Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak tak koukam :D tak jsem asi jedinej komu se ten Switch docela libi.

    Nejsem konzolista, hraju na pc a na cesty mam smartphone ale ten switch v celku vypada super.

    Doma konzole nacesty handhhld. ovladace jde sdilet, spojit, atd. je videt ze se nad tim konceptem nekdo zamyslel.

    a pokud to bude mit v sobe tegru jiz postavenou na pascalu coz snad bude mit tak proc ne, vykon by mohl byt taky fajn.

    za me ma nintendo za tohle palec nahoru :-)
    • Lukyz
      Souhlas, ale rozhodující pro mě bude výdrž baterie, cena konzole a samotných her.
      Jsem zvědav s čím přijdou *15*
    • Řekl bych, že nejsi..;)
  • "Nejenom Nintendo, ale všichni na celém totiž vidí, že na Wii nebo Wii U se zkrátka prodávají jenom hry od Nintenda, o nové hry od EA, Ubisoftu, Bethesdy a dalších vydavatelů by zde člověk ani nezakopl. Není o ně totiž ze strany majitelů Wii a Wii U zájem."

    Tohle je nesmysl. Původní Wii mělo velmi silnou 3rd party podporu a vydavatelé dokonce vytvářeli speciální verze her známých značek (Resident Evil, Need for Speed, Dead Space a další) přímo pro Wii.
    • sleepless
      Ano, první dva roky - pak third-party hry přestaly vycházet. To samé u Wii U - baráž third-party portů na začátek, pak všichni zjistili, že to nemá smysl, a vykašlali se na to.
    • Ty hry 3. strany se ale i na Wii omezily na prvních pár let, protože na novější už bylo Wii příliš slabé a vývoj speciálních osekaných verzí společnostem nestál za to. Určitě se na tom ale podepsal marketing Nintenda, který neustále protlačoval casual hraní. Plno lidí tu konzoli používalo jenom na občasné Wii Sports a jiné hry je nezajímaly, takže prodeje nemusely být vyloženě špatné, ale o dost nižší než očekávání.
    • Veskoslav
      Zájem by byl, ale WiiU byl co se výkonu mizerný křáp. Wii naopak nabízelo spoustu her 3. strany a ve spojení ceny a konceptu to byla skvělá konzole. WiiU byl propadák na všech frontách. Od prodejů až po výkon.
      • 0011
        Wii U byla chvíli nejsilnější herní konzole na trhu, Wii byl skvělý koncept, ale výkonově to byl nejhorší křáp na trhu, parametry horší než jeho předchůdce Gamecube, tady je dobře vidět, že výkon konzole vůbec nemusí ovlivnit prodeje, ale je mi jasné, že spoustu lidí pod falešnou vydinou plnohodnotného "4k" naběhnou pro Playstationy pro, holt Sony šel marketing vždycky líp než Nintendu, bohužel
        • Veskoslav
          Ano "porazila" 5 let staré konzole:-D Wii je nejprodávanější jejich konzole, co se týče prodaných kusů. WiiU je naprostý propadák. A že jdou k Sony? Opravdu si naivně myslíš že kvůli k Sony jdou kvůli nějakému 4K? Nebo prostě proto, že nabízí nejenom svoje tituly ale i jiné tituly? Nintendo nedojelo na nějaký Marketing, který mimochodem má v Japonsku masivní, ale na to, že prostě nikoho nebaví hrát stále dokola Maria a těch pár skvělých titulů (Bayonetta) není pro "dětské" publikum Nintenda a není to jeho klasická značka, tak na to Nintendo se*e. Ale neznám nikoho, kdo by si řekl: "Je hele, PS4 jdu do ní, má 4K....A taky nikdo neřekne: "Je hele Nintendo, nemusím si kupovat další konzoli, aby si zahrál současné hry."
          • Veskoslav
            Nemyslím teď handheld. To by pak byla 3DS, ne? I když nevím které. Přiznám se, že kromě Wii jediné, co mám doma od Nintenda, je Game boy Color *1*
            • nejvíc se prodalo právě klasického DS, 3DS má už prodeje horší ale pořád to jde, ale prý prodeje new 3ds nejsou žhavé, bohužel to do statistik zařazují souhrnně s klasickým 3ds
          • Těch her pro dospělé publikum na Nintendo není pár. Osobně znám jenom jednoho konzolistu s PS4 ještě jsem se ho neptal, jestli půjde do pro, ale třeba GGG do něj určitě půjde, sám to tu napsal a on je případ běžného konzumního hráče a to nemyslím nijak pejorativně, nevím jestli si to uvědomuješ, ale on je zástupce nejširší masy běžného zákazníka a i skvělé artové hry jako je Ori si můžou nechat zdát o prodejích mainstreamových frančíz, což jsou sice skvěle hratelně vybalancované hry ale bohužel většinou reskiny s novounaskriptovanou kampaní, ale taky jsem v poslední době dohrál hodně dílů AC, takže nemám co kecat. Spoustu majitelů PS4 ho půjde střelit a koupí si pro. Kdyby s tím Sony nepočítala, tak nejsou tak marketingově zběhlý, jak na mě působí, jestli to je čistě jako "obrana" proti Scorpiu, tak je Sony banda největších ekonomických sebevrahů na světě a tomu nevěřím, i když nedat do toho přehrávač 4k blu ray když už, tak to mi příjde jako pěkná kokosovina

            edit:
            Btw záleží co myslíš slovem konzole, protože handheld se taky označuje jako konzole a nejvíc prodali DS, skoro stejně, jako sony Playstationů 2, které kdyby nemělo dvd, tak se ho zdaleka tolik neprodalo. Nintendo má velice silnou pozici na herním poli handheldů a osobně si myslím, že skuteční hybrid, ne nějaké polovičaté řešení vita/playstation je velice dobrý tah a přiznává to i sony
          • Veskoslav
            Kdyby je pustili na ostatní konzole, nebyl by důvod si kupovat ty křápy od Nintenda:)
          • Tak WiiU ze zacatku podporu 3rd vydavatelu melo..Watch Dogs, Assasin Creed 3,4. Call of Duty Black Ops 2, Batman Arkham origins atd, ale opravdu to spsi vypada tak ze tam o tyhle hry zajem nebude takovy jak by bylo potreba, na druhou stranu tam asi taky hral roli fakt ze na PS4 ty hry proste vypadaly lip a lip bezely, ale rict ze WiiU tu podporu nemelo vubec je nesmysl. Ono taky mozna to bude tim ze Nintendo si s tim co vydava proste vystaci, kdyz se podivas na prodeje treba Splatoonu nebo libovolneho maria tak to rozhodne nejsou cervena cisla, spsi naopak, plno AAA vydavatelum se o takovych cislech muze jen zdat. me spsi zustava zahadou proc si porad drzi vsechny znacky pod poklickou, mohly by vydelat 10x tolik kdyby to pustily i na ostatni konzole, vzasade by pak nemusely resit konzoli vlastni vubec. I kdyz tohle udelala i Sega, a ze by ji to nejak pomohlo..tezko rict..Nintendo je holt Nintendo:)
        • No jo. Sony nakonec mozna bude i ten kdo protlaci mezi lidi i VR, protoze ostatni vyrobci na to evidentne nemaji. Vtipne je ze pokud jde o tenhle VR pokrok ktery vzesel vlastne na PC, konzole zase budou nositelem ktery ho masove prosadi..(mozna, osobne si spis myslim ze to za chvili nebude nikoho zajimat)
          Jinak ja mam WiiU rad, takova mila konzole, s nicim moc neotravuje, pekne funguje, hezky vypada a s tema par hrama co na ni mam jsme po vsech strankach spokojenej.
      • Lol..na WiiU bezi Xeno X. Je spis k nevire ze neco takovyho na pomerne nevykone konzoli vubec bezi, pekne to ukazuje ze kdyz nekdo umi svoje hry poradne optimalizovat tak nepotrebuje vykon pocitace NASA.
  • Mě se to docela líbí jen se obávám ceny...
    • 0011
      předpokládá se 399 dolarů za bundle se 4 hrama, předpokládám dle traileru, že nová zelda, mario, remasterovaný skyrim a buď nový mariokart nebo ten basket, každopádně do toho bundlu jdu i kdyby tam byl ten basket, nejsem zrovna největší fanda sportovních her, ale vypadalo to fakt dobře
  • Jmenuje se Switch... V článku máte 19x Swift :)
    • 19x v článku a jednou v nadpisu *3*
  • Tak docela zajimavy, akorat pro me uz ty pidi obrazovky moc nejsou, takze bych to mel stejne porad pripojeny k televizi..holt nejsem cilovka. Ale pokud tam Monolithsoft udela dalsi Xenoblade, tak kupuju:)
    • 0011
      Teda zrovna od tebe jsem čekal větší nadšení, já zrovna na 3DSku dohrávám(už měsíce) první díl Xenoblade, strašný žrout času, ještě chvíli a budu tam mít víc hodin než ve Skyrimu. Doufám že poté, co předvedli vylepšený Splatoon na Switch dodají i vylepšenou Chronicles X, protože si nechci kupovat Wii U na konci životnosti kvůli jedný hře, ale i kdyby ne, tak taky doufám v pokračování
      • Spis bych rekl ze Xeno X se na Switch objevi v rezimu zpetne kompaktibility jako tomu je u WiiU a prvnich Xenoblade, coz by taky nebylo k zahozeni. Ale co se mi libi je to ze uz se nebudou jednotlivy hry drobit mezi handheldy a velkou konzoli, ja na handheldech nehraju a vzdycky me stvalo ze tituly jako SMT, Fire Emblem, Etrian Odyssey atd jsou jen na DS a 3DS, ted to pujde hrat i na televizi (asi to koupim, hmm:)
  • mikezz
    Prvý hw od Nintenda, o ktorého kúpe budem v prípadne pozitívnej odozvy po vydaní seriózne uvažovať. Koncept switchovania vyzerá super, 3rd party podpora nádejne. Nejak takto som si vždy predstavoval vysnenú hernú platformu.
  • Preed
    Mne to vyhovuje,som cielova skupina zrejme,chcel som hrat hry od Nintenda lebo su super ale WiiU bol proste prepadak a na konci generacie sa mi ho uz kupovat nechcelo tak isto som chcel handheld ale bolo mi luto kupovat 3DS lebo som vedel ze na to bude padat prach a mozno si sem tam nieco zahram,takto urobili konzolu ktora by mala robit obidve veci(pochybujem ze Nintendo bude mat novy handheld ale clovek nikdy nevie) exkluzivity Nintenda kvoli ktorym som to chcel tam budu urcite a ci tam budu 3rd party tituly mi je skutocne jedno pretoze nikto triezvy by si Nintendo konzolu nekupil v dnesnej dobe ako hlavnu platformu lebo je nerealne ze tam budu vychadzat multiplatform tituly subezne s PS4/Xbox/PC. Takze to vlastne robi presne to co som chcel, otazne su uz len technicke/cenove specifikacie.
    • Vtipné je jak WiiU, které je propadák, má pořád větší množství skvělých exkluzivních her, než PS4 a XBONE dohromady... *1*
      • Preed
        Tak nintendo z nicoho ineho nezije,keby tie hry nemali ta firma skape,problem je ze ked je niekto "hardcore hrac" tak nemoze mat len nintendo konzolu musi mat este jednu platformu lebo si tam nezahra AAA multiplatform tituly ako som pisal hore a WiiU predajmi prepadak je,je uplne jedno kolko je tam dobrych hier :).
        • Takhle, pokud máš herní PC, tak je WiiU nejlepší sekundární herní stroj. Pokud nemáš herní PC, tak ano na WiiU si velké multiplatformovky (na které tady stejně většina lidí nadává jak jsou všechny stejné, nenápadité a sh!t) nezahraješ.

          Osobně mám herní PC pro multiplafromovky, a WiiU na zbytek. Mám i PS4, ale doteď jsem na něm hrál dvě hry - Bloodborne (za který to stálo) a Uncharted 4 (který ještě musím dohrát) - jinak na něj padá prach. :/

          Opravdu mě dostávají někteří lidi, kteří na WiiU nikdy ani nesáhli a jsou hrdí "PC master race"... a hledí na WiiU svrchu protože na tom neběží multiplafromovky co mají na PC. Do háje, když máš herní PC, tak máš hledět o tom co na něm není a ne namyšleně porovnávat to co tam je...:/ (to je myšleno všeobecně, ne na tebe osobně)

          WiiU je prodejní propadák, ale to hlavně kvůli špatné reklamní kampani...
          • Preed
            Ja s tebou suhlasim,presne rovnako rozmyslam aj ja,len WiiU uz mi prislo ako zbytocny stroj ktory by som aj tak predal lebo chut kupit si ho prisla az na konci generacie,takze cakam na Switch. Mam PC a PS4 a dokonca PS3(ktore som kupil na konci generacie lebo som bol vzdy PCckar).
  • nepadlo ani slovo o systemu, jestli to bude velkej ulet, tak v ty 3rd party hry moc neverim, jinak to dava vetsi smysl jak obe pseudozole/pseudopc
  • D3sert
    Půlku království za pokračování Chinatown Wars na 3DS.
    • D3sert
      Reakce na Paul_cz.
  • Bál jsem se s čím příjdou, ale musím říct, že to vypadá super...:)
    Zvláště ta možnost používat jednotlivé půlky ovladače pro lokální multiplayer....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit