Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Inu další série co chce renesanci v žánru👎👎 zatím to jede furt podobně jak z roku 2010🤢

  • Víc jak měsíc po vydání a hra stále zamrzá na synchronizaci při animaci oslavy gólu. V mém případě s cca 50% četností,...reakce autorů...Pracujeme na tom...

    Na rovinu hnus.


    Jinak se to nehraje až tak špatně, výsledky na úroveň PRO jsou celkem realisticků, ale zas to bude o zvyku na chování enginu...u

  • Poslední NHL, které jsem hrál, bylo NHL 2002 :D 

    Sakra, začněte to opět vydávat pro PC, věřím, že by si to našlo dost hráčů! Ale EA má asi lepší statistiky, než je můj odhad. Škoda :) 

    • tuco

      Je to celkem zajimavy, ze se hru vyplati vyvijet na konzole (na to dost hracu je) ale nevyplati se portovat na PC (na to dost hracu neni). 

      Jinak hadam, ze NHL nema Ultimate Team jako FIFA a tim padem nema balicky s prekvapenim?

      • Pokud je to vyvinuto pro Xbox (což je PC s Windows 10…), pak je to to vyvinuto i pro PC. Nicméně mám to na Xboxu v rámci game pass a proti Fife je to totální nuda. Roky 99 nebo 2000, kdy bylo NHL mnohem propracovanější a zábavnější než fotbal jsou dávno pryč. Dnes je FIFA mnohem dále než NHL. U FIFy stihnu 2500 zapasu za rok, u NHL mě nebavil ani ten první.

      • Derp_1337

        Tak poslední NHL 09 na PC bylo dost strháno v hodnoceních PC komunity.

        PC scéna je háklivá na laciné porty s jedinou změnou a to je aktuální soupiska hráčů (na PC jsou od toho mody). Z nějakého důvodu to ale konzolisti berou jako samozřejmost a vesele dál vytáhnou skoro 2k za novou soupisku. Od té osudové NHL 09 se EA rozhodlo, že už nebude dál vydávat na PC.


        Pokud si chceš zahrát NHL, tak si kup konzoli. Bez těch gamepadů se to NHL stejně nedalo hrát. EA udělalo jenom laciné konverze bez překopání ovládání... takže kdo neměl na PC gamepad, tak jenom nadával.

        • michaelfoucault

          On se dneska najde ještě někdo, kdo krom FPS a strategií na PC hraje bez gamepadu? 

          • Inquisitor

            Ano tady se jeden exót hlásí:D

          • Derp_1337

            To si děláš srandu?

            Za prvé je na PC herní scéně mnohem více herních žánrů než jenom FPS a strategie, které je lepší hrát na klávesnici a myši. Např. RPG, MOBA, MMO, atd.

            Za druhé gamepady nejsou tak rozšířené, jak si myslíš. Jako příklad hráčské populace vezmu statistiky ze Steamu. Na Steamu je přes 1 miliarda uživatelských účtů a z toho je každý měsíc aktivních aspoň 120 miliónů. A jenom na nějakých 30 miliónech účtů Steam detekoval aspoň 1 zapojení gamepadu. Takže gamepady jsou fakt v minoritě.


            PS: Kromě těch 30 miliónů gamepadů, pak bylo to detekováno ještě nějakých dalších 30 miliónů zapojení jiných periférií jako volanty, joysticky, atd. , ale to je nepodstatné.

            • Jenže FIFU nebo hokej většina lidí nekupuje na Steamu. FIFA si jinak než na gamepadu hrát prostě nedá. A to hraji2500 zápasů ročně na PC a tak 200 na konzoli 

              • Derp_1337

                Reakce na příspěvek:

                Jo, však podobně je to i s NHL, bez gamepadu se to nedá hrát... protože EA se vykašlalo na kvalitní port a odbyla ovládání na klávesnici.

                A je mi jasné, že nikdo nehraje FIFU na Steamu, ale Steam při každém spuštění detekuje všechna připojená zařízení. Takže pokud pokaždé neodpojíš kabel dřív než zapneš Steam, tak by to Steam měl detekovat a závest do statistik.

                • Jack1947

                  Reakce na příspěvek:

                  NHl se to na klávesnici hrát nedá páč už pár let to na pc ani není 😂😁

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit