komentáři by to chtělo zafachat. Sice to není tak důležité jako hra samotná, ale myslím si, že už by se to mělo někam posunout. Za těch x let, co jedou pár vět dokola, by tomu mohli dát větší šmrnc. Určitě není lehké to udělat, chápu, ale zas takový problém pro mega studio to být nemůže. Nejen, že jsou tam ty hlášky pořád dokola, ale často ani moc nesedí do herních situací. Čim déle to člověk hraje, tim více si bohužel všímá detailů a stává se tak trochu puntičkářem. Chtělo by to třeba zapracovat na situacích jako jsou dva na jednoho, nebo samotný únik na golmana. Tohle vždycky reálný komentátory vyrajcuje, ale ve hře jako by se nedělo nic zajímavýho. A v NHL14 mě deptá to neustálý "how can he miss that" a "mmmmmmm". Ale jak řikám, neni to až tak důležitý a ve výsledku ten současný komentář neni žádný průšvih.
-
Jen ať si to nechají na konzole. PC je vyhrazeno pouze pro kvalitní hry.
-
Co jsem se tak díval na stránku EA sports, kde měli vypsané nové funkce NHL 15, tak jsem zjistil, že je to pouze u XONE/PS4. Když jsem klik na PS3/X360, tak se seznam nových funkcí výrazně zkrátil, a zůstali tam 3. Noví komentátoři, lepší fyzika kolizí hráčů v multiplayeru, a ještě cosi, že z toho budeme mít ultimátní zážitek nebo co... Na současnou (starou ? ) generaci se to podle mě nevyplatí, a bude lepší koupit NHL 14. Nebo 13. Ostatně, nevidím v tom skoro žádný rozdíl.
-
To se spíše vyplatí koupit PS4. Takto nebudeš mít ten opravdový next -gen *3*
-
x let jsem nadával, že to není na PC. Letos před Vánoci chytře kupuju PS3, takže ať si to vydají, na co chtějí.