-
Zrovna chyběli ne?
-
to uz se dnes ve skolach nebere nebo co? :)
-
Zajímalo by mě, v čem je to tak mimořádně originální. Navíc jen originalita nestačí.
-
No zrovna Angry Joe si umí svůj názor docela obhájit a většinou umí i trefit hřebíček na hlavičku.
-
Schválně - kolik lidí googlilo jméno Enrico Fermi? :D
-
replay 7/10
-
Nevím jak by měl vypadat větší fanda téhle hry, než člověk hrající ve skafandru :)) Krom toho na začátku recenze vyzdvyhne úplně vše co jde. Každopádně se u té recenze člověk nasměje, doporučuji, *15*
-
Super RECENZE, diky!!! ;)
-
Pokemon GO je free a nie za 60€ :D
-
A pro ty co ještě nezlomili nad hrou hůl, určitě doporučuju i tyto mody:
Denser Forests- stačí najít planetu kde je sem tam nějakej strom a trs trávy a tenhle mod vám z ní udělá oku lahodící tropickej ráj kterej autoři ukazovali v prvních trailerech. Jen ti brontosauři tam zatím neběhaj.
Super Hyperdrive- 1000x zvyšuje dosah warpu, neboli do středu galaxie za jedno odpoledne
No a samozřejmě trainer na 999Mega units. S modama je otázka pár minut najít planetu s doslava dechberoucí scenerii, tak pak vrtání pistolkou do skály kvuli penízkům už nebaví.
http://www.nexusmods.com/nomanssky/images/top/? -
Chyby s tvtdym y? Uz aby zacala skola
-
Zprava z tisku: Po vlaznem prijeti, silici kritice a rapidnim ubytku hracu se tvurci experimentalniho projektu No Man's Sky, vydavaneho za hru, rozhodli svuj titul prejmenovat na No One's Interested.
-
call of duty predsa
-
ale sledovanie televízie či youtube videí nič. tak prečo to porovnávať s kinom?
-
Hmm, takže názov kanála ti oznamuje jeho zaujatosť. No dobre, a ako je teda zaujatý k hrám a filmom, z ktorých je nadšený? *7*
-
No nevím. Na tu recenzi vidím odkazy všude. Ale fakt se přiznám, že koukat přes půl hodiny na video týpka, co už v názvu kanálu hlásí svoji zaujatost (angry joe zní velice objektivně) abych se dozvěděl co si mám myslet o hře na kterou již názor mám, to se mi moc nechce. navíc... říká tam něco, už není v diskusích v každém druhém příspěvku?
-
Nn to jsou porad dve uplne odlisne veci....
-
zajimave tomu cemu se driv rikalo cheat se dnes rika mod :D
-
Spis kolik z tech lidi co jsou spokojeni s obsahem v NMS hraje Pokemon Go? To by sedelo vic.
A pak je tam ta dalsi vec ze srovnavat hru na telefon a PC je trochu nerovny boj...
Coz mi pripomina ze NMS zaklad prakticky vsech svych herni mechanik prevzala z mobilni hry Out There... -
Jen tak ze zvědavosti - kolik z těch lidí co říkají, že NMS je nuda a chybý tam obsah hraje Pokémon Go?