Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • spoock
    Však oni od začátku tvrdili, že ten online není zpoplatněný, protože je ve zkušebním provozu. Osobně bych neházel flintu do žita, počkáme na spuštění a necháme to uležet. kdo bude mít zájem, tak ty prachy dá, kdo ne, tak nic. Já jim prachy cpát za to co v současnosti chystají nehodlám. Raději dám prachy za Netflix.
  • To je zrovna blbej příklad. Za 2 měsíce do wowka platíš víc než za rok na switch.
  • Fakt divný no, já za multiplayer na PC platím 0 € měsíčně.
  • Khanemis
    :) Ničí konkrétní, když jsem tu ikonku před lety vytvářel, tak to prostě mělo znázorňovat šíleného vražedného Krtečka v jeho běžném prostředí:))
  • Tak to sem rád, že podle tvojí logiky je třeba Blizzard charita, protože tam za provoz serverů neplatím, přesto, že tam hrajou miliony. Jak to ti kluci charitativní dělaj...
  • 0011
    My všichni majitelé switche jsme ho kupovali s vědomím, že multiplayer bude zpoplatněný, do toho počítám 9 milionů lidí co si koupilo mariokart, případně 6 milionů lidí co koupilo splatoon 2. Ostatní konzole mají dávno to samé akorát dražší, 20€ za rok mi teda rozhodně nepříjde jako pálka i při mém sporadickém hraní online, jediné co mě štve je že neumožní zálohu savů zadarmo na flashdisk, s ostatním s Adamem nesouhlasím, co by taky kdo chtěl za 500 ročně? I MS a Sony vědí že provoz serverů něco stojí a jsou to firmy vytvářející zisk ne charita.
  • Si Ťin-pching
  • Proboha, ten Krteček. Čí to je hlava?
  • Taky jsem si při čtení říkal, že jsem se musel přehlédnout u autora, ale ono ne, pro Adama určitě palec nahoru!
  • Ted už je jen za zákaznících, aby se jim na to vykašlali. Obávám se ale, že Nintendo pomatenců je víc než dost.... *13*
  • Tahle monetizace je trapná ještě o to víc, že Nintendo má finanční rezervy o výši 8.5 miliardy dolarů (cca 200 miliard Kč, 1/5 ročního rozpočtu ČR).

Ale kašlat na to, pojďme ojebat hráče ještě víc. Nic proti rozumný monetizaci, ale tohle je přes čáru.
  • Khanemis
    Plus za objektivně působící kritiku, zvláště když je od redakčního nadšence pro Switch:) Nintendo má dlouhodobě vážně divnou cenovou politiku. Často si i takovými rozhodnutími yloženě škodí a snižuje svojí konkurenceschopnost na trhu.
    Ono už jen to, že online hraní bude zdarma více jak rok, a najednou ho zničehonic utnou (a plať, holenku), jistě spoustu lidí nepotěší. Když už si zvykli na opak.

Nebyl bych si jistý ani s tou cenou. 20 eur možná dodrží, ale vůbec bych se nedivil, kdyby brzy přispěchali s nějaký "Pro" platebním plánem, kde se za příplatek dostane člověk k dalším nezbytným funkcím.

No uvidíme:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit