Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za mě bez přehánění naprosto čistých 10/10. Platinum Gamse opět dokazují jak mají neskutečně vybroušenou hratelnost a slabší grafika na tom vůbec nic nemění (o to jejich hry nikdy nebyly), hlavně to naprosto vyvažují opět velmi nádherným a nezaměnitelným art stylem.

    Japonská produkce tento rok naprosto válcuje vše co jí stojí v cestě (když vyšel Horizon: Zero Dawn, tak jsem nějakou víru v západní AAA produkci letos dokonce i chvilku měl).

    NieR: Automata, Nioh, Yakuza 0, Resident Evil VII, Gravity Rush 2, Zelda a to tady prosím mluvím jen o těch větších hrách (mimochodem Persona 5 už se blíží a pokud se nepletu, tak v první anglické recenzi dostala 10/10).

    Takhle nabušený začátek herního roku si opravdu nepamatuju. Popravdě už by se mělo trochu zvolnit, protože kdo to má stíhat hrát :D

    Každému přeju spoustu herní zábavy, od toho tu jsme ne :)
    • Veskoslav
      A hele přejmenovaný lol..
      • Co ty seš za debila?
  • risa2000
    To je zvláštní, na kartě hry je "hodnocení redakce" 9/10, pod tím je šipka na recenzi, která tomu dává 8/10 a taky s legendou "hodnocení redakce". Je redakce rozpolcená?
    • Overwatch
      Ahoj, děkujeme za upozornění. Je to bug, už ho řešíme. Správně je to, co je v recenzi, tedy osmička.
  • Po té co 20 fps a technologicky tezce zaostala Zelda dostala 10/10 je uplne zbytecne resit technickou stranku jakekoliv jine hry.
    • Že někomu nevadí zastaralá grafika a 20 fps je jeho věc, ale jako objektivní pravdu bych to určitě nehlásal.
  • Malleth
    Mám za sebou 34 hodin a i když se mi nelíbí způsob řešení smrti/ukládání/healování a nevyvážená obtížnost, která z toho vyplývá, nemůžu si to vynachválit.

    Je to hodně výjimečná hra, která si s možnostma tohodle média vyhrává jak může a neustále něčim překvapuje. Výborný jsou i side questy, který prozkoumávaj co jsou zač ti mechanoidi, takže často obohacujou zážitek z příběhu jako takovýho.

    Tyvle a ta hudba...
    • Ty KRAVO ta hudba !!!
  • Jestli budete delat gamesplay, pozvete gabinu
    • sleepless
      Je to naplánované...
  • Ta japonska produkce je vazne uchylne divna. Jinak po strance hernich mechanik a technologicke strance to pusobi jako hra z dob minulych.
    Avsak pokud si odmyslim ty typicke japonske prvky, tak vizulani stylizace pusobi dobre a soundtrack taky povedeny.
    Kazdopadne tohle nebude hra pro me.
  • Zeldu si zahraju asi jen s nejakym emulatorem. Na Horizon zatim nebyl cas. Mass effect jsem jeste nedohral, ale Nier je za me minimalne na 9/10, uz jen tim, jak funguje znovuhratelnost. Musky jsou v recenzi dobre pojmenovane. Za me je pak ta nejvetsi combat, ale do Nier jsem skocil primo z Blade and Sould a tak jsem dost ovlivnen, tam je to u nekterych class opravdu jina liga proti vetsine soucasnych tritlacitkovych her ....
    • nightborne
      Jestli hraješ B&S třeba za kfm, tak se nedivim, že ti pak ostatní bojový systémy přijdou moc jednoduchý, měl jsem to taky tak =)).
  • Po skvělém demu, které mě na tuto sérii nalákalo, jsem si zahrál původní Nier a musím říct... je to slabá hra, ale úžasný nápad, zajímavý příběh a špičkové podání. I přes úmornost některých částí a strašného soubojáku, nelituju těch hodin, které jsem u něj strávil. Časem plánuju zahrát i sérii Drakenguard, protože pan Yoko Taro mi opravdu sedne.

