Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dolero

Jako mám oba NOLFíky od sic malé, ale šikovné komunity lidí, která dává k dispozici oba díly jako abandonware opatchované na moderní systémy s pár vylepšeními jako lepší rozlišení atd. Hraje se to dobře, bohužel prostě oba díly mají tendenci padat a tak neustálý quicksave je potřeba no. Ale dohrál jsem obě hry za posledních pět let už třikrát a jsou to naprosto špičkové FPS hry. Jinak kdo by měl zájem, stránka se jmenuje nolfgirl, bohužel je nutná registrace pro stahování... 

• Anebo jednoduše nolfrevival bez jakýchkoliv zbytečných registrací.

• Dolero

S tou verzí jsem měl u obou her problémy, mnohem častěji padaly, bylo robité rozlišení a u jedničky z neznámého důvodu nefungovala myš. Poté, co jsem si stáhl původní diskové verze a sám opatchoval a omódoval těmi věcmi z nolfgirl, mi ty hry konečně začaly fungovat dobře.

• x_ander

Jsou to dobré zprávy. Před pár lety říkali, že to nikdy nedopadne a končí se snahou NOLF řešit, takže je fajn, že to konečná nebyla a že se na tom pořád pracuje.

Práce Nightdive je úctyhodná a vymazlený remaster by byla nádhera. NOLF je jedna z mých největších srdcovek.

• Jednoznačně nejlepší v současnosti legálně nesehnatelná hra. Samozřejmě lze bez problémů stáhnout plnou hru (450MB mimochodem) funkční na Windows 11 včetně widescreenu, proto zdůrazňuji "legálně".

• zx_spektrum

No to nám toho moc neřekli, ale snaha se cení... Být nimi, pokud mají jak (tzn. mají kde sehnat zdrojáky), tak bych ten remaster prostě udělal a k tomu si rovnou rozjel nějaký fond na soudní náklady. Potrefená husa nejvíc kejhá a aspoň by hned bylo jasný, komu to patří :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit