Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paulika

    Tak Switch u mě prohrál. Šel jsem místo něj do Steamdecku a nelituju. Chápu, nezahraju si Zeldu, ale jinak jsem nadšenej. Na Steamu mám přes 200 her a toto znovu kupovat pro Switch. Neee.

    • medveddd

      Mám to úplně stejně - switch jsem měl, dokonce normální i lite a Deck ho u mě válcuje na plné čáře. Úžasný zařízení za hodně příjemný peníze.

    • Už jsem hrál breath of wild i na půjčeném steamdecku, ale je pravda, že ty návody,. jak to přes CEMU rozjet jsou dost šílené..

  • Jevo83

    Aku mate skusenost so Switch lite? Je to len pre urcity typ hier a napriklad BoW by malo performance issues? 

    • medveddd

      Lite je na tom stejně jako běžný switch v handheld módu.

      Ale performance issues čekej u mnohých her na jakékoliv variantě Switche :)

      • Jevo83

        A je to skor problem u 3rd party hier alebo aj native Nintendo tituly? :)

        Edit: performance problemy ma aj ich mobilna verzia webu Nintendo store... zapinanie filtrov a search katastrofa :)))

        • medveddd

          Spousta native titulů je odladěná úžasně, například mario odyssey vypadá i běží skvěle. Takových je ale pár.

          Breath of the Wild třeba neběží špatně, ale s dropy čas od času počítat musíš a spousta dalších exkluzivních věcí neběží úplně tak, jak by měla, ale většinou to není nehratelné.

          A stejně je to s porty - některé jsou udělané skvěle, třeba Doom byl udělaný dost slušně, Alien Isolation taky.. a pak jsou naprosté tragédie, jako třeba WRC 10, které nejenom že vypadá absolutně odpudivě, ale ani neběží dobře (https://youtu.be/8nlbLKpTjQI?t=807). Nebo třeba Mortal Shell, který nevypadá špatně, ale běží příšerně (https://youtu.be/v1G1NFBc4dA?t=558).

          Obecně doporučuju vždycky se podívat na konkrétní titul a jeho analýzu od Digital Foundry nebo někoho jiného, je to hodně různorodé.

          Pokud pro tebe není důležité moct si handheld strčit do kapsy od bundy, doporučuju sáhnout radši po Steam Decku, ten nejlevnější stojí 10 tisíc a výkonem je to úplně někde jinde. A Switch si na tom můžeš emulovat taky.

          • Jevo83

            Dik moc za skusenosti.

            Ja to vyslovene chcem ako "retro" handheld na sposob starych tetrisov a gameboyov, ako doplnok ku klasickym "velkym" konzolam a hernemu PC. Preto ma zaujimaju iba Nintendo exkluzivity, kedze vsetko ostatne mam inde.

            Asi nakoniec do toho pojdem, lebo ocakavam ze tam skoncim prave s titulmi ako Mario odyssey alebo galaxy alebo donkey kong..

            Este raz dik!

  • Btw: Vite nekdo jak opravit joypad na Nintedndo Switchi Lite ?

    - nebo alespon jestli existuje nejaky servis kde by to mohli spravit ?

    • 0011

      viz Pavel a pokud ho nemáš v záruce, tak páčka stojí 64 korun, aspoň v ČR, na aliexpress apod. jsem nekoukal, potřebuješ bit Y00 do šroubováku a návod máš na youtube. Lite jsem neopravoval, páčky na joyconech jsem vyměňoval dvakrát, není to žádná věda, ale pomoc nenabízím, jenom radu.

    • Pavel Makal

      Pokud máš Switch pořád v záruce, obrať se na Conquest, který u nás Nintendo zastupuje, mají servis.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit