Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Nemusí být zlé... snad.
  • Pete.palis
    Family Nerds *1*
  • Hra samotná má příjemně americky kýčovitě pojaté téma shinobi, líbí a díky za info, vůbec jsem o tomhle projektu nevěděl. A důvod proč změnili typ soupeřů je docela vtipný ^_^.
    Nicméně k článku samotnému: "Místo klasických herních mechanik sází v duchu Mirror’s Edge na co nejplynulejší pohyb a nejelegantnější proběhnutí danou úrovní." Takže namátkou:

    Sonic the Hedgehog série, první díl série vydán 1991, video z později vydaného dílu "Sonic the Hedgehog 4":
    http://www.youtube.com/watch?v=DRs1BqezP-I

    Jazz Jackrabbit série, první díl vydán 1994, video z později vydaného dílu "Jazz Jackrabbit 2":
    http://www.youtube.com/watch?v=SIdkRoK0nok

    Obě herní série viděné v klasickém 2D z boku, obě i když obsahují oponenty a zbraně, tak po hráči nepožadují cílenou likvidaci co největšího počtu nepřátel, ale spíše plynulý průlet úrovněmi. Rozhodně mi tyto série připomínají zde prezentovanou 2D z boku viděnou hru "Ninja Pizza Girl" mnohem více, než 1st person 3D hra Mirror's Edge (i když ano, v ME se taky skáče a běhá). Chtělo by to podle mne taky poukazovat i na jiné tituly než jen na ty z aktuálně končícího X360 / PS3 cyklu, co myslíte?
    • Z gameplaye prakticky nic neukázali, ale podle článku mi příjde, že chtějí být jako Mark of the Ninja, co jsem dohrál včera a to je jedna z nejlepších plošinovek, co jsem kdy hrál a to pamatuju prvního prince of persia
      • kovar.jakub
        Dobrý obrázek si člověk může udělat z toho linkovaného pre-pre-pre alfa dema, ale jo, Mark of the Ninja to subjektivně připomíná. A ani ten Sonic, pravda, není vůbec mimo (u Jazze už mi ale srovnání dost drhne).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit