Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vynikající stránky o všem nintenďáckém jsou ninty.cz, je tam i živá komunita.
  • Po cirka 23 letech začínám pokukovat mimo PC i po konzoli/handheldu..docela sympatický je my 3DS. Mohl bych se optat majitelů 3DS jak je to s hrami (existuje bazar, region lock tzn. mohu 3DS nebo hry kupovat např přes ebay atd. ) a případně nějaký dobrý český portál o 3DS kde bych se výše uvedené dočetl?

Předem díky
  • Na druhé straně mi trochu vadí, že HD remake "Wind Wakera" vypadá strašně přesvíceně. Původní verze se mi líbíla o chlup víc.

101 mě nějak vůbec nezajímá, Pikmini taky ne, a Wii Party U jde úplně mimo mě.

A v prezentacích docela ignorovali 3th party tituly, o kterých bych chtěl vědět víc - Batman: Arkham Origins Blackgate (Retro studio - Metroidvania!), SMT4, Bravely Default...
  • "X" vypadá fantasticky...:)

Nový "Donkey Kong"... no takhle, zrovna hraju Donkey Kong Country Returns 3D... je to skvělé, pekelně těžké, ale skvělé... takže se těším. Ale současně jsem naštvaný. Nintendo dělalo velký humbuk, že Retro dělá další díl naší oblíbené akční hry. Všichni jsme čekali nový Metroid... a dostali jsme opici. Y_Y

MK8 vypadá jako skvělá zábava, kterou si konečně zahraju s partnerkou... u MK7 jsem strávil hodně času a tohle, jako vždycky, vypadá ještě vypilovaněji.
    Na Super Smash Bros. jsem opravdu zvědavý. Ty původní jsem nehrál, ale všichni to chválí...:)
    Druhá Bayonetta vypadá jako další nálož akční šílenosti. První díl jsem si docela užil...:)
    Super Mario 3D World vypadá jako skvělá multiplayerová pecka. 3D Land jsem minulé léto skoro nepusti z ruky...
    Nová Zelda pro 3DS je jasná koupě... a na Pokémony si po letech brousím drápy, poslední jsem hrál Silver/Gold.
  • Malleth
    Ten novej Xenoblade vypadá naprosto fantasticky. Nejspíš tam je i co-op pro čtyři hráče, což by bylo skvělý.....kdybych znal někoho kdo má WiiU.
  • septicflesh
    Příště stačí napsat , že Nintendo představilo nové hry. Je předem jasné o co jde :-) Mimochodem mám Maria, Zeldu a Donkeyho rád.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit