Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 0011

    Osobně myslím, že důležité báze mají pokryté a ne všechno by fungovalo, např. Zeldě a Splatoon by tohle mohlo spíš ublížit a pózery typu "kidtendo je pro děcka" by nenalákalo ani plnohodnotné demo Astral Chain na mobilu. Jejich stránka je dost divná ale tam moc nechodím, vím co mě zajímá za značky, myšleno developeři a ip. Jinak rád si rýpnu do fanboyů ale přeju úspěch všem konzolím ale nejvíc Nintendu na našem trhu protože by jsme se mohli dočkat věcí jako např. lokalizace  - i když Witcher 3 je na Switchi v češtině - chápu že to je pořád pro spoustu lidí velká bariéra. Nebo třeba věcí jako naše národní svátky v animal crossing.

  • clovicekO

    Přesně tak, já bych si přál, aby mělo Nintendo víc titulů na mobily, klidně i s MTX, které by nalákaly další hráče, a sloužily by čistě jako takové reklamní produkty. Prostě přinést ochutnávky Nintendo her - jak říkáš, aby lidi zjistili, hele je tady firma, co dělá originální a zábavné hry na konzole, které jsou jiné. A dělá to nejlíp na světě, takže čím líp se jim bude dařit, tím líp. Mohli by potom třeba udělat pořádný přehledný web, to co mají teď je hrůza.

  • 0011

    Kdyby přidali mikrotransakce do konzolového Animal Crossing, střelili by se do vlastní nohy. V pocket camp mají smysl protože dost lidí je využije a i ti co ne a hra se jim zalíbí tak uvidí hele je tu hra s mnohem lepším obsahem, kde žádné mt nejsou a má spoustu updatů/eventů zadarmo tak nalákají spoustu potenciálních hráčů. Podobná strategie se jim vyplácí i u mobilního Mariokart a určitě bude i spoustu těch které nalákal Pokémon Go/Masters a bohužel o dost míň těch co nalákal Fire Emblem Heroes. Je to skvělá reklama a Nintendo dobře chápe že je lepší získat x milionů prodaných kusů než naštvat svoje fanoušky u svého rodinného stříbra. Momentálně hraju jak New Horizons tak starší New Leaf, potenciál na další monetizaci je u obou, naštěstí nenaplněný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit