Přejít na výpis diskuzí
No Escape – vynikající krátký film ze světa Portalu
24.8.2011 | Aleš Smutný
44 příspěvků
-
jen mi to kazí ta hnusně vyhlížející portalgun, existujou i přesný kopie, škoda že si nějakou nesehnali nebo byli líní ji udělat pořádně.
-
Husty filmiček.
-
Podle mě parádní filmeček :-)
-
parádní filmeček stejně jako hra
-
Která zcela brilantně hraje královnu v GoT. Souhlas .)
-
keby tato zenska hrala namiesto connorovej v seriali Terminator: The Sarah Connor Chronicles bolo by to fajn, nez ta povodna neakcna nesvalnata herecka.
-
Hudbu složil Mike Zarin, zodpovědný třeba za hudbu k prvnímu traileru k Inception, ale název ti bohužel neřeknu. Časem se snad někde objeví samotná hudba k tomuto kraťasu.
-
Ano what's in the box je podle mně to nejlepší v amatérských filmech, a autor plánuje celovečerní film, ale zatím se moc víc neví
-
Ten konec tedy to plátno mi připomíná Truman Show taky skvělěj film *4*
-
No... Myslím, že už jsem viděl mnohem lepší krátký filmy :) nápad sice zajímavej, ale vůbec mě to nechytlo, hlavně kvůli zdlouhavýmu začátkua strašně nesympatický herečce :)
-
Ovsem tohle... Teda... Pane... JO : D
Po Beyond Black Mesa, nebo (nedejboze) Nuka Break je tohle "trosicku" jina liga.
Super - jen vic takovych! -
Prvotřídní!
-
Rád bych to viděl jako celovečerní film ale to asi budu jen doufat :) , jinak je to parádní .
-
kvalitne urobene.btw takyto koniec som cakl v portal 2... *4*
-
celkem dosti depresivní
-
fajne to bolo.. takychto filmikov treba viac a kludne aj dlhsie.. nemusi to byt 2:30 hod, hoci v tomto pripade by to nebolo na skodu (ak by reziser udrzal fanove tempo az do konca :)
-
Jasně, ve světě internetu existují závistivci, kteří dají pár mínusů. Ale nemůžeš se na to vymlouvat, pokaždé když vyslusneš do světa takovej bobek jako právě teď.
Moc nvm jestli vůbec chápeš jak těžké je takový fan-film vytvořit. Nebo jestli ano, chci vidět tvoje triky jako z "IMAXU" *14* *15* -
Preferuju spis Whats in the box :)
-
Samozřejmě že dočkáte, za předpokladu že získám několik milionů amerických dolarů! *1* xD
-
Pro mě nejlepší fan filmek co sem viděl ;)