    U Automaty jsem čekal na kvalitu PC portu, ale zdá se, že má trochu problémy s performancí i na silných strojích, takže nakonec půjdu do PS4 verze. Po této recenzi, i té kterou dnes vydal Jim Sterling (9/10), se nemůžu dočkat až se do této hry pusitím...:)
    Velmi mě pobavila "recenze" na Steamu, cituji = "Tato hra je jakoby se Hideo Kojima zhulil a rozhodl vytvořit Final Fantasy." :D

    (Jen jsem chtěl říct něco pozitivního, než se sem zase pustí místní ufňukaná banda haterů a trollů, kteří mi dozajista zkazí zítřek svojí absurdní nespokojeností s tím, že na světě existují lidé, kteří mají tu opovážlivost užívat si videohry.)
    • Vogon
      Drakengard je, co se hratelnosti týče, ještě horší než Nier, tvůrci neměli čas, protože v půlce vývoje byli donuceni přejít z Shmup na Musou žánr, ale taky proto že tvůrci hratelnost udělali špatnou a nudnou naschvál. Ovšem vyprávění to má výborné, hra dekonstruuje skrze hlavní postavu videohry, slovy Yoko Tara: "Někdo kdo zabijí lidi nemůže mít dobrý konec.". Zakončení příběhu jsou výborné, k tomu snad jen řeknu, že Nier vychází z konce, který byl míněn jako žert a parodie filmu E-nd of Evangelion.
      Drakengard 2 ani nezkoušej, Yoko Taro na něm myslím ani nepracoval, a ta hra ztrácí veškerý šarm.
      Drakengard 3 je nic moc. Příběhově trvá dlouho než se rozjede a vtipy jsou naprosto otřesné. Hra navíc jede často ve framerate, které bys bez nadsázky spočítal na prstech.
      Pokud chceš rozšíření Automaty, tak si přečti/shlédni divadelní hru YoRHa, kterou Taro napsal.

      http://nier2.com/blog/yorha-stage-play/

      Takyy doporučuji shlédnou GDC panel Yoko Tara, o tom jak píše své hry: https://www.youtube.com/watch?v=OO_d3fwTNPo
      • flash789
        Prvni Drakengard jsem hral a ,,uchvatil,, me natolik ze jsem dalsim dilum uz nevenoval moc pozornost.
        Doufam ze budou nadale rozvijet Nier a Drakengard nechaji tam kde zustal. Je vtipne a zaroven poucne jak z celkem male casti neceho co je docela prumer muze vzniknout neco co je nadprumer. Bohuzel u me to pribeh drakengardu nezachrani a nastesti Nier ho zpetne moc nepotrebuje.
    • flash789
      ono to na PS4 s tou optimalizaci neni o moc lepsi nez na PC, ale jede to tam rozhodne lip. Ani na PS4PRO to neni idealni, mirne propady fps a lehke cukani je na obou verzich konzoli.
  • Osmička je pro tuhle hru málo. Zaslouží minimálně devítku ne-li desítku. Hra je pro mě unikátní v tom, že i když tenhle japan žánr není můj šálek čaje, dokázala mě tahle hra totálně pohltit.
    • 8/10 je dobrá známka, na hru s tolika problémy a chybami, recenzent byl ještě dost laskavý
      • Jo. A pak si člověk vzpomene na desítky co dostával na Skyrim. Ale objektivita je objektivita.
      • Souhlas. Fan si připočte 2 body a má svojí vysněnou desítku. *1*
    • NO tak jsi pohlcen *1*
  • Jednu zásadní informaci postrádam. Jak je to s PC verzí? To bejvá totiž u japonskejch her často kámen úrazu (dívam se vašim směrem, Dark Souls) a já bych se nerad dozvěděl, že je PC verze doprasená až ve chvíli, kdy se jí budu snažit hrát. Protože, tahle hra mě jinak celkem zaujala.
    • Port se prý bohužel moc nepovedl. Bude to chtít opatchovat.
      • Dík za info, v tom případě si chvilku počkam.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit