Nintendo konečně oficiálně oznamuje Switch 2. Vyjde letos
-
Já jsem zvědavý hlavně na to jaké odhalí hry, pokud bude mít natethehate pravdu i v tomhle tak by to mělo startovat s Mario Kart 9 a někdy k podzimu nový 3D Mario, ale doufám že na start toho bude víc. I když vydat nástupce nejlépe prodávaných arkádových závodů a páté nejprodávanější hry vůbec je imho skvělý tah, chtěl bych i nějaké rpg nebo srpg, nový Fire Emlem by byl splněný sen.
-
Já se přiznám, že se tak nějak "přiměřeně těším". Nejsem z toho odpálený, tyhle léta už mám dávno za sebou, ale postupně jak stárnu a mám na hraní díky dětem méně a méně času, tak Switch + Steam Deck jsou moje oblíbené platformy. K PC už sedám velmi výjimečně na ty "velké" a na HW náročné tituly.
O omezeních Switche stran HW jsme věděli dávno, Steam Deck ale svým způsobem taky není žádná výhra, pokud člověk cílí alespoň na 45 FPS (45 je "new sixty").
Jestli Nintendo posune HW alespoň na dostřel nových generací a otevře si tak cestu například pro porty her z Xboxu apod. tak mu věštím podobně pozitivní budoucnost jako zažila první generace.
-
-
Pokud to bude na úrovní Series S, tak to bude výhra.
-
-
+ ale Nintendo ma mit vestavenou podporu ruznych upscale metod tak mozna vycaruji zdanlive zazraky jako uz parkrat v minulosti.
-
Tak nejak ty odhady vychazi. Docked to nekdo spocital na cca 3,8 Tflops a Series X ma tusim cca 4.
-
-
-
To že 2. dubna odhalí cenu a dostupnost jste zjistili kde? Já to nikde nenašel.
-
-
Přišel email od Nintenda.
-
-
Myslíš jako že Nintendo poslalo speciální mail s touto informací herním serverům? O tom silně pochybuji. Pokud máš na mysli mail, který dostali všichni co mají Nintendo účet, tak tam tahle informace není. Jen že 2.4. budou další informace, nic víc.
EDIT: Vidím, že autorka už text ohledně ceny a data doplnila o magické sousloví "by měl", takže tím je řečeno vše :)
-
-
Máš pravdu, explicitně to tam napsané není. Beru zpět.
-
-
-
1. dubna odhalí Switch 3
-