Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nintendo 3DS nemoze uspiet ak nema kvalitne tituly, Gameboy Advance mal toho spustu, jediny dovod preco som si kupil Nintendo DSi je lebo stale prehra cartridge od GBA, a je na to par dobrych pokemon hier, ale o 3DS nemam absolutne zaujem lebo nema ziadny atraktivny titul... 3D display je len taka hracicka, ktora je mozno maly bonus (aj to len v niektorych podmienkach), to ze hram nepodarenu zavodnu hru je jedno ze je v 3D pretoze je proste nudna a nepodarena... a jedna Legend fo Zelda co je aj tak remake z inych platforiem 3DS urcite nespasi...
    • SA-reg
      Her bude dost, ale chce to je jen vydat.
      http://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_Nintendo_3DS_games

      A jinak MH funguje...
      http://i52.tinypic.com/1pxffl.png

      Jo a jasně, že u nás to má 3DS těžký... PCLand... zaběhlý značky jako GraphicsField, TES... atd. atd.
  • 3DS ještě někoho zajímá?
    • SA-reg
      V PCLandu očividně ne. Ale podle PCLandu nemůžeš hodnotit celej svět.
  • Tak, a teď mi ukažte všechny ty trailery, kterými nás zavalilo SONY na své konferenci? Děláte si srandu, že? Monster Hunter 4 na 3DS je největší bomba, jakou mohlo Nintendo na Japonsko shodit. Nintendo ukázalo i Fire Emblem, nové Love Plus, nový trailer na Tekken 3DS a další a další. Ach jo...
    • sleepless
      Nehodnotim to z hlediska poctu traileru, ale informaci o tom, co firma realne planuje a oznamuje s udanym casovym udajem. A v tom Nintendo hraje druhe housle - vsechno je neurcite a do nedatovane budoucnosti, potazmo odlozene. Traileru mohou obe firmy pustit kvadrilion, ale kdyz je to na projekty, ktere se zjevi za rok az dva (sami ne tusi), tak to jaksi ztraci na relevanci...v tuto chvili. A Monster Hunter 4 je pro JPN bomba jen potencialni, trojka Wiicku nepomohla ani zdaleka tak, jako predesle dily PSPcku. Pripominam, ze se na tiskovku divam ocima zdejsiho hrace, nejsme v JPN. Proto pro nas spousta tech informaci nema valneho vyznamu. Nicmene, tohle je moje/nase interpretace, kazdy ma prosto pro svoji, jen jsem chtel vysvetlit kontext :)
    • SA-reg
      Jo, Monster Hunter 4 pro 3DS je v Japonsku pecka srovnatelná se Skyrimem nebo Graphicsfieldem 3 u nás... a Love Plus bude taky mít úspěch... hehehe.

      Na druhou stranu bych Sony z ničeho neobviňoval. Šlo o prekonferenci pro investory atd. a oni chtěli ukázat hlavně nový hardware. Proto ukazovali třeba to prvotní nastavování nebo sáhodlouze popisovali detaily o 3G. Samotné hry dostali prostě jen zmínky jako ujištění, že jich bude dost. Ukázky z her budou na samotném TGS, co začne zítra.

      Nintendo muselo ukázat hry, aby to něčím vylnili, protože nemají novej hardware na předvedení. (WiiU je ještě daleko.)
      • Záleží čemu říkáš uspěch když se podíváš kolik se loveplus prodalo a kolik je Japonců :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit