Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://i53.tinypic.com/20g1ixz.jpg

Narychlo splácaný obrázkový návod...
    • vasekveselej
      Řekni že si děláš srandu, tohle je snad každýmu jasný :D
      • Na začátku to tak nevypadalo :P
        • vasekveselej
          ALe potom co se objevil tenhle článek je tahle fotka zbytečná *3*
          • No jo... ale tak vyjasnění nejasností i podruhé nihomu neublíží...
  • Na foru eurogameru jeden typek vlozil toto pro zasmati http://www.youtube.com/watch?v=0JElywbkSbY#t=8s *1*
    • Ataker
      wíííííííííííííí i i kchrr! Jak umírala to jsem se opravdu musel chlámat :D
      • Nejlepsi je, ze to je originalni dabing z filmu Kung Pow.
  • bobsh
    Vypadá to perfektně, ale docela se bojim jak pohodlný bude držení toho ovladače při delšim hraní (a ty shoulder triggery mi přijdou taky docela daleko, ale nebojim se že by zrovna tohle Nintendo nevychytalo)
  • XXDarthVaderXX
    AHA! Tak už vím co to je, ale byl jsem z toho piškot :-D
  • To rozložení tlačítek a páček mi teda moc pohodlný nepřijde
  • Pane bože, kdy někoho konečně napadne vydat ke konzolím myš a klávesnici! To bude panečku revoluce....
    • Myš a klávesnice ke konzolím je už snad od PS2.
  • vasekveselej
    Abych začal posilovat na ruce...
    • Stačí levá..:P
  • já prostě tíhnu k Nintendu a tohle se mi zdá jak skvělá inovace :) ovladač vypadá sice trochu divoce, ale zpětná kompatibilita s ovladačema k Wii je super a jestli to bude umět přehrát Wii & Gamecube hry, tak určitě kupuju ;) k tomu Luigi's Mansion 2 na 3DS a je po penězích :D
  • Dobre, konecne v tom mam poradek.. dik za clanek :) Ale stejne, nevite nekdo co melo znamenat to demo s tim poletujicim ptackem? :) Rekl bych ze to byla nejaka ukazka vykonu, kvality obrazu napr.. ale jisty si tim fakt nejsu.
    • Souhlasím, pravděpodobně to tak je... ale hezkou hrou v japonském stylu bych nepohrdl.

Stejně i ta ukázka ze Zeldy byla asi jen tech-demo a uvažovat nad Zeldou WiiU by asi bylo předčasný... i když je jasný, že jednou přijde.
  • BIG N a SONY vedia čo robia. BIG N sa výkonovo dotiahne na PS3, procesor má však stále navr u PS3.
    Ani po takej dobe ešte nikto neporazil CELL, krása. Uncharted 3 nech je dôkazom. Amen.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